First Ones from Milan

Milanossa ollaan ja ai että! Tulimme tänne sunnuntai-iltana ja koneen oltua vielä lähes tunnin myöhässä jäi aikaa kaupungin tutkiskeluun varsin vähän. Eilen kuitenkin otimme päivästä kaiken irti ja lähdimme heti aamusta liikenteeseen (Airbnb -asuntomme lähellä oleva Duomo piti huolen aikaisesta herätyksestä kellojen kalkatuksellaan). Sää on aivan täydellinen ja mekolla pärjää pitkälle iltaan, ei voisi siis paljoa enempää toivoa. Ainakin tähän asti Milano on näyttänyt ihan parastaan ja olen tykännyt kaupungista hurjasti! Tässä muutamia pikaisia ensifiiliksiä kuvien avulla, palailen myöhemmin paremmalla ajalla :) Ajattelin myös tuttuun tyyliin tehdä kattavan vinkkipostauksen reissun jälkeen, joten luvassa vinkkejä muun muassa kivoihin kahviloihin. Ihanaa päivää!

Milano3 Milano4 Milano2 Milano5 Milano1

20 thoughts on “First Ones from Milan

 1. Kesäinen fiilis heiastelee tähän asti ?Ja toi mekko! Täydellinen matkalaukkuun! Saako kysyä mistä mekkosi on hankittu? Itsellä ensi viikolla Nizzan reissu tulossa, just juuri senkaltasia vaatteita pitäisi pakata mukaan….Hyvää lomaa!

  1. Hih, kun on vehreää ja aurinkoa niin ei paljoa kesäisemmäksi enää mene! Mekko on ihan vastikään ostettu Zarasta, omani tilasin nettikaupasta joten sieltä ainakin löytyy :) Se on mustakin täydellinen, sopisi kyllä Nizzaan kuin nenä päähän! Kiitos ja hyvää reissua sinullekin etukäteen :)

 2. Menin heti metsästämään ja tilaamaan ton saman mekon! :D Ihastuin ihan täysin, aivan supernätti! Lähteekö helmat helposti lentoon tuulessa? Tuntuu että se on kaikkien mekkojen kanssa ongelma varsinkin aina niin tuulisessa Helsingissä :(

  1. Mekko aiheuttikin kunnon kyselytulvan joka kanavassa joten et ollut ainoa joka siihen ihastui ;) Onneksi ostin sen, on ollut meinaan täydellinen täällä. Toki jos kauhea tuulenpuuska iskee niin Marilyn-moment on lähellä, toistaiseksi niiltä on onneksi vältytyy :D

  1. Täällä nautitaan, kiitos! Toivottavasti teilläkin oli onnistunut Kroatian reissu, omaa odotellessa :)

 3. Oooh Milan! <3 I've never been there in my life, but actually since a few weeks back me and my family have been considering about going on a city trip there upcoming summer. Can't wait to read your stories and recommendations. It seems like a very lovely, vibrant city!

  I also LOVE your dress! Is it the same one from Zara that I mentioned in the following link? https://www.zara.com/nl/nl/dames/jurken/jurk-met-stippenprint-c358003p4331536.html

  Enjoy your time in beautiful Italy to the fullest! I bet you deserved it after your exams! :)

  xx Carian

  1. Milan has been amazing, so far loving the city! So I can totally recommend this for a nice city holiday :) I’ll share a lot of material from here, so stay tuned!

   Thank you dear! I’m so happy that I bought the dress, it’s been such a great piece to wear in here :) It’s exactly the one you linked!

   Have a lovely day <3

  1. Moikka! Tilasin mekon Zarasta tuossa juuri ennen reissua, ainakin nettikaupasta löytyy siis :)

 4. Voi että, porukka tuolla taustalla shortseissa ja lyhythihaisessa, kun me täällä saadaan värjötellä takit visusti päällä. :D

  Milanossa voisi kyllä joskus käydä, vielä kun poikaystävä kannattaa AC Milania, niin voisi käydä futistakin katsomassa. ;) Minä en niin välitä, mutta tunnelmaa katsomossa varmaan riittää telkkarin perusteella.

  1. Hih, sää on ollut kyllä ihan mieletön! Juuri tänään todettiin, miten vaikeaa tulee olla huomenna palata takaisin Suomeen ja todellisuuteen – saa tovin odotella shortsien ja lyhythihaisten pukemista.. :D

   No hei sehän olisi loistava yhdistelmä! Itsekään en ole mikään futisfani, mutta tunnelman puolesta voisin miehen kanssa käydä katsomassa :)

 5. Milano näyttää aivan upealta, ainakin sun kuvien perusteella! :) En ole koskaan siellä käynyt, mutta odotan innolla sun vinkkipostausta, siitä on varmaankin hyötyä tulevaisuudessa ;)

  1. Milano on ollut kyllä aivan ihana, ei voi muuta sanoa! Ja rutkasti vinkkejä luvassa, joten voit laittaa ne sitten talteen tulevaa varten ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *