Evening Outfit in Mom Jeans

Toista mom jeans -asua pukkaa – kivaa että asuhaaste sai niin hyvän vastaanoton, teen näitä mieluusti jatkossakin! Mammafarkut taipuvat hyvin viime kerran rennommasta lookista myös illanviettoon sopivaan asuun. Jalkaan vaan korot ja niskaan skarppi bleiseri, niin kokonaisuus on valmis! Veikkaan, että tähän tulee kesän tullen turvauduttua kerran jos toisenkin – vielä ei ihan avokkailla tarkene mutta sitä odotellessa. Mitäs tykkäätte tästä asusta? Kolmas on itse asiassa vielä kuvaamatta huonojen säiden yllätettyä näiden kuvien jälkeen, mutta tänään koitetaan saada se vielä purkkiin.

Illanvietosta puheenollen eilinen kului pikkuisen väsähtäneissä tunnelmissa, lähdimme nimittäin tiistaina porukalla juhlimaan viimeisen Vaasa-viikon kunniaksi. Ilta oli ihan superhauska, eilen tosin ei niinkään naurattanut, huh. Keskellä viikkoa juhliminen ei ole kyllä lainkaan oma juttuni, kun tuntuu että koko loppuviikon rytmit menevät ihan sekaisin. Lisäksi menetin vähän turhan monta lukutuntia perjantaista ranskan tenttiä ajatellen, mutta eiköhän tästä suosta taas nousta ja selvitä :D Ainakin on otettu ilo irti vikoista opiskelijameiningeistä, sitä tuskin tulee myöhemmin harmiteltua!

Mom_jeans_evening_outfit2 Mom_jeans_evening_outfit10 Mom_jeans_evening_outfit4 Mom_jeans_evening_outfit1 Mom_jeans_evening_outfit6 Mom_jeans_evening_outfit9 Mom_jeans_evening_outfit3

Blazer / Zara
top / Zara
jeans / Ginatricot (sponsored)
bag / Mulberry
watch / Daniel Wellington (sponsored)
shoes / Michael Kors (similar here*)

Here’s the second outfit I shot with these mom jeans. I thought it would be nice to show a few different styles with them, you can see the first one here. Whereas that outfit was a bit more casual with sneakers and stripes this is something you can wear for drinks or a dinner. I think the jeans look so good with heels, or which outfit do you prefer? There will be a third version coming up later this week :) Have a great day!
Photos: Essi / Edit by me

50 thoughts on “Evening Outfit in Mom Jeans

 1. Vau mikä asu! Nuo farkut on kyllä mageet ja tuo kivaa rosoisuutta tähän asuun :)

  1. Voi kiitos Ida! Lopputulos olisi kyllä ihan eri vaikka nahkahousujen kanssa, revityt farkut tuo nimenomaan sellaista rosoisuutta :)

 2. Ihan mielettän upea asu! Mä niin tykkään tällaisista :) Onko noi farkut kuinka joustavat eli mukavat jalassa? :D

  1. Voi kiitos paljon Suvi! Näissä on elastaania 2% eli ihan semijoustavat, on siis mukavat ;) Eikun kaupoille testaamaan!

 3. Oi tosi kiva asu, tosi raikas :) Täytyypä ensi viikolla pukea omalle synttäridinnerille jotain vastaavaa, tosin varmaan joutuu vielä nilkkurit laittamaan. Oon niin arka paljaiden nilkkojen suhteen tässä talven ja kevään vaihteessa :D
  Ja edellinen asu oli myös tosi kiva, mutta tässä mom jeansit pääsevät paremmin oikeuksiin, kun korkea vyötärö tulee esille :)

  1. Kiitos paljon Anna! Sama homma, nilkat on kyllä jo vilkkunut tennareiden kanssa mutta ihan avokkaita en vielä uskalla Suomen oloissa pitää, hrrh :D Tuli syväjäätyminen näitä kuvatessakin hahah. Nilkkurit sopii tähän kyllä kuitenkin varmasti myös hyvin :) Tosiaan tässä asussa farkkujen malli pääsee paremmin oikeuksiinsa kun korkea vyötärö on näkyvillä. Niin ja hei ihanaa synttäriä!

 4. Ihailinkin tätä asua jo Instagramissa, mutta ei että kun on ihan mielettömän hyvännäköinen look! ♥︎

 5. Hei!

  Asu täyskymppi! Tilasin juuri äsken samanlaiset Korsin korot. Onko nämä juuri ne kengät, joita olet käyttänyt töissä? :) Tilasin kokeiluun vielä toisenkin mallin Korsilta, saa nähdä kummat sopii paremmin omaan jalkaan. Muistelen sun kehuneen Korseja työkenkinä.
  Toivottavasti passaa omaankin jalkaan hyvin!

  Kivaa päivää!

  1. Heippa Leena! Kiitos paljon, superkiva kuulla että tykkäsit :) Olen itse asiassa ollut tosi laiska käytämään korkoja töissä, mutta jos käyttäisin, niin ehdottomasti olisi nämä. Muistaakseni Noora&Noora -blogin Noora K on hehkuttanut näitä samoja juuri työkenkinä.

   Olen ostanut nämä jo useita vuosia sitten ja yhä ihan lempparimallini, niin hyvät jalassa ja sopiva korko, eivätkä ole ahkerasta käytöstä huolimatta menneet miksikään :) Hankin itse asiassa vihdoin samat nudeina viime kesänä, joten voin kyllä suositella, toivottavasti istuu siis sinunkin jalkaan.

   Kivaa päivää sinnekin!

  1. Kiitos paljon Jenni! Samaa komboa tulee itsekin käytettyä useasti, olen innostunut vielä tästä kuvien bleiserin hieman rennommin istuvasta mallista :)

 6. Vannoin niin monta vuotta etten IKINÄ ostaisi mom jeanseja koska niistä tuli vaan mieleen äitin farkut omista vauvakuvista. Ja mitä tapahtuikaan pari viikkoa sitten… ne on vaan niin mukavat, en tajua miten oon ennen voinut pitää niin matalavyötäröisiä housuja! Lopettelen ite parhaillani maisteria, ja välillä tulee kyllä mummo-olo (siis 23-veellä :D) kun kieltäydyn lähtemästä mihinkään juhlimaan pitkän kaavan mukaan viikolla, mutta viikonloppuna siihen saa aina sen pitkän aamun ja seuraavan lepopäivän. Vähän järkkyä kyllä ajatella että jos 23-veenä tekee tiukkaa arkiaamu juhlinnan jälkeen niin millasta se on sitten kymmenen vuoden kuluttua :D

  1. Haha, niin se vaan menee että never say never ;) Korkeavyötäröiset on kyllä kivaa vaihtelua itsellenikin kun olen tottunut käyttämään enemmän matalia. Ja voi kuule, tiukkaa tekee näin pian 25 -vuotiaalle! Keskellä viikkoa podettu krapula tuntuu jotenkin vielä pahemmalta, viikonloppuna se on sentään edes jotenkuten sallittua :D

 7. I love this outfit, it really suits you. It’s Stylish and Classy at the same time! Is the weather also becoming better there? Here in the Netherlands it is finally becoming spring ?

  1. Thank you Nicole – glad to hear you like the outfit! It’s still quite cold in here and only a few degrees warm, but I really hope it will get better soon. At least it’s not snowing anymore so that’s a progress, haha :D Oh I believe the spring is quite ahead there compared to Finland!

 8. No nyt iski mom jeansit, vaikka yleensä oon täysin no no :D Hyvältä näyttää Jonnunen <3

  1. Hih kiva kuulla! Nämä ei tosiaan ole ihan niin ysärit kuin useimmat mammafarkut, ehkä se slimmimpi malli on siis se ratkaiseva tekijä ;) Kiitos ihana! <3

 9. Ihan täydellistä! :)
  Kyllä menee maku niin yksiin, sun asut on nyt taas ollut niin kivoja ja inspiroivia. Mutta hitsi tuo sinun bleikku näyttää niin kivalta tässä asussa, itseltä ei tuomoista rennompaa löydykkään. Onko se kuinka uusi, löytyyköhän Zarasta vielä?

   1. Kiitos vinkistä ja vaivannäöstä! :)
    Niin se lähti sitten tilaukseen, toivotaan, että koko natsaa ja näyttää yhtä kivalta ;) Tulen kertomaan, kun paketti kotiutuu.

    1. Jes hienoa, tule sitten huikkaamaan! Tuota toppia on tullut kyllä käytettyä tosi paljon :)

 10. Todella upea asu! Ihanan minimalistinen, tyylikäs ja mielenkiintoinen samaan aikaan ♥ Alan todellakin lämpenemään mom jeanseille, vaikka aluksi olin kauhuissani kyseisestä trendistä :D Tämän postauksen kuvat ovat myös mun mielestä erittäin onnistuneita ja kauniita taustoineen ja muokkauksineen. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Kiitos paljon ihana Anne! Sama homma, en alkuun lämmenyt yhtään mutta tällaisen istuvamman mallin osuttua kohdalle oli se sitten menoa :) Kiitos myös kuvakehuista, näihin osui tosi kaunis iltavalo ja tykkäsin itsekin lopputuloksesta!

 11. Siis vau mikä asu ja sinä jälleen kerran! Nuo momssit ovat kyllä hoteimmat housut mitä tiedän ja näyttävät taipuvan kyllä asuun kuin asuun. Pakko löytää kyllä itsellekkin tuollaiset, sillä mikä onkaan parempaa kuin monipuoliset vaatekappaleet, jotka sopivat sekä rentoon arkiasuun että fiinimpään iltalookkiin! Tämän vuoksi myös asuhaasteet ovat lemppareitani, kun saa sellaista vinkkiä mitä ei ehkä itse heti oivaltaisi vaatteiden yhdistelyssä :)

  1. Voi vitsit, kiitos paljon ihana! Olen ihan häkeltynyt teidän kivoista kommenteista, mammafarkut selvästi iskee ja lujaa :) Eikun siis farkkukaupoille vaan ja omia metsästämään! Ja super kiva kuulla, tänään kuvattiinkin kolmas asu joten loppuviikosta tulossa vielä yksi vähän erilainen look :)

 12. Upea asu!! Tuollaista vähän pidemmänmallista bleiskaa olenkin kaipaillut, täytyy tsekata tää Zaran malli. Pienirintaisena on välillä niin vaikea löytää istuvia bleisereitä!

  1. Kiitos paljon Minna! Bleiseriä tosiaan näytti olevan ainakin netissä yhä myynnissä, joten toivottavasti löytyy :) Pienirintaisten ongelmat on oikein tuttuja täälläkin, täytyy tosin koittaa aina keskittyä ennemmin niiden positiivisiin puoliin pukeutumisen suhteen :D

 13. Upeita kuvia! Ja komppaan edellisiä, tosi tyylikäs asu :) Oikein erottui nämä kuvat jotenkin edukseen.

 14. Niin tyrmäävän upee asu ja ihan mielettömän upeita kuvia että huh ♥ Oon itsekkin alkanut vihdoin lämmetä tollasille housuille ja voisi sellaiset myös vihdoin itselleenkin ostaa :)

  1. Kiitos ihana Reetta! Hiljalleen minäkin lämpesin, hih ;) Huomenna tulossa vielä kolmas versio näiden kanssa!

 15. Huhhuh oletpas tyylikäs! Oon alkanut seuraamaan sun blogia alunperin kauppis- ja vaihtojuttujen vuoksi, sitten lämmeten koti- ja lifestylepostauksille, mutta sä osaat muodinkin! Oot inspiroivan upea jokaisella osa-alueella ja aina niin ihanan positiivinen. Kiitos Jonna sinulle blogista, terkkuja Ranskan keväästä – tänne minäkin päädyin vaihtoon :)

  1. Voi kiitos hurjasti, miten ihana kommentti! Aivan ihanasti sanottu, kylläpä lähti päivä hyvin käyntiin tämän luettuani :) Hieman kateellisena Ranskasta, pääsisipä itsekin takaisin sinne maisemiin! Nauti vaihdosta täysin rinnoin ja kiitos vielä <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *