Beauty Tip: Liquid Matte Lipstick

Kauneuspostaukseni ovat viime aikoina olleet varsin huulimeikkipainotteisia, mutta minkäs sille mahtaa, kun huulipunat ja -voiteet ovat heikkouksiani. Lancôme lähetti minulle tovi sitten testattavaksi uusia Liquid Matte Shakereita, jotka ovat olleet viime aikoina ahkerassa käytössä. Sana matta huulipunassa saa aina ensin kulmani kurttuun tuoden mieleen kaiken maailman Kardashianit ja Jennerit huulineen ja vahvoine varjostuksineen, mutta onneksi mattaisia punia on moneen lähtöön. Nimenomaan tällaiset nestemäiset punat ovat mieleeni ja Lancômen Liquid Matte Shaker on harvinaisen onnistunut sellainen!

Lancome1

Beige Vintage, Energy Peach, Red’y In 5, Kiss Me Cherie

Sävyjä punassa on seitsemän eri, joista yllä olevat neljä ovat suosikkejani. Sävyjä näkee muuten näppärästi huulilla Lancômen omilla sivuilla. Eniten on tullut käytettyä vasemmanpuoleista Beige Vintagea, jota on ollut huulillani myös lähes kaikissa viime aikaisissa asupostauksissa. Se on kaunis roosaan taittava nude, joka sopii varmasti jokaiselle. Väriä ja tummuusastetta on myös helppo annostella pehmeällä applikaattorilla halutun mukaisesti, voit värittää koko huulet tai sipaista tätä vaikka toisen vaaleamman punan päälle, kuten itse teen silloin tällöin arkisin kaivatessani kevyempää lopputulosta.

Lancome2 Lancome1

Sävy on ainakin omille piirteilleni täydellinen! Puna pysyy myös hyvin paikoillaan, lopputuloksesta saisi varmasti vieläkin kestävämmän värittämällä huulet samansävyisellä huultenrajauskynällä kauttaaltaan ennen punan lisäystä. Itse tykkään joskus myös lisätä punan päälle ihan pienen ripauksen huulikiiltoa tai -rasvaa, mikäli en halua ihan täysmattaa lookia. Paljon vaihtoehtoja siis ja punasta saa varioitua moneen eri tilaisuuteen – isot suosittelut siis näille!

11 thoughts on “Beauty Tip: Liquid Matte Lipstick

 1. Ihailin itse noita jo Ranskassa ja nyt tulevalla lomareissulla olis tarkotus myös omaan meikkipussiin kotouttaa energy peach tai tuo mainitsemasi beige vintage!

 2. Kiva, kun teit tästä uutuustuotteesta oman arviosi ja vinkkasit myös Lancomen sivuilta löytyvistä kuvista. :)

  1. Toki vinkkaan aina hyviksi osoittautuneista tuotteista täälläkin – kiva kuulla että tykkäsit, kiitos Johanna! Tuo Lancomen sävykartoitus oli kyllä harvinaisen hyvä kun oli mallikuvat eri ihonsävyilläkin, helpottaa huomattavasti värin valintaa jos vaikka netistäkin tilaa :)

 3. Nämä on kyllä niin ihania, ja tuntuu mukavan kevyeltä huulilla! Itse ostin myös ensin tuon Beige Vintagen kun ajattelin sen olevan eniten oma sävy, mutta oonkin päätynyt pitämään Energy Peach sävyä paljon useammin. Se sopii täydellisesti kesään eikä ole liian oranssi tai räikeä nudetytölle :) xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  1. Tuntuma huulilla on kyllä ihana! Kiva kuulla sunkin ajatuksia uutuuksista :) Molemmat sävyt on supernättejä, niitä tulee käytettyä arjessakin kun taas punaiset miellän vähän juhlavammiksi.

 4. Moi Jonna! Mulla olisi yksi (vähän hassu) kysymys joka ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta hmmm…..voihan olla että vastauksestasi on apua muillekin. Eli – didii – “Mikä on ylioppilaslakkisi koko?” Kun tahtoisin niin kovasti tilata Balmuirin panamahatun, mutta koko askarruttaa kovin! Luin jostain vanhasta postauksestasi että sinulla on koko M, joten ajattelin että ylioppilaslakin koko voisi olla verrannollinen! En millään tahtoisi väärää kokoa tilata ja valitettavasti minulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta päästä hattuja sovittelemaan mihinkään.

  Kiitos vastauksestasi hassuun kysymykseeni jo etukäteen! <3

  1. Moikka Sari! Luin ensin ihmeissäni kysymyksen kunnes pääsin pidemmälle, haha :D Ei vaan, just hyvä vertauskohde varmasti! Kaivoin lakin esiin ja mulla on koko 54, toivottavasti tästä on jotain apua valintaan :) Balmuirin panamahattu on kyllä upea, ehdottomasti yksi suosikkiasusteistani merkiltä!

   1. Kiitos erittäin paljon että näit vaivaa! Oli todellakin apua, sillä mun yo-lakki on kokoa 57!! Eli juu ei M-kokoa mulle, hih. Kyllä palautukseen olisi mennyt.

    Miten suuri pää mulla oikein onkaan (ei se siltä kyllä näytä…)..?! APUA! Ehkä sitten XL on passeli mun päähäni!

    Kiitos vielä! <3

    1. Nettikaupassa kyllä ohjeistetaan seuraavasti, M: 57-58cm, L: 59-60cm jne. Ei ihan mene yks yhteen tuon oman 54:ni kanssa haha, vaikea sanoa! Piti vielä kokeilla omaa panamahattuani ja se ei ole kyllä mikään ihan nafti tai puristava vaan jää pikkuisen ylimääräistä tilaa.

     1. Moikka! Piipahdin vielä kertomaan että ylioppilaslakin koko kun on 57, niin koko L on ainakin minulle erittäin passeli Balmuirin panamahatusta (voihan olla että tästä saattaa tosiaan jollekulle apuakin olla!)! Aikani kokoasiaa arvottuani päätin tilata L-koon ja ai että onkin hyvin istuva ja todella viimeistelty hattu! <3 <3 <3

      Kiitos Jonna vielä vaivannäöstäsi, mutta olit kyllä isoksi avuksi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *