Aihetta juhlaan

Viimeinen tentti on nyt paketissa, wooop! Onpas hyvä fiilis, vaikka kouluhommat eivät toki loppuneet tähän, vaan niitä on jatkettava vielä Helsingistä käsin. Eilinen tentti oli kuitenkin näillä näkymin yliopiston vihoviimeinen (paria netin kautta tehtävää Moodle-tenttiä lukuunottamatta), joten kävelin aika levein hymyin ulos salista. Tentin jälkeen pakkasin loput tavarat Ikea-säkkeihin ja lähdin kuormineni ajelemaan Tampereelle. Vapuksi saatamme tosiaan vielä palata Vaasaan ja käymme poikaystävän kanssa yhdessä tekemässä muuttoa kunnolla, mutta muuten nyt on nokka kohti kesä-Helsinkiä!

Perjantai1 Perjantai2

Tampereella korkattiin jotakin erityistä tilaisuutta varten säästämäni Taittinger – kiitos vaan ihanalle yhteistyökumppanilleni Social Winesille samppanjalähetyksestä! Samppanjalle oli tosiaankin aihetta, sillä oli muitakin huikeita uutisia – niistä kuitenkin lisää myöhemmin, ne kun tulevat vaikuttamaan omaankin tulevaisuuteeni. Nyt nauttimaan päivästä Tampereella ja illaksi sitten Helsinkiin valmistautumaan huomiseen Milanoon lähtöön. Huomenna eetteriin myös asuhaasteen viimeinen asu. Ihanaa viikonloppua teille!

2 thoughts on “Aihetta juhlaan

    1. Nuo ovat poikaystävän äidin kaapista, joten en valitettavasti osaa sanoa. Veikkaisin kuitenkin niiden olevan antiikkia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *