Workout Playlist

Ironista kirjoittaa treenimotivaatiosta ja jakaa suosikkibiisejä samaan aikaan lakupussia mussuttaessani, eikä urheilukertojakaan ole kertynyt tälle viikolle kuin yksi vaivainen. Ei se ole kuitenkaan aina niin vakavaa! Treenit ovat muuten kulkeneet suhteellisen hyvin ja on hurjan motivoivaa huomata saaneensa myös tuloksia aikaan. Olen monesti kertonut täällä suhteestani urheiluun ja siitä kuinka historiaa minkään liikuntaharrastuksen parissa ei nuoruusvuosinani ole juuri ollut, joten tällaiset pienet asiat kuten rutiinin saaminen ja kehittymisen näkeminen tuovat tosi paljon iloa.

Viihtyisä kuntosali Vaasassa on kyllä antanut ekstramotivaatiota, ja tuntui jopa vähän haikealta juuri irtisanoa jäsenyyteni pelkälle tauolle laittamisen sijaan. Niin se vaan konkretisoituu pikkuhiljaa, etten tule enää kohta asumaan Vaasassa tai palaamaan sinne syksyllä. Tulee kyllä ikävä kotoisaa salia! Anyways – alla Spotify’hin linkattuna muutama tämän hetken suosikkibiisi sporttailuun. Samaiset tosin soivat minulla myös auton ratissa ollessani, kumma miten musiikki kuulostaa aina ekstrahyvältä autossa. Samat soimaan siis tänäänkin Tampereelle takaisin ajaessani – ihanaa viikonloppua!

Jooga2

Top* & tights* – Ellos (sponsored)

Amazing – Broiler & Kurt Nilsen
Wild Love – Elle King
Fiction – Kygo & Tom Odell
It Ain’t Me – Kygo & Selena Gomez
Last Dance – Rhys
Miss You – Gabrielle Aplin
On My Way – Tiësto & Bright Sparks
F.F.Y (Feeling For You) – BISHOP
Inside the Lines – Mike Perry & Casso
Million Reasons – Lady Gaga (KVR Remix)
Won’t Let You Go – Julia Bergwall
I Don’t Know Why – Gavin James (Danny Avila Remix)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *