The Classic Petite

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Daniel Wellington teki sen taas – silmiä hivelevän kellon nimittäin. Ja saipa minut vielä kääntämään kelkkani ja valitsemaan kerrankin hopeista ranteeseen, mistä olen itsekin hieman yllättynyt. Hopeaa kun ei ole näkynyt ylläni aikoihin missään muodossa mutta, tässä uudessa eilen lanseeratussa Classic Petite -mallissa se vaan näyttää jotenkin erityisen hyvältä. Vai mitä sanotte seuraavista kuvista?

Danielwellington7 Danielwellington6 Danielwellington10 Danielwellington8

Classic Petite Black Sterling & Classic Cuff

Uutta Classic Petite -mallia on saatavilla hopeisen lisäksi ruusukultaisena ja tuttuun Daniel Wellingtonin tyyliin niin valkoisella kuin mustallakin kellotaululla. Aikaisemmin kellokokoelmastani on löytynyt vain perinteisellä tai nahkaisella hihnalla varustettuja yksilöitä, joten tämä verkko- eli mesh-ranneke on kivaa vaihtelua. Petite on nimensä mukaisesti ihanan siro ja kevyt ranteessa – kellotaulu on tässä uutukaisessa vain 32mm, muissa naisten malleissa kun leveyttä on 36mm. Kai tiesitte muuten, että rannekkeita voi kätevästi vaihdella keskenään – kyllästyessäsi vaikkapa kankaiseen voit helposti itse vaihtaa sen nahkaiseen. Viime aikoina on tullut käytettyä eniten nahkaista DW:n kelloa mustalla taululla, mutta veikkaan että tämä päheä Petite tulee kirimään hyväksi kilpailijaksi.

Daniel Wellingtonin alennuskoodit ovat olleet usein toivottuja ja sellaista olisi taas tarjolla – koodilla “JONNA” saatte -15%:n alennuksen koko valikoimasta osoitteessa www.danielwellington.com. Koodi on voimassa 30.4 asti, sivuilla on myös ilmainen maailmanlaajuinen toimitus. Mikäli siis uusi Classic Petite tai jokin muu DW:n klassinen malli iskee teihin yhtä paljon kuin minuun, niin hyödyntäkää ihmeessä ale :) Itse ainakin olen tästä lanseerauksesta innoissani, ja oli huippua päästä osalliseksi sitä yhteistyön muodossa!

Danielwellington2 Danielwellington5 Danielwellington4 Danielwellington11

Coat / Zara
knit / Zara
watch & bracelet / Daniel Wellington (sponsored)

bag / Givenchy
jeans / Lindex (sponsored)

boots / Zara

Have you already spotted the new Classic Petite Watch from Daniel Wellington launched only a couple of days ago? When I first heard about the launch I was excited about what the new model would be like since the brand definitely knows how to make beautiful watches. This Classic Petite 32mm watch with the mesh strap is something completely new from DW and I just love the design! I chose mine in silver (which is surprising since I’m usually more into all things gold) but it’s also available in rose gold and either with the white or black dial. How do you like the new model, beautiful right? Daniel Wellington wanted to treat you as well and using the code “JONNA” on their website you’ll get -15% discount on everything (valid until 30th of April).
Photos: Essi / Edit by me

6 thoughts on “The Classic Petite

    1. I knew that at least you Carian would be excited about these ;) I love the mesh strap!

  1. Minulla on Wellingtonin kello mustalla nahkarannakkeella, mutta olisi kyllä kivaa vaihtelua tuollainen metallinen. Saako senkin siis vaihdettua ihan normaalin tapaan?
    Ihanaa viikonloppua!! :)

    1. Ainakin netissä lukee näiden uusienkin mallien kohdalla että “vaihdettava ranneke – kyllä”, mutta minäpä voisin varmistaa vielä asiakkaalta ja palata tänne heti kun saan vastauksen :) Kuin myös ihanaa alkavaa viikonloppua!

      1. Moikka taas Johanna! Pahoittelut kun kesti, sain vasta nyt vastauksen DW:ltä :) Valitettavasti tuota ranneketta ei kuitenkaan voi ainakaan näillä näkymin vaihtaa tavalliseen tapaan, koska aiemmissa malleissa kellotaulu on tätä Petiteä suurempi :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *