Spring Nails

Ulos kun katsoo ei aina voi olla varma mitä vuodenaikaa eletään – ainakin eilen säätilat vaihtelivat pilvettömästä taivaasta räntään ja lumeen, kunnes taas yhtäkkiä paistoi aurinko. Hiukan jännitti kun olin lähtenyt liikenteeseen vaaleilla mokkatennareillani (kerrankin kun en ollut katsonut sääennustetta vaan luottanut aamusta asti paistaneeseen aurinkoon), mutta selvisin onneksi kotiin juuri ennen pahinta myräkkää.

Kevät on kuitenkin hiipinyt kynsiin ja tämän hetken kaunein kynsilakka on taatusti Essien ihana ruusuinen sävy Eternal Optimist. Tämä oli itse asiassa suosikkini myös vuosi sitten ja kulutin tuolloin lakkaa poikkeuksellisesti jopa kokonaisen pullon, joten oli aika ostaa uusi. Sävy on kaunis hento vaaleanpunainen nude ja ihan täydellinen tähän vuodenaikaan. Se ei nimittäin ole kuitenkaan liian silmiinpistävä pastellisävy vielä näin kevään kynnyksellä oltaessa – kesää kohden voi taas vaihtaa värikkäämpiin!

Kynnet1 Kynnet2

2 thoughts on “Spring Nails

  1. Ihania nää kevätsävyt ? Itse testasin juuri Essencen vaalean geelilakan, ja se oli ihan superhyvä parin euron hintaansa nähden! Peittävä, kaunis sävy ja erinomainen sivellin. Suosittelen :) Olisi kiva kuulla jos sinäkin olet tätä superedullista merkkiä joskus testaillut ja mitä olit mieltä.

    1. Eikö, kivaa vaihtelua saada vähän väriä tummien talvisävyjen jälkeen! Ai hitsi aina unohdan tuon Essencen olemassaolon kun kaveritkin on monia merkin tuotteita kehuneet, mutten ole itse vielä testannut. Kiitos siis muistutuksesta, täytyy ehdottomasti testata ainakin juuri kynsilakkoja :) Kivaa viikonlopun jatkoa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *