Pink Ruffled Knit

Viikonloppu hurahti taas ohi ihan hetkessä. Poikaystävä oli tosiaan käymässä täällä Vaasassa ja päivät kuluivat aivan liian nopeasti kuten ne aina tuppaavat. Noh, enää kuukauden päivät niin välimatka sentään lyhenee minun muuttaessa Helsinkiin (!!), ja sen jälkeen ei enää montaa viikkoa, niin päästään viettämään kesä yhdessä saman katon alla. Aika täällä Vaasassa alkaa siis käydä vähiin – hiukan kyllä ahdistaa kun ajattelee miten paljon kuitenkin pitäisi vielä ehtiä saada aikaan. Ei auta kun painaa hommia!

Itse postauksen asusta sitten – niin siinä vaan kävi, että pinkki vei tämän tytön ihan mennessään. Enpä olisi heti uskonut, kuten kerroinkin teille vaaleanpunaisen traumoistani täällä. Nyt kuitenkin kauppojen täytyttyä hattarasävyistä ja silmän totuttua olen haltioissani kaikesta pinkistä, erityisesti juuri pukeutumisen saralla. Olen ihastunut nimenomaan sellaiseen hennompaan sävyyn, kuten tässä suloisessa röyhelöneuleessa. Mietin hetken ovatko röyhelöt ja vaaleanpunainen jo liian tyttömäinen yhdistelmä, mutta pusero sai kovasti kehuja jo ensikäytöllään. Niin piristävää käyttää pitkästä aikaa enemmän värejä!

Ruffledknit6 Ruffledknit5 Ruffledknit3 Pinksweater2 Ruffledknit4 Pinksweater1

Knit / H&M
pants / Vero Moda
bag / Givenchy
boots / Vagabond

15 thoughts on “Pink Ruffled Knit

 1. Enpä ois mäkään uskonut hurahtavani vaaleanpunaiseen vielä uudelleen, mutta täällä mä ihailen sun neuletta vaaleanpunainen paita päällä :D xx

 2. Such a cute knit! I’m so into light and soft toned colors at the moment and I guess the ruffle trend is also something nice for a change. The knit has it both! :) Have a wonderful week! – xx Carian

  1. Thank you Carian! It took me a while to get used to the ruffles but now I’m totally fallen for them. Have a lovely week! <3

 3. Lovelovelove it!! Aivan ihana asu!! <3 :) Ja nää kuvatkin!
  Haaveilen itsekin röyhelöunelmasta ja ehkä vaaleapunaisena. Ihana! Pitää tämä H&M:n neule katsoa.
  Haaveilen tota laukkuakin. Pelkkää lovee siis sinne suuntaan. :D
  Kivaa viikkoa! :)

  1. Haha ihana, kiitos Johanna! Laukku on ollut kyllä yksi parhaista hankinnoistani ikinä (jos ei voi käyttömääristäkin jo päätellä), joten suosittelen sitä koko sydämestäni ;)

   Kuin myös kivaa viikkoa sinne! <3

 4. Minäkin ostin hempeän vaaleanpunaisen neuleen, ajattelin, että se sopii hyvin mustan nahkatakin kaverina. Törmäsin tänään sinuun, kun etsin netistä videoita hiusten kihartamisesta suoristusraudalla. Video oli vuodelta 2014 ja tuntui hassulta kuulla sinun ääntä, kun olen vain blogiasi käynyt lukemassa.

  1. Oi vaaleanpunainen on varmasti täydellistä kontrastia ronskimmalle nahkatakille! Heh hauska kuulla, että noinkin vanha video tulee vielä vastaan :) Se taitaakin varmaan olla viimeisin tekemäni video, kröhöm, pitäisi petrata niiden suhteen!

 5. Aivan ihana pusero, rakastuin! En löytänyt kyseistä puseroa kun kävin h&mllä? Kuuluuko se johonkin harvinaiseen mallistoon vai olinko vain laput silmillä etsimässä? :D

  1. No eikö, ihana! Hmm, veikkaan että tässä on koot aika kiven alla, kun oli tuolloin netistä tilatessanikin ihan vain harvaa kokoa jäljellä ja nyt ilmeisesti sieltä jo loppuunmyyty. Ihan normimallistoa siis, mutta ilmeisen suosittu. Ehkä jostain syrjäisemmästä H&M:stä voisi löytyä? :)

   1. Kiitos vinkistä, pitää kyllä pitää silmät auki tuota ihanuutta etsiessä! :)

 6. Moikka!
  Jälleen kerran ihana asu, vaaleanpunainen on niin keväinen väri!
  Oliko neule minkä hintainen? Hintatieto helpottaisi neuleen metsästysoperaatiota :)
  Aurinkoista kevättä!

  1. Moikka Heidi! Kiitos paljon, kiva tosiaan saada vähän väriä pukeutumiseen :) Muistaakseni neule oli 35,95 tai 39,95, jotain sitä luokkaa kuitenkin. Toivottavasti onnistaa, ehkä tosiaan jostain syrjäisemmistä liikkeistä voisi vielä löytyä jos muualta loppu :) Aurinkoista kevättä sinnekin!

 7. Sulla on kyllä super kiva blogi!! :)Ihastuin myös tähän neuleeseen, kun bongasin sen täältä blogista! :) Vinkkinä muille, jotka neuleesta tykkää, se on alessa netissä, mut ainoo jäljellä oleva koko on 34 tällä hetkellä. Neule kuuluu h&m trend mallistoon.

  1. Heippa Ella, kiitos paljon ihanista sanoistasi! :) Ja hei kiva että bongasit neuleen ja vinkkasit muillekin, toivottavasti joku halukas löysi sen tätä kautta.

   Ihanaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *