Pikakuulumiset

Tulin nopeasti kirjoittamaan aamupalan lomassa pikakuulumiset, ennen kuin hyppään autoon ja lähden ajelemaan Helsinkiin. Saavuin Tampereelle eilen illalla ja vietän täällä viikonlopun, mutta tänään käyn kotona hoitamassa muutamia asioita. Vien samalla myös jo talvivaatteita pois, niin ei tarvitse rahdata kaikkea kerralla sitten huhtikuun alussa.

Ajattelin Helsingissä myös piipahtaa kaupoilla, tarvitsen nimittäin kipeästi muutamia keveämpiä kuteita parin viikon päästä koittavaa Milanon matkaa varten! Varasimme reissun Marseille-kämppisteni kanssa alkuvuodesta, Milano kun oli yksi kaupungeista jossa meidän oli tarkoitus vaihdon aikana käydä, mutta aikaa ei sitten jäänytkään. Toinen tytöistä ei tosin ikävä kyllä pääsekään lähtemään, mutta eiköhän siitä tule hauskaa kaksinkin! Lämpöasteet ovat kohonneet Italiassa välillä jo ihan Suomen kesän lukemiin, joten pari mekkoa ainakin on pakattava mukaan ;) Odotan jo innolla reissua!

Tampere1

Itsetehtyä jogurttia, marjoja ja siemeniä. Lempiaamupalani aina täällä ollessani!

Tampere2

Niin päheät uudet mammafarkut – kiitos Ginatricot ja Polhem! <3 Toivottavasti ehdin kuvaamaan nämä ylläni jo viikonlopun aikana.

Tampere3

Nyt kuitenkin viimeiset leikit Telman kanssa, tuo karvaturri kun jää tänne poikaystävän hoteisiin pikavisiittini ajaksi. Huh, tämä oli varmasti nopeiten tekaistu postaus ikinä, haha! Ihanaa päivää teille!

6 thoughts on “Pikakuulumiset

  1. Moikka! Haluaisin kuulla itsetehdystä jogurtista lisää. Ja odotan innolla postausta farkuista, näyttää ihanan keväisiltä. :)

  2. Moi! Mua kiinnostaisi ne lancomen huulimeikit, joita sun instassa näkyi. Mitä ne on ja joko niitä saa jostain? :)

    1. Moikka! Oih, ne on ihania! Kyseessä siis uudet Matte Shaker Matte Liquid Lipstickit, paketissa oli myös vedenkestäviä huultenrajauskyniä. Punat on nestemäisiä nätin mattapinnan jättäviä, mutta kuitenkin kosteuttavan tuntuisia eivätkä kuivahda liiaksi huulille. Testasin tämän illan jo sitä yhtä ja hyvin pysyi ;) Just katsoin tänään myös Stockalla että olivat näköjään jo myynnissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *