Päivitetty kauluspaita

Olen monesti jo tainnut mainita, kuinka kevään kauluspaitatrendi iskee minuun ja lujaa! Perinteisten kauluspaitojen lisäksi kauppojen hyllyltä löytyy kaikenlaisia variaatioita tästä klassikkovaatekappaleesta, kuten yksiolkaimisina, cold shoulder -versioina tai röyhelöillä varustettuna. Itse kallistuin tuohon jälkimmäiseen ja ostin viime viikonloppuna Helsingissä käydessäni Zarasta kauniin vaaleansinivalkoraidallisen röyhelökauluspaidan. Sopivan sellaisen löytäminen oli tosin helpommin sanottu kuin tehty – olin sovittanut paria mallia jo aikaisemmin, mutta joko hukuin pienimpäänkin kokoon tai näytin ihan quasimodolta selkään ulottuvien röyhelöiden kera. Nyt kuitenkin vihdoin löytyi sellainen malli, joka ei aiheuttanut naurunremahduksia sovituskopissa, haha.

Kauluspaita1 Kauluspaita2

Tämä tulee olemaan niin ihana kesällä, vaikka näytti pusero tosi kivalta näin nahkahousuihinkin yhdistettynäkin. Viikonloppuna oli kyllä jo ihan kunnolla kevättä ilmassa – joimme ensimmäiset kahvit ulkona terassilla auringossa ja kellojensiirron myötä valoakin riitti pitkälle iltaan. Tällaisia pieniä asioita osaa neljän vuodenajan myötä arvostaa, miten ihanalta ne ensimmäiset lämmittävät auringonsäteet tuntuvatkaan kasvoilla. Toivottavasti niistä saadaan nauttia rutkasti – superia viikon alkua!

6 thoughts on “Päivitetty kauluspaita

 1. Tuollaiset paidat on kyllä niin ihania! Itse olen ihastellut samanmoista sini-valkoraidallista röyhelökauluspaitaa Mangolta, mutten ole vielä uskaltautunut tilaamaan kun pelottaa että olkapäille ulottuvat röyhelöt saa mut näyttämään ihan jenkkifutis pelaajalta.. :D xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  1. Haha, ihan samat jenkkifutisvibat tuli mullekin! Tämäkin on vähän siinä rajoilla, mutta annoin mennä ;) Paita on kuitenkin niin kaunis!

 2. No aivan ihana paitapusero! Muakin on jostain syystä alkanut kiinnostaa paitapuserot tänä vuonna – ehkä niitä on näkynyt tavallista enemmän kaupoissa ja blogeissa tms.

  Heitin sulle muuten blogissa kauneushaasteen :-*

  1. No eikö, mustakin tämä on niin kaunis! Ja hei kiitos ihana haasteesta, rupesin täyttelemään saman tien :) Haleja!

 3. Kevät tekee tuloaan, toivottavasti säät lämpenisi pian jo ihan kunnolla! Mäkin tykkään tosta kauluspaitatrendistä. Vaaleansininen näyttää niin raikkaalta ja röyhelöt tuo tyttömäisyyttä kokonaisuuden pysyessä suht. asiallisena (riippuu tosiaan röyhelöiden koosta, mitä viboja tulee :D). Pitäisi itsekin piipahtaa zarassa. Muistatko oliko kokoja paljon jäljellä?

  1. No niinpä, tässä jo malttamattomana odotellaan kunnon kevätlämpötiloja! Jos en ihan väärin muista niin kokoja oli kyllä Helsingin keskustan Zarassa käydessäni, toivottavasti tärppää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *