Nightstand Details

Details2 Details1

Yöpöydällä juuri nyt – kultaisia yksityiskohtia, ACO:n aikoinaan kokeiluun saatu ja nättiin purtiloon pakatttu Soothing Body Lotion, Jo Malonen tuoksukynttilä (jota en ole yhäkään raaskinut korkata mutta se ilahduttaa kauniilla ulkonäöllään) ja muutamia tämän hetken käytetyimpiä koruja. Niin ja kröhöm, näkyyn toki kuuluvat useimmiten myös ne muutamat vesilasit, joita aina mystisesti kertyy yöpöydän kulmalle. Haluaisin muuten vaihtaa nuo yöpöydän valaisimet kaivatessani pikkuhiljaa vähän vaihtelua useamman vuoden jälkeen, mutta toisaalta en tähän hätään keksi, minkälaiset valaisimet tuohon sopisivat paremmin..

Details3

Eräs aarreaitoistani pienten koriste-esineiden löytöön on H&M Homen lisäksi Hemtex, josta sekä tuo pieni marmorinen kippo sormuksille että kultainen kaktus-koruteline on ostettu. Hemtex on mielestäni muutenkin parantanut viime vuosina imagoaan hurjasti ja huomaan yhä useammin löytäväni sieltä jotain kivaa kotiin erityisesti juuri piensisustustuotteiden saralla. Vinkkinä siis kaikille kaltaisilleni harakoille, että kannattaa poiketa!

7 thoughts on “Nightstand Details

 1. Heippa! Tämä nyt ei liity ollenkaan postauksen aiheeseen, mutta rohkenen kysyä silti :). Miksi sinulla on postausten otsikot englanniksi, vaikka muuten kirjoitat suomeksi? Tämä kiinnostaa minua ihan markkinoijana :) Jos ihminen päätyy blogiisi englanninkielisen otsikon perusteella, hän ei kuitenkaan ehkä ymmärrä sisältöä. Ja suomenkielinen lukijakunta hakee ehkä asioita suomenkielellä. – Sanna

  1. Heippa Sanna! Tästä olen itse asiassa jossain bloggausvinkki-postauksessani maininnutkin, kuinka sorrun liian usein kirjoittamaan otsikot englanniksi. Osittain tapa on jäänyt kun olen aikaisemmin ollut aktiivisempi kirjoittamaan pienet tiivistelmät postauksen loppuun englanniksi, jotkut otsikot taas yksinkertaisesti kuulostavat osuvammalta englanniksi. Hakukoneoptimoinnin kannalta ns. tärkeät postaukset kuten vaikka reseptit kirjoitan aina suomeksi, jotta ihmiset löytäisivät ne helpommin Googlen kautta. Mutta tosiaan onhan siinä ristiriita, täytyisi joko petrata englanninkielisen osion suhteen tai sitten ruveta useammin otsikoimaan suomeksi :)

 2. Söpö tuo kaktus-lautanen. Hemtexissä on mun mielestä myös todella laadukkaita tekstiilejä. Ja , vaikka et kohderyhmää olekkaan, niin lasten tuotteet on tosi kivoja ja nättejä :) Pitääkin taas poiketa seuraavalla Suomen-reissulla :)

  1. Eikö olekin söpö! Keittiötekstiilejä olen sieltä ostanutkin, hyvä tietää että on laatu kohdillaan :)

 3. Hei kokeile seinään kiinnitettäviä tai katosta roikkuvia valaisimia kummallekin puolelle sänkyä? Tilaa yöpöydille ja uutta ilmettä :) Oi Hemtex! Miksen olekaan käynyt siellä
  piiiitkään aikaan. Kiitos vinkistä ja muistutuksesta :)

  1. Ihana Eveliina kun kommentoit! Sellaisia valaisimia oon itse asiassa miettinytkin mutta jotenkin musta tuntuisi että ne riitelisi tyylillisesti samassa tilassa olevan antiikkisen kattokruunun kanssa.. Mutta katsotaan, yhtä Elloksen mallia olen kuolannutkin ;)

   1. Kokeile mikä sopii omaan tyyliin – itsehän nykyään ajattelen että sekaisin vaan! Niinpä meillä on makkarissakin iso kristalliplafondi ja Work -valaisin roikkumassa seinällä :) Toimii! Hali viikonloppuun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *