Lunch & Better Denim

Helsinki-visiitilleni osui sopivasti Lindexin lounastilaisuus Polhemin tyttöjen järjestämänä. Paikkana toimi Kampin Korttelin Story, jossa en ollutkaan vielä ehtinyt käydä, kun taas Vanhassa Kauppahallissa sijaitseva ravintola oli tuttu entuudestaan. Kivaa että Story löytyy nykyään hieman lähempääkin keskustaa, ainakin aamupala on hyväksi todettu! Kolmen ruokalajin lounas kuulosti houkuttelevalta, kuten myös Lindexin uusi ja ekologisempi Even Better Denim -kampanja.

Lindexlunxh6 Lindexlunch1

Mätsäsin Inbloomin tekemiin upeisiin kukkakimppuihin.

Lindexlunxh5

Lounaan lomassa saimme kuulla uudesta Even Better Denim -mallistosta itse Lindexin Sustainability Managerin kertomana. Malliston farkkutuotteet on valmistettu ekologisesta puuvillasta ja kuluttajien kierrättämistä vaatteista tuotetusta kierrätyspuuvillasta. Lisäksi farkkutuotteiden värjäysprosessi on toteutettu puhtaammin ja ympäristöystävällisemmin kuin aikaisemmin. Lindex kiinnittää tänä päivänä kaiken kaikkiaan yhä enemmän huomiota ekologisuuteen ja ehkä tekin olette huomanneet esimerkiksi nettikaupassa monien vaatteiden kohdalla “Sustainable”-merkinnän.

Lindexlunch2

Ihana Minna hypistelemässä vaatteita.

Lindexlunch4

Tämä vegaanijäätelö oli niiin hyvää!!

Lindexlunxh3

Täytyy käydä tutkailemassa farkkuja vielä paremmalla ajalla liikkeissäkin. Kiitos Lindexille ja Polhemille mukavasta tilaisuudesta!

2 thoughts on “Lunch & Better Denim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *