Kevätsisustusta edullisemmin

Sisustuskärpänen pörrää yhä ylläni ja oikein kunnon parven kanssa. Mitään uutta en tosin hetkeen ole kotiimme ostanut tai ehtinyt edes tosissani miettiä mitään mahdollisia hankintoja, mutta virtuaalista ikkunashoppailua sen sijaan olen harrastanut paljonkin (Oikotien päivittäisestä selailusta puhumattakaan). Tekisi mieli kevään lähestyessä päivittää sisustusta taas raikkaampaan suuntaan ja haalia pastellisävyisiä koristetyynynpäällisiä, uusia kodin valaisimia vähän siellä sun täällä ja marmorisen sohvapöydänkin ottaisin enemmän kuin mielelläni. Täytyisi nyt vaan malttaa ainakin isompien hankintojen saralla, ehkä sitten seuraavaan kotiin!

Muille kaltaisilleni sisustushörhöille halusin kuitenkin vinkata tämän hetkisestä Elloksen kodinpuolen tarjouksesta – nimittäin koko normaalihintaisesta valikoimasta saa –20%:n alennuksen 16.3. asti tarjousnumerolla 355431. Elloksen tarjoukset harvemmin käyvät huonekaluihin, joten esimerkiksi uutta sohvapöytää kaipailevien kannattaa nyt käyttää tilaisuus hyödyksi. Koko kodinvalikoiman löydätte täältä. Ihanaa viikonloppua!Koti1

1. Pussilakanasetti, 2. sohvapöytä, 3. samettityyny, 4. seinävalaisin, 5. matto,
6. kynttilälyhty, 7. koristekoralli, 8. sohvapöytä, 9. maljakko, 10. kattovalaisin

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

13 thoughts on “Kevätsisustusta edullisemmin

  1. Hei mahtavaa! Harvemmin tosiaan saa käyttää huonekaluihin ja Elloksella löytyy niiden osalta niin kiva valikoima :)

 1. Tuo kattovalaisin on ihana, aloin nyt heti miettiä että sopisiko se meidän uuteen kotiin, johon olisi muutto muutaman viikon päästä ;) Tuo matto on ilmeisesti aika suosittu, kun oon sen todella monella nähnyt sisustuksessa, mutta on se kyllä kauniskin <3 Oikein ihanaa viikonloppua sulle Jonna!

  1. Mä kuumeisesi mietin myös, sopisiko tuo valaisin meidän olkkariin, kun olen tuota jo pidemmän aikaa kuolannut.. Ja tuo matto on jossain “blogimatoksikin” nimetty, mutta onhan se kaunis ;) Ihanaa että pääsette muuttamaan uuteen kotiin, onnea jo näin etukäteen!

  2. Minulla on kyseinen matto ollut vuoden lattiassa ja nukka meni jo muutaman kuukauden jälkeen todella ruman näköiseksi, eikä sitä saa imuroimalla tai millään enää pöyhkeän tuntuiseksi. Ihan kokemuksena siis tämä, että itse en suosittele sen ostoa vaikka todella kaunis onkin :)

   1. Voin kyllä uskoa tämän, itse tilasin tuon samaisen maton mutta tuntui niin huonolaatuiselta jo heti rullalta avattuani että lähetin takaisin kun vielä pystyi. Onneksi, vahvistit Emmi nimittäin pahat aavistukseni!

    1. Ei hitsi onpa kurja kuulla, kaikkialla tuota on meinaan näkynyt mutta kukaan ei ole koskaan kommentoinut laatua. Hyvä siis että tuli puheeksi, kiitos Emmi ja Minna!

     1. Minulla on ollut tuo matto yli vuoden ja on ihan tosi hyvän tuntuinen eikä mennyt miksikään :o Koko on se isompi, joten voiko kokojen välillä olla eroa? Ei kyllä uskoisi :/ Tosi monesti olen vielä ääneen sanonut että onpa hyvälaatuinen matto ja sen tuntumaa monet vieraatkin kehuneet! Ihme juttu!

     2. No onpa erikoista! Olisiko laatu voinut kärsiä suuren kysynnän myötä, en kyllä haluaisi niin uskoa mutta hassua jos useammalla mennyt huonoksi.. :/

 2. Elloksen sisustusvalikoima on kyllä ihana! Meiltä löytyy myös tuo matto eikä ole mennyt miksikään puolessa vuodessa. Ihan on samannäköinen kuin uutenakin :)

  1. Hmm, onpa outoa että joillain on mennyt huonoksi ja joillain taas ei! Voisiko olla että suuren kysynnän myötä laatu huonontunut, ei kyllä haluaisi uskoa, mutta erikoista jos useampi kuitenkin on ollut siihen niin pettynyt.. Kiva että sinulla on säilynyt hyvänä, matto on kyllä tosi kaunis :)

 3. Moi,

  Tilasin tuon Elloksen lampun, joka on kollaasin oikeassa alakulmassa. Nyt kuumeisesti etsin siihen pyöreitä kuvanmukaisia lamppuja kohtuuhintaan. Niitä tosiaan tarvii sen 8 kpl, joten opiskelijana ei hirveästi viitsisi per lampusta maksaa:D Oletko itse tällaisiin törmänny ja osaisitko vinkata, mistä voisi löytyä? :)

  1. Moikka! Oi että, kuolaan tuota valaisinta itsekin :) Itse en ole aiemmin tuollaisia ostanut joten en ole ihan satavarma, mutta muistelen lukeneeni jostain blogista että Clas Ohlsonilta voisi löytyä (mitä sieltä ei löytyisi :D). Ehkä siis aloittaisin metsästämisen sieltä, toivottavasti löytyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *