Kauneushaaste

Suloinen Ida heitti minulle eilen kauneushaasteen, johon tartuinkin heti siltä istumalta. Kauneusjuttuja oli tarkoitus taas joka viikkoiseen tapaani kirjoitellakin, joten tämä osui hyvään saumaan! Lisäksi tällaisia old chool -haasteita on kiva vaihteen vuoksi täytellä, kiitos siis Idalle :)

1) Varhaisin meikkimuistosi? Muistan kuvan minusta ja serkustani reippaasti alle kouluikäisinä, kun olemme salaa käyneet mummimme kosmetiikkakätköillä ja kröhöm hieman punanneet huulia. Ei ollut rajaus tytöillä vielä ihan hallinnassa, sanotaanko näin :D Mummini käytti muuten lähestulkoon aina huulipunaa ja vielä kirkkaanpunaista sellaista. Ehkä olen perinyt intoni tällaiseen kauneushömppään häneltä <3 Pienenä tyttönä rakastin myös katsella isosiskon meikkitouhuja ja muistan myös kuvan, jossa hän meikkaa minua ja laittaa hiuksiani kun olin pikkutyttö.

2) Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta? En kanna arkena mukanani mitään isoa meikkiarsenaalia, mutta pari pientä juttua saattaa löytyä laukusta. Usein joko Lumenen puuterirasia tasoittamaan ihoa päivän mittaan tai Ecotoolsin matkakabuki, johon on pyöritelty valmiiksi bareMineralsin mineraalimeikkipohjaa. Tämän lisäksi laukun pohjalla pyörii pari huulipunaa sekä ehkä Diorin näppärä Fix It pikkukorjailua varten.

Kauneus3Lumene Water Color Blush*, YSL Touche Éclat Le Teint, Diorskin Star Concealer, The Balm Mary-Lou Manizer, Dior Addict Lipstick*

3) Lempituoksusi? Tällä hetkellä minulla on kaksi suurinta suosikkia – Viktor & Rolfin klassinen Flowerbomb sekä Givenchyn Live Irresistible. Kuluettuani jälleen yhden Flowerbombin loppuun ostin tilalle paljon sitä muistuttavan Givenchyn ja rakastan tuoksua! Käytän muuten kerrallaan aina vain yhtä hajuvettä mahdollista iltatuoksua lukuunottamatta, mutta kaapissani ei loju sitä useampaa tuoksupulloa.

4) Henkilökohtainen kauneusvinkkisi? Ne klassiset veden juominen, terveellinen ruokavalio, riittävä nukkuminen ja ravintolisät esimerkiksi ihon hyvinvointiin. En myöskään ikinä nuku meikit päällä, vaikka tulisin kuinka väsyneenä ja myöhään kotiin, vaan pesen aina meikit pois. Ällöttää ajatuskin, että nukkuisin pakkelit naamassa saati jatkaisin vielä aamulla päivääni edellisen päivän meikeillä.

5) Uusi kosmetiikkalöytösi? Sain vastikään kokeiltavakseni Lancômen uusia Matte Shaker Liquid Lipstickejä, joihin ihastuin heti! En ole niinkään tavallisten mattapunien ystävä, mutta tämä jättää kuitenkin kivan kosteutetun tunnun ja pigmentti on todella riittoisaa. Niistä täytyy varmaan tehdä ihan oma postauksensa!

Kauneus2Lumene – Nordic Noir Extreme Eye Marker*

6) Ikimuistoinen virheostoksesi? Yhtä yksittäistä ei tule mieleen, mutta en valitettavasti unohda kuinka yläasteella käytin täysin väärän sävyistä meikkivoidetta. Naama oli mooonta astetta tummempi (ja oranssimpi) kuin muu iho, enkä ollut edes yrittänyt häivyttää sävyä kaulalle. Hyh!

7) Meikkivoiteella vai ilman? Meikkivoiteella. Ihoni on hyvässä kunnossa, mutta atooppisuuden myötä se punoittaa herkästi eikä ole kovin tasaisen värinen, joten hyvä ja kosteuttava meikkivoide on tarpeen. Kotosalla koitan antaa ihon myös ihan vaan hengittää ilman meikkiä jos ei ole mitään menoja.

8) Eyeliner vai kynä? Olen vaihdellut näiden kahden välillä tasaiseen tahtiin – nuorempana tein aina nestemäisellä eyelinerilla rajaukset, sittemmin ripsien pidennyksien myötä taas löysin kajalkynän (Chanelin Crayon Kohl on muuten super!). Nyt olen varmaan vuoden päivät käyttänyt Lumenen eyelinertussia, jolla saa perus nestemäistä helpommin siistiä jälkeä ja tussi myös kestää ikuisuuden. Vastikään sain kokeiluun päivitetyn version Nordic Noir Extreme Eye Markerin, jota voin suositella!

Kauneus4

9) Tuote jota ilman et tule toimeen? Huulirasva (Labello on tällä saralla ykkönen, yöksi taas Glamglow’n Poutmud) sekä tummien silmänalusten peittoon tarkoitettu tuote. Juuri nyt käytössäni on Diorin Diorskin Star Concealer, jota on menossa jo toinen puteli. Niin ja tietenkin dödö! Pakko vinkata, että tuo ainoastaan ulkomailta saatava Secretin dödö on vertaansa vailla. Ystäväni luki aikoinaan tästä suosituksen joltain bloggaajalta, minkä jälkeen kaveriporukassamme on aina huhuiltu, että kuka olisi lähdössä reissuun ja toisi kaikille läjän Secretejä :D

10) Tuote jota haluaisit kokeilla? Eräs lukijani juuri vinkkasi Essencen loistavasta geelilakasta, jonka laitoin heti muistiin. Essencen tuotteita haluaisin muutenkin kokeilla, olen kuullut kavereilta sekä lukenut kauneusbloggaajilta useita kehuja merkin edullisista mutta toimivista tuotteista!

12 thoughts on “Kauneushaaste

 1. Muistan itse kanssa hieman meikanneeni alle kouluikäisenä mummon antamilla meikeillä ollessani yötä mummon ja papan luona. Aamusta oli niin vanhemmilla kuin mummolla ja papallakin hauskaa mut nähdessään, hah :D

  Mä en kans ikinä nuku meikit naamassa, sillä niin kuin sanoit – ajatuskin ällöttää, hyi! Sen lisäksi en usko että kykenisin niillä jatkamaan seuraavaan päivään pienillä korjauksilla, kun joko kaikki olisi hankautunut tyynyliinaan ja loput mitkä ei irronneet niin levinneet pitkin naamaa, ripsaria unohtamatta! Välillä jopa ajatus päikkäreille käynnistä meikit naamassa tuntuu oudolta..

  1. Haha, hyviä meikkimuistoja siis sielläkin :D Ja ihan samoilla linjoilla tosiaan, en kertakaikkiaan käsitä meikit päällä nukkumista. Olisihan se ihana rojahtaa väsyneenä suoraan sänkyyn, mutta vaikka olisin kuinka poikki, niin aina tie vie kylppärin ja meikinpesun kautta!

 2. Hei toi Secret-dödö alkoi kiinnostaa, mikä tekee siitä niin hyvän? Katsoin, että lähikaupassa on niitä myynnissä täällä Jenkeissä. Minä olen raahannut lemppari Dove-deodorantteja tänne aina Suomen reissuilla, täällä ei juurikaan ole roll oneja, vaan ne on sellaisia voidemaisia jotka mielestäni tarvitsevat ikuisuuden kuivuakseen, tai muuten on paidat täynnä valkeita raitoja kun puen päälle ennen kuin kainalot ovat täysin kuivaneet…

  1. Ah autuutta, saadapa Secretiä täältäkin lähikaupasta :D En tiedä mikä taika tuossa on mutta pitää paremmin kuin yksikään muu kokeilemani markettidödö – samaa hehkuttavat kaverit! Miinusta tulee kyllä tahrimisesta, tämäkin kun on juuri voidemainen koostumukseltaan.

   1. Täytyy antaa tuolle mahdollisuus, ei nää Suomesta tuodut dödö-varastot ikuisuutta kestä. Kiitos vinkistä!!

 3. Jee, ihanaa että tartuit tähän! Näitä on musta oikeasti niin kiva lukea :-D old school -blogihaasteet best.

  Ja hihii, Flowebomb oli pitkään munkin lempparituoksu.

  1. Kiitos vaan vielä kun heitit haasteen! :-* Ja niinpä, täytyisi tuoda vanhat kunnon haasteet taas kuvioihin!

 4. Nyt heräsi mielenkiinto tuota dödöä kohtaan haha :D mistä maista olet sitä ostanut? Lähdössä itse Saksaan löytyisköhän sieltä… Ihanaa kevättä sulle<3

  1. Haha, eikä suotta! Tähän asti kaverit ovat tuoneet, yksi jenkeistä ja toinen Kroatiasta. Muistelen että Saksasta saattaisi löytyä, on siis ihan perus markettikamaa joten silmät auki kaupoissa ;) Kuin myös ihanaa kevättä <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *