Henkarivinkki

Tykkään kauniista pienistä yksityiskohdista sisustuksessa ja harakkana olen kiinnittänyt erityisesti huomiota kaikkeen messinkiseen, eikä innostukselleni näy laantumisen merkkejä. Tänään halusin antaa pienen ja edullisen vinkin – puhutaan niinkin elämää mullistavista esineistä kuin henkareista. Mutta kun ovathan ne nyt kauniimpia kultaisina, etenkin jos niitä pitää esillä!

Henkarit1 Henkarit3 Henkarit5

Makuuhuoneemme nurkassa nököttää HAY:n valkoinen Loop -rekki, jonka hankin muuten jo useampia vuosia takaperin asuessani vielä vanhemmillani. Tykkään rekin siroudesta, se on myös tarpeeksi pieni sopimaan moneen eri kohtaan. Olen itse asiassa miettinyt sen siirtämistä eteiseen, sillä siellä ei ole tällä hetkellä mitään esillä olevaa naulakkoa vaan ainoastaan liukuovikaapisto, mikä on vähän hankala vieraiden kannalta. Joka tapauksessa, monesti olen miettinyt miten rekille sopisi paremmin ohuet metalliset henkarit paksujen puisten valkoisten sijaan, mutten ole saanut aikaiseksi sellaisia hankkia.

Nyt ystävät vinkkasivat menemään Clas Ohlsonille, josta saa henkareita niin kultaisina kuin kuparisinakin hintaan 2,99€ / 5 kappaletta. Vertauksena, että sama setti esimerkiksi juuri HAY:n kuparihenkareita maksaa 10€, joten tässä pääsee aika paljon edullisemmin. Samalta osastolta tarttui mukaan myös messinkinen vaatekoukku, johon voisi ripustaa kauniisti roikkumaan vaikka pari käytetyintä huivia, tai esimerkiksi kylpyhuoneen puolella käsipyyhkeen.

Henkarit2 Henkarit4

Näiden kuvien myötä toivotan teille ihanaa viikonloppua!

8 thoughts on “Henkarivinkki

  1. Ompa kauniit henkarit ♥ Meillä uuteen asuntoon varmaan tulee makkariin pieni vaateteline, että ne näteimmät yksilöt saa kivasti esille ja täytyykin pitää mielessä nämä, että kyllä niitä kauniitakin henkareita löytyy ;) Ihanaa viikonloppua sinne ♥

    1. Eikö vaan, pienillä jutuilla saa tuotua vähän lisää mielenkiintoa :) Kuulostaa kivalta, ja kyllähän ne näteimmät vaatteet ansaitsee nätit henkaritkin! Kuin myös ihanaa viikonloppua <3

  2. Todella kauniit ja ihanat sisustuksessa! Katselin samoja viime viikolla, mutta vielä en keksinyt niille paikkaa. Tässähän oli kiva idea! :)

  3. Kauniit henkarit! Täytyykin käydä Clasulla katsomassa tuota koukkua. Muistutuksena kuitenkin, ettei etenkään painaville neuleille tee hyvää olla ohuilla henkareilla kovin pitkään – olkapäihin venyy aika nopeasti ikävät pussit :(

    1. Eikun Clasulle! Joo yleensä pidänkin henkareilla vaan tuollaisia keveitä puseroita, niitä ei kuitenkaan kuvaushetkellä ollut käsillä useampaa niin piti somistaa neuleilla :)

  4. Hei! Minkä merkin tuo harmaa neule on vai onko se neuletakki? Väri näyttää aivan täydelliseltä ?

    1. Heippa Aino! Meinaatko tuota taaempaa tummanharmaata? Se on Samsoen ihana neulemekko, Nor O-n Dress nimeltään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *