Green Bomber

Juuri kun viikonloppuna ehdin iloita kevään tulosta ja korkata plussa-asteiden kohotessa niin kevättakin kuin tennaritkin, tuli eilen sitten taas oikein kunnolla takapakkia ja taivaan täydeltä räntää. Tiedän että tämä sääspekulointi on varmasti äärimmäisen ärsyttävää, mutta en mahda itselleni mitään, harrastan tätä jatkuvasti! Ehkä tämä ainainen säästä puhuminen on jokin suomalaisten selviytymiskeino kaikkien vuodenaikojen läpi. Pitäisi vaan malttaa ja uskoa, että kyllä se kevät sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin, toivottavasti ennemmin ;)

Tässä nyt kuitenkin viikonloppuna kuvattu ensimmäinen keväisempi asu – virkistävää saada vihdoin jotain vaihtelua pukeutumiseen. Niin ja kevättakista puheen ollen, olen superfiiliksissä uudesta vihreästä bomberistani! En ole itse asiassa bomberia aiemmin omistanutkaan, ja tämä pikkuisen paksumpi versio sopii näille keleille loistavasti. Takki näyttää muuten olevan tällä hetkellä alessa ainakin Ginan nettikaupassa, vinkkinä jos joku muu iski silmänsä :) Tulevia muita kevätasuja odotellessa!

Bomber7 Bomber3 Bomber1 Bomber1 Bomber2 Bomber4 Bomber6 Bomber5

Jacket / Ginatricot (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban

knit / Bikbok
pants / Vero Moda
bag / Givenchy
shoes / Adidas

How cool is my new bomber? Haven’t actually owned one before but better late than never – it’s definitely one of the must-haves for this season as well. This one from Ginatricot is perfect for the current weather since it’s a little thicker than bombers usually are – the spring hasn’t really started yet here in Finland so you can only dream of wearing leather jackets and other spring coats. Can’t wait to combine the bomber jacket to other outfits as well! 

11 thoughts on “Green Bomber

 1. Säästä puhuminen taitaa olla suomalaisille ihan yleistä – jutun aihe kun porukassa loppuu niin johan se käynnistyy kun joku mainitsee sään, haha :D nimimerkillä kokemusta on!

  Ihana asu kaikin puolin, superi toi takki!

  1. Haha totta, sää on aina hyvä puheenaihe tilanteessa kuin tilanteessa ;) Kiitos ihana, takki on kyllä pähee!

 2. No onpa ihana asu!! Olisi kyllä mukavaa, että kevät nyt vihdoin ja viimein saapuisi lopullisesti. Mulla on tällä hetkellä kumpparit jalassa, kiva… :/
  Hei piti vielä noista Stan Smitheistä kysyä, että minkäläinen koko niissä? En nyt pääse kauppaan sovittelemaan, joten ajattelin netistä rohkeasti kokeilla. Niin kannattaako ottaa isompi/pienempi vai vastaako normaalia kokoa? Kiitos jo etukäteen. :)

  1. Kiitos Johanna! Sano muuta, menee aina usko kun tulee takapakkia, mutta pitäisi vaan hellittää ja odottaa rauhassa kevään tuloa. Kumpparit on kyllä olleet kova sana viime päivinä!

   Ainakin itselläni on molemmissa Stan Smitheissani ihan normikoko eli 36, oman kokemukseni mukaan siis voi luottaa normaaliin :)

 3. Hei tosi kiva takki keväälle! Onko sulla mikä koko tossa takissa? Voisin tilata ?

  1. No eikö! Ja tosiaan hyvä kun on vähän paksumpi niin on pidempi käyttöaika. Mulla on koko 36 ja se on just passeli :)

 4. En ole vielä korkannut tennareita, vaihtanut vaan talvinilkkurit kevät/syysnilkkureihin. Olen aina tykännyt enemmän just nilkkureista/saapikkaista kuin tennareista saati avokkaista/ballerinoista ja tuntuu että olen tässä(kin) asiassa vastarannan kiiski. :D

  Kevät on ongelmallinen varsinkin takkien kanssa. Aurinko kun paistaa niin on laitettava ohuempi takki päälle ettei tule kuuma, mutta jos on pilvinen päivä niin ilman villakangastakkia palelee. Siinä kyllä huomaa miten hyvin aurinko jo maaliskuussa lämmittää! :)

  1. Minäkin olen aina innoissani nilkkureista syksyn tullen, mutta tässä vaiheessa vuotta olen enemmän kuin valmis vaihtamaan ne kevyempiin popoihin :D Aurinko on ollut kyllä tosi lämmin jo nyt, ollaan pari kertaa haaveiltu terassikahveista auringossa – ei edes mahdoton ajatus jos vaan paistaisi!

  1. Ne on ihanat! No voi hitsi, eikö liikkeessäkään tärpännyt vai pääsitkö paikan päältä katsomaan? :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *