Beauty Tip: Volume Dry Shampoo

Tämän viikkoisessa Beauty Tip -postauksessa halusin vinkata tuotteesta, jolla saa rutkasti volyymiä hentoonkin tukkaan. Moni on ylistänyt tätä Batisten XXL Volume Dry shampoota ja joskus purkki on kaikkien kehujen myötä päätynyt minunkin kylpyhuoneen kaappiini. Muistan etten silloin tälle niin lämmennyt, ehkä koska etsin ennemmin nimenomaan puhdasta tuntua tuovaa ja likaiset hiukset freesaavaa kuivashampoota, johon tämä ei mielestäni ole omiaan. Nyt kuitenkin tuuheutta kaivatessani muistin tämän olemassaolon ja kaivoin purkin esiin!

Batiste1

XXL-kuivashampoo jättää mielestäni aika hiuspuuterimaisen lopputuloksen, joka antaa hyvän pohjan myös esimerkiksi kampauksille. Haluttua tuuheutta ja rakennetta voi hyvin säännöstellä sen mukaan, miten paljon tuotetta suihkii tyveen. Itse joudun hentoisten hiuksieni kanssa olemaan maltillinen, ettei tukasta tule liian nahkea, sillä tämä on aika jytyä tavaraa. En tiedä miten hyvin alla olevista kuvista saa selkoa, mutta yritin havainnollistaa niiden avulla, miten hyvin tällä saa tuuheutta aikaan. Ainoa miinus tulee kuivashampoon vahvahkosta tuoksusta, joka ei ole niin makuuni, mutta muuten ihan loistotuote.

Batiste2

Puhdasta tuntua halutessani taas turvaudun tähän jo aikaisemmin kehumaani Moroccanoilin kuivashampooseen. Moni teistäkin on tullut jälkikäteen ylistämään tuota ja kiittämään vinkistä, joten se on kyllä kaikkien kehujen arvoinen!

7 thoughts on “Beauty Tip: Volume Dry Shampoo

  1. Yksi aivan törkeän hyvä tuote on, myöskin ihan marketista ostettava, Biozell-rakennesuihke. Iso pullo maksaa noin 7€. Sillä saa mielettömän kuohkean tukan ja hyvää rakennetta myös esim.ponnarin tekemiseen :) Tuoksukin on aika kiva ja raikas ?

    1. Tiedätkö sain tuon juuri hetki sitten testiin ja mulla oli kovat odotukset kun monet ovat sitä niin kehuneet! Ainakaan ensimmäisellä käyttökerralla en kuitenkaan jotenkin ihan hiffannut sen suosiota, mutta ehkä käytin sitä vaan väärin.. :D Kiitos muistutuksesta Mirka, täytyy ottaa uudelleen kokeiluun!

  2. Mullakin on tälläinen pieni testiversio odottamassa sopivaa hetkeä kaapissa, esim juuri noita kampauksia varten. Kuivashampoolta haen nimenomaan juuri puhdasta tuntua volyymin ja tahmaisuuden sijaan. :) Tekisi mieli kokeilla tuota suosittelemaasi Moroccanoilin versiota, mutta se on hieman tyyris.. :D Tällä hetkellä käytän niitä Batisten “normiversioita”, joilla saa kyllä ihanan puhtaan ja juuri pestyn tuntuisen tukan edulliseen hintaan!

    1. Moroccanoilin huono puoli on tosiaankin korkea hinta, kauhulla jo odotan sitä päivää kun oma purkkini loppuu! Toisaalta se myös kestää esim Batistea paremmin (ei sillä että nyt ihan kompensoisi hintaa Batisteen verrattuna :D) ja laitan sitä pääasiassa vain puhtaaseen tukkaan eikä tarvitse joka päivä suihkia. Jos siis joskus törmäät vaikka johonkin Moroccanoil tarjoukseen niin suosittelen pitkin hampain maksamaan ja testaamaan, se on oikeasti ihan timanttia erästä lukijaani lainaten!

      1. No täytyy kyllä ehdottomasti pitää silmät ja korvat auki hyvien tarjousten varalta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *