Beauty Tip: On My Lips x 2

Kuten ehkä moni teistä jo tietää olen totaalinen huulipuna-addikti ja huulillani on liikenteeseen lähtiessä aina jotain (vähintäänkin huulirasvaa). Laukussa pyörii joka päivä useampi puna tai kiilto, ja vaihtelen suosikkejani aina fiiliksen mukaan. Nyt halusin vinkata kahdesta tämän hetkisestä lempparistani!

Huulet2

Harvemmin eksyn MACin pisteelle (outolintu, tiedän), mutta jokin aika sitten kävin hypistelemässä merkin punia. Silmäni osuivat Satin -sarjan Brave -sävyyn, joka on ruusuinen neutraali pinkki, jos tätä nyt jollain ajdektiiveilla on kuvattava. Brave on loistava joka paikan puna, jota on tullut käytettyä viime aikoina ahkeraan – toisinaan miksailen tätä myös jonkin vaaleamman nudepunan kanssa. En ole mikään mattapunien ystävä ja tykkäänkin kovasti Satinin kevyestä koostumuksesta, mutta puna pysyy kuitenkin hyvin paikoillaan.

Huulet1 Huulet3

Toinen suosikki taas on Elizabeth Ardenilta – Beautiful Color Bold Liquid Lipstick eli nestemäinen puna, joka oli itselleni ihan uusi tuttavuus kunnes sain tämän kokeiluun. Sävy Pink Lover sattuu olemaan lähes yks yhteen MACin punan kanssa, joten näitä voi hyvin käyttää halutessaan yhdessäkin, kuten yllä olevassa kuvassa olen tehnyt. Kynämallisen putkilon päässä on applikaattori ja varresta “klikkaamalla” applikaattoriin ilmestyy väriä. Koostumus on miellyttävä ja pigmenttiä on paljon, puna ei myöskään kuivahda huulille vaan jättää ennemmin kauniisti kiiltävän lopputuloksen. Tästä on ehdottomasti kokeiltava jotain perus nudesävyäkin!

4 thoughts on “Beauty Tip: On My Lips x 2

  1. Ihania sävyjä! Olen itsekin alkanut rohkeammin käyttää huulipunia ja -kiiltoja lähiaikoina ja ne tuovat kyllä kivaa vaihtelua perusmeikkiin. Oletko käyttänyt jotain huultenrajauskynää näissä kuvissa vai pelkästään noita tuotteita?

    1. Huulipunilla saa kyllä helposti tuotua uutta ilmettä perusmeikkiin :) Olen äärimmäisen laiska rajauskynän käyttäjä ja laiminlyön sitä lähestulkoon aina :D Ainoa mitä olen tähän tarkoitukseen ja näissäkin kuvissa käyttänyt on Diorin monitoimi tuote Fix It, jota voi käyttää pikkuvirheiden peittoon, huulipunan pohjustajana ja ikäänkuin punan rajaamiseenkin. Siitä pitäisi varmaan tehdä oma postauksensa, niin näppärä tuote!

    1. Sano muuta, tuo on tosi kätsä ja muutenkin minusta nätti pakkaus! Veikkaan että kosmetiikkahifistelijänä tykkäisit, hehe ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *