A Pop of Red

Kevään lähestyessä värit ja printit hiipivät taas hiljalleen pukeutumiseen. Mustat housutkaan eivät ole enää se ainoa vaihtoehto alaosaksi vaan siniset rikotut farkut kaivetaan esiin kaapin perältä – kumma miten sitä rajoittuukin aina pimeimpien talvikuukausien aikana niihin yksiin ja samoihin vaatekappaleisiin. Heti asteiden lämmetessä ja auringon pilkahdellessa nousee asuinspiraatio taas uusiin sfääreihin – tosin nyt ollaan näistä kuvista poiketen taas takaisin lähtötilanteessa ja keskellä winter wonderlandia. Tennareiden korkkaamisesta saa siis edelleen vaan haaveilla!

Olen tänä keväänä iskenyt silmäni kaikenlaisiin raidallisiin puseroihin ja kauluspaitoihin – ne näyttävät niin freesiltä talven jälkeen. Onneksi nappasin tämän sinivalkoisen puseron vuodenvaihteen alennusmyynneistä, sillä tätä onkin tullut käytettyä jo runsaasti. Heittäydyin vielä villiksi ja lisäsin punaisen laukunkin tuomaan väriä. Mitäs tykkäätte asusta? Ihanaa viikon alkua!

Striped3 Striped4 Striped6 Striped1 Striped2 Striped5 Striped7

Coat / Zara
shirt / Zara
jeans / Zara
bag / Mulberry
shoes / Depeche

12 thoughts on “A Pop of Red

  1. Se on ihana! Tekee asusta heti paljon mielenkiintoisemman kuin vaikkapa musta laukku :)

  1. No eikö vaan! Olen tykännyt siitä kyllä kovasti, onnistunut alehankinta parin vuoden takaa :)

 1. Olen niin kaavoihin kangistunut, että en varmaan itse osaisi pitää kuin vaakaraitapaitaa, mutta onpa mukavan erilainen tuollainen pystyraita, niitä kun ei kovin usein näe.

  Mukavaa viikkoa!

  1. Itse olen viime aikoina innostunut juuri nimenomaan kaikista pystyraitapaidoista! Mutta eikun kokeilemaan, varmasti osaisit ;) Sinne myös kivaa viikkoa!

 2. Ihana asu! Olen itse totaalinen raitafani ja tykkään niistä kaikissa muodoissa, joten voisin vetäistä tämän asun vaikka saman tien päälleni. :) Ostin myös pienen punaisen laukun Furlalta viime viikolla neutraalien asujen piristyksesti ja se on niin ihana.

  1. Kiitos ihana Iida! Tämä kevät on sitten ihan kulta-aikaa sinulle, kun kaupat ovat etenkin raidallisia kauluspaitoja pullollaan ;) Oi, Furlalla on kyllä niin kauniita väripilkkuja!

  1. Moikka Sari, kiitos paljon! Takki on valitettavasti jo vuoden takaa, eikä ainakaan mitään precis samanlaista näyttänyt olevan nettikaupassa kun kurkkasin. Muistelen että syksyllä olisi saattanut olla samankaltaista myynnissä :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *