Ystävänpäivän arvonta – Balmuirin vapaavalintainen huivi

Oikein ihanaa ystävänpäivää teille kaikille! Päivän kunniaksi halusin järkätä jotain kivaa tänne blogin puolelle ja samalla kiittääkseni teitä arkeani piristäviä virtuaaliystäviäni. Kaiken lisäksi blogia on tullut nyt helmikuussa kirjoitettua jo huimat viisi vuotta (!!) ja jotkut teistä ovat olleet uskomatonta kyllä mukana menossa jo alkuajoista lähtien. Lienee siis aikakin esittää kiitokset – niin mieletöntä, että sieltä ruudun takaa löytyy tuhansia upeita lukijoita, jotka klikkaavat päivä toisensa jälkeen tänne! Kaikki kommenttinne, sähköpostiviestinne ja kasvokkain sanotut sananne ovat ilahduttaneet minua näiden vuosien aikana enemmän kuin uskottekaan. Kiitos ja halaus.Arvonta2

Nyt kuitenkin itse arvontaan. Meidän kotimaisen ylpeyden Balmuirin arvonnat ovat aina olleet hurjan suosittuja, joten samalla hyväksitodetulla linjalla jatketaan siis! Tällä kertaa arvottavana on vapaavalintainen huivi Balmuirin valikoimasta, josta löytyy niin värien kuin mallienkin puolesta paljon vaihtoehtoja aina kesäisistä silkkihuiveista yleellisiin villa- ja kashmirhuiveihin, yllä muutamia omia suosikkejani.

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin perjantai-iltaan 17.2 klo 21 mennessä ja kertomalla, minkä huivin valitsisit. Sana on muuten vapaa ja halutessasi voit myös kertoa esimerkiksi miten olet aikoinaan blogiin päätynyt tai mitkä ovat suosikkiaihealueitasi, olisi mukava kuulla! Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta sinuun saa arpaonnen osuessa kohdalle yhteyden. Onnea arvontaan!

Osallistumisaika on päättynyt!

Arvonnan sponsoroi Balmuir

611 thoughts on “Ystävänpäivän arvonta – Balmuirin vapaavalintainen huivi

 1. Voi apua! On ollut taas niin haipakkaa koulussa etten ole kerennyt kommentoimaan pitkään aikaan, pikaisesti lukenut vain puhelimella postaukset!
  En edes enää muista koska löysin blogiisi, taisi olla loppuvuodesta 2013.. Silloin retkahdin kyllä ihan täysin ja luin koko blogin läpi, siiät lähtien roikkunut täällä mukana – välillä ei niin aktiivisesti mutta yleensä enemmän!

  Sun blogis on kyllä siitä päivästä asti ollut ihan mun lemppari, sun asut ovat aina super inspiroivia, ja usein saatankin kuukausien mukaan etsiä inspiraatiota omaan pukeutumiseen! Sen lisäksi molemmat kotisi ovat ihania- rakastan nättiä ja normaalia sisustusta! Normaalia tarkoitan sillä, kun alkoi jo yhdessä vaiheessa tulemaan korvista ulos ne kaikkien lattiasta kattoon kliinisen valkoiset kodit! :D Maanläheisiä sävyjä, ripaus mustaa, ripaus väriä ja jotain kultaisia yksityiskohtia valkoisen sekaan kiitos!

  No sitten itse arvontaan! Kamalan vaikeaa.. Oon kauan halunnut panostaa kunnon paksuun talviseen huiviin, mutta nyt kun kevät on jo pitkällä mielessä, tekisi mieli jotain keväistä ja kesäistä! Joten ehkä osallistun nyt tälläisellä ehdokkaalla:
  https://www.balmuir.com/shop/fashion/scarves/summer-scarves/marchese-royal-nutria.html

 2. Kiitos upeasta arvonnasta taas kerran!

  Valintani on “Marchese scarf, 140x140cm, black”, se on tummanpuhuva klassikko, aina tyylikas.

  Blogisi parasta antia on mielestani kaikki kaytannon oivallukset kauneudenhoidon ja muotimaailman saralla! Kiitos niista! (Pari vuotta sitten ystavan kautta taisi blogisi loytya.)

  Kivaa kevaan odotusta!

 3. Capri Denim olisi mun valinta! Olen lukenut blogiasi ihan alkuajoista asti ja onkin pysynyt lukulistalla siitä asti :)

 4. Helsinki huivi, joko harmaa tai jokin ruakean sävy :) kiitokset kivasta blogista!

 5. Ehdottomasti ihana iso Helsinki huivi, baby blue värissä! Blogistasi välittyy positiivinen asenne elämään!

 6. Ihana arvonta! :) Jos arpaonni suosii, valitsisin Helsinki-huivin crystal pink- sävyssä 70×200 koossa :)

 7. Oi voi miten kauan kesti valita! Ottaisin ehkä kuitenkin Helsinki-huivin isoimmassa koossa värissä dark melange grey! Sen ja marchese-huivin välillä oli kyllä suuri valinnanvaikeus! Selasin sivuja niin kauan, että jos en nyt voita, voi olla, että köyhdyn pian huivin hinnan verran :D

 8. Milan huivi burgundin värisenä. Päädyin aikoinaan blogin lukijaksi toisen bloggaajan suosituksesta. Monia vuosia siitäkin jo vierähtänyt :)

 9. Vielä ehtii :) Lombardia huivi olisi valintani siinä beigemäisessä sävyssä. En muista miten blogiisi eksyin alunperin mutta tämä taitaa olla ainut blogi josta minulla ei ole mitään kritiikkiä mielessä :) Vaikutat herttaiselta tyypiltä ja vaikka elämäntilanteesi ja elämänlaatukin on ihan eri kuin itselläni niin silti täältä saa hyvää mieltä aina lukiessa. Jotenkin vaikutat tekevän kaiken aidosti etkä vain muiden perässä esittele trendejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *