Sunnuntaiterkut

Terkkuja taas Helsingistä! Tarkoitukseni oli alunperin viettää Vaasassa vähän pidempi pätkä parin viikon sijaan, mutta poikaystävälle ilmaantui ensi viikon alkuun töitä tänne etelään, joten pakkasimme Telmankin kanssa kimpsut ja kampsut. Luennot antoivat myöten olla pois ja kerrankin pääsee viettämään useamman päivän yhdessä kuin vain viikonlopun, joten pitihän siitä ottaa ilo irti :)

Tänään nukuttiin rauhassa pitkään ja syötiin hyvät aamupalat – kohta ajateltiin lähteä salille vetämään sunnuntaitreenit. Ei kyllä olisi yhtään intoa lähteä nyt huhkimaan, mutta ehkä tuo toinen saa potkittua minuun vähän energiaa! Sen jälkeen suunnitelmissa olisi ehkä mennä keskustaan pyörimään, jos tuota lumipyryä vaan uskaltaa lähteä uhmaamaan. Olen kuitenkin saanut pakkomielteen, että haluan metsästää jostain täydellisen laskiaispullan (urheilun ja herkuttelun balanssi, hehe), joten aion puskea läpi tuiskun ja viiman sen löytääkseni.

Sunnuntai3 Sunnuntai1 Sunnuntai2 Sunnuntai4

Telmakin toivottaa ihanaa sunnuntaita kaikille!

6 thoughts on “Sunnuntaiterkut

 1. Urheilun ja herkuttelun balanssi on tosiaan hyvä pitää, nimimerkillä pari kertaa käynyt poikaystävän kanssa niin, että aamupäivällä käyty sulkapalloa pelaamassa ja iltapäivällä kurvattu pizzerian kautta… ;D

  Onpa sinulla upeat hiukset! Olen katsellut niin aiemminkin, mutta tässä postauksen kuvassa jotenkin oikein korostuu kuvakulman takia, kun kaikki hiukset on takana näkyvissä.

  Oikein kivaa sunnuntaita! Nyt sattuikin tosi nätti viikonloppu ja minulla ensi viikko lomaa. :)

  1. Haha, tutun kuuloinen tilanne täälläkin :D Mutta kultainen keskitie on aina hyvästä!

   Voi kiitos, tässä ne ovat niin luonnontilassaan edellisillan pesun jäljiltä :) Kivaa alkavaa viikkoa, ihana että pääset nauttimaan lomasta!

 2. Aivan ihana koira!! :) <3 Niin suloinen! Meillä on bichon frise perheen luona ja niin ihana olisi hankkia jossain vaiheessa myös oma suloinen pallero! :) <3

  1. Hih Telma kiittää! Maltankoirassa on paljon samaa kuin bichon frisessä, ihania rotuja molemmat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *