Sunnuntaifiiliksiä ja arvonnan voittaja

Rentoa sunnuntaita! Olin suunnitellut pitäväni tänään tehokkaan kuvauspäivän erästä tulevaa kamppista ajatellen, mutta ulkona onkin niin harmaata ja sumuista, ettei valoa riitä juuri nimeksikään – mennään siis nyt näillä tunnelmaan sopivilla tammikuisilla kuvilla. Kuluneella viikolla on ollut kuitenkin niin upeita aurinkoisia kevätsäitä, ettei sovi valittaa yhdestä sadepäivästä, ilmassa on ollut jo niin vahvasti kevään tuntua!

Viikonloppu on kulunut kivoissa ja aika rauhallisissa merkeissä. Perjantaina käytiin kahden ystävän kanssa katsomassa juuri leffoihin tullut Lion, joka oli aivan mielettömän hyvä. Lion on Slummien miljonääristä tutun Dev Patelin tähdittämä leffa, joka herätti paljon ajatuksia ja sai meidät tunteelliset vollottamaan kuin viimeistä päivää. Totesimme ystäväni kanssa, että jos tätä olisi katsonut yksin kotisohvalla olisimme kyynelehtineet äänekkäästi koko sydämestämme, nyt piti vähän yrittää pitää itseään kasassa kanssakatsojia ajatellen :D Ehdottomasti suosittelen katsomaan leffan (varatkaa vaan ne nenäliinapaketit mukaan)! Eilen taas tehtiin tyttöjen kanssa porukalla ruokaa ja juotiin viiniä, itse kuitenkin hipsin tällä kertaa kotiin muiden lähtiessä jatkamaan, koska tänään oli vielä edessä kouluhommia.

Patrickphoto4 Patrickphoto6 Patrickphoto1 Patrickphoto5 Patrickphoto2

Ja hei – aika julkistaa voittaja Balmuirin arvontaan, johon tuli taas ihan huikea määrä osallistujia, yli 600! Oli ihana lukea kommenttejanne – tarinoita siitä miten olette tänne päätyneet ja etenkin palautetta minkälaiset postaukset ovat teidän mieleen. Niistä sai taas paljon uutta virtaa ja motivaatiota, kaunis kiitos kaikille :) Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä Sofia – sinulle on laitettu sähköpostia tulemaan!

Photography & Edit: Patrick Karkkolainen

1 thought on “Sunnuntaifiiliksiä ja arvonnan voittaja

  1. Ihania kuvia! Ulkona sentään on vähän kiitollisempaa kuvata, tämä ei ole mikään juhla-aika bloggaajille kun hyvää valoa on noin 11.45-11.56 päivisin…
    Rentoa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *