Sinistä sisustuksessa

Olen tyystin hurahtanut siniseen – vaatekaupoissa isken silmäni erityisesti sinisen sävyisiin kauluspaitoihin, sisustuksessa taas sydämeni sykkii pienille ripauksille kyseistä väriä, kuten postauksessani täällä jo kerroin. Tuolloin mainitsin kuinka pari kollaasin juttua päätyi meillekin kotiin, mutta vasta nyt ehdin nuo esitellä osana sisustusta. Paljoa ei vaatinut saadakseen vähän uutta ilmettä ja sininen pienissä määrin näyttää niin raikkaalta! Vielä kaipaisin kaveria tuolle samettityynylle, ehkä jotain sinivalkoista tyynynpäällistä näin kevättä kohden kun mennään.

Koti2 Instakoti2

Balmuir Mohair Throw – here*, Velvet Cushion – here*, Balmuir Alpaca Fur Cushion – here*

Koti3 Koti1 Instakoti1

Ja juuh, en edes aloita tuosta seinien sisustamisesta. Tai no sen verran, että asia on edennyt edes hieman ostettuani jo viime vuoden puolella eräästä Kruunuhaan pikkuputiikista tuon vielä lattialla kehysten kera nököttävän karttaprintin. Tekstasin poikaystävälle putiikista, valitsisinko Lontoon vai Pariisin, ja sain vastaukseksi jälkimmäisen, sillä Pariisi oli ensimmäinen yhteinen matkakohteemme. Ajatuksena olisi hankkia sohvan yläpuolelle sen lisäksi ainakin toinen ellei kaksikin printtiä, tai vaihtoehtoisesti teettää itse ottamistani reissukuvista mustavalkoisia versioita. Katsotaan, koska tämä historiallinen hetki tapahtuu, kun seinät eivät enää ammottaisi tyhjyyttään.. :D Nyt toivotan ihanaa alkavaa viikonloppua!

* adlink / Balmuir products sponsored

14 thoughts on “Sinistä sisustuksessa

 1. Mäkin olen hulluna siniseen, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin! <3 kaikki lähti liikkeelle pari vuotta sitten poikaystävältä saamastani tyynynpäällisestä. Viime keväänä ostin sen kaveriksi sinivalkosen torkkupeiton ja pari viikkoa sitten samettisen tyynynpäällisen. Vielä en ole niitä laittanut esille, mutta malttamattomana jo odotan oikeaa hetkeä. Haaveissa olisi vielä joku maljkakko sinertävänä. Tuo sinun on to die for! :)
  Kivaa viikonloppua!

 2. Teillä on ihan mielettömän kaunis sisustus ja sininen väri todellakin antaa paljon ilmettä :) Täällä on vähän sama ongelma noiden seinien kanssa, että taulut odottaa ripustajaansa :D mikä siinä onkin niin vaikeeta saada ne seinään kun valmiina ne tuossa jo olisi ;D

  1. Kiitos Emilia! Haha, hyvä etten ole ainoa saamaton :D Vielä kun keksisin muut seinälle ripustettavat printit tai kuvat, niin saisi kokonaisuuden kasaan!

  1. Moikka! No arvaa vaan, en uskaltanut, hih :D Sävyä kuitenkin hieman viilennettiin ja tykkään lopputuloksesta hurjasti! Laitan kuvia tänne vielä ihan lähipäivinä :)

 3. Kylläpä toi sininen piristää ihanasti, eikä tosiaan paljoa vaatinut! Teidän koti näyttää kyllä aina niin ihanalta :) xx

 4. Täälläkin seinät melkoisen paljaana, heh. :D Olkkarin toinen seinä on ihan tyhjillään ja alunperin siihen oli tarkoitus jotain tauluja, mutta koska toisella seinällä on kello ja poikaystävän leffahyllyt, niin ajateltiin sittenkin jättää se toinen seinä paljaaksi ikään kuin vastapainoksi. Ja nythän siinä on kirjahylly “täyttämässä” sitäkin seinää.

  Makkarin seinälle sen sijaan ollaan etsitty jo pitkään jotain taulua, mutta ei meinaa löytyä sitä oikeaa! Minä olen vielä krantumpi kuin poikaystävä. :D Haluttaisiin joku mustavalkoinen, rauhallinen maalaismaisema ja näitä tällaisia onkin löytynyt, mutta ei mitään sellaista pakkosaadatoi-löytöä. Joku sinne kuitenkin pitäisi löytyä, koska huone on melko iso ja siis isot seinätkin, alkaa tympiä katsoa niitä sellaisenaan.

  Keittiössäkin olisi yksi vapaa seinä, jonne voisi ehkä etsiä pari pientä taulua…

  1. Nuo seinät on kyllä yksi murheenkryyni, inhoan niiden sisustamista :D Etenkin juuri taulut koen hankalaksi – ne ovat kuitenkin niin “hallitsevia”, että haluaisi löytää juuri täydellisen ja sellaisen johon ei kyllästy. Toivottavasti teilläkin vielä tärppää, mielummin odottaa että löytyy nimenomaan se pakko saada toi -taulu :)

 5. Hei, ei mennä kovin kauas kuin sininen oli nounou… ja nyt taas se on ihan jees…näin se menee…

  1. Niinhän se on, että maku ja mieltymykset vaihtelee ajan myötä! Itselleni sininen ei tosin ikinä ole ollut mikään nounou, kun olen aina tykännyt merihenkisestä sinivalkoisestakin :)

 6. Ihanasti sopivat siniset yksityiskohdat kauniiseen ja klassiseen sisustukseenne! Kummasti jo pari asiaa voivat muuttaa yleisilmettä, tulee sellainen keväinen fiilis. Talvisisustushan tuppaa meillä suomalaisilla olemaan aika samansävyinen kuin luontokin ulkona…:)

  Saanko udella mistä tuo messinkinen kynttelikkö on? Näyttää niin kivalta, että voisin hyvin ostaa tuollaisen!

  1. Kiitos Minna! Hehe, harvemmin itsekään värejä erityisemmin harrastan sisustuksessa, niin kiva saada vähän jotain piristystä :) Kynttelikkö on H&M Homelta, ostin muistaakseni joskus loppuvuodesta. En löytänyt nettikaupan puolelta kun kurkkasin, mutta josko liikkeistä vielä saisi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *