Pink Favorites

Kiitos hurjan ihanista arvontakommenteistanne, tuijotin läppärin ruutua eilen hymy huulilla kommentteja lukiessani. Laittakaa vaan lisää tulemaan, perjantaihin on aikaa osallistua Balmuirin vapaavalintaisen huivin arvontaan :) Jatketaan kuitenkin vielä tänään suloisen hattaraisella teemalla ja tällä kertaa kosmetiikalla, kauneusaiheiset jutut kun ovat eilisistä kommenteista päätellen yksiä suosikkejanne. Kokosin yhteen postaukseen muutamia vaaleanpunaisia vinkkaamisen arvoisia suosikkipurtiloitani, joista suurin osa on uudempia tuttavuuksia.

Pink1

Urban Decay Glide-On Lip Pencil – NakedClinique Moisture Surge Overnight MaskDior Addict Gradient Lipstick – 760 Fuchsia Twist* Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush – Universal Shade*Dior Lip Sugar Scrub*

Tähän eksyi monta huulituotetta, mikä nyt ei sinänsä ole yllättävää, kun vaaleanpunaisen sävyt ovat helppoja jokapäivän punia. Pehmoisista huulista vastaa Diorin uusi Lip Sugar Scrub -kuorintahuulivoide, joka kevyen kuorinnan lisäksi antaa hentoa sävyä huulille. Rajauksen suhteen olen usein varsin laiska, mutta viime aikoina olen käyttänyt tätä Urban Decayn kynää, joka sopii hyvin paitsi saman nimisen vakkaripunani myös muiden nudepunien kanssa. Kevättä kohden olen lisäksi innostunut taas pinkin sävyistä huulipunissa, ja Diorin Fuchsia Twist on ihana – käytän sitä joko pelkältään tai usein myös nudepunan päällä jos haluan vaan kevyttä väriä.

Ihonhoidossa sen sijaan olen käyttänyt Cliniquen Moisture Surge -sarjan kosteuttavaa yönaamiota, joka tekee ihmeitä korppukuivalle iholle. Meikin taas kruunaa Lumenen uutuuksiin kuuluva nestemäinen poskipuna, joka on ihan törkeän hyvä (huom! ihmisen suusta joka ei yleensä erityisemmin innostu poskipunista). Pipetin päästä ei tarvitse kuin nuppineulan pään verran tuotetta ja poskille saa sipaistua kaunista väriä, todella riittoisa siis ja universaali sävy sulautuu ainakin omille kasvoilleni mainiosti. Ja vielä ekstrana – ei sovi unohtaa teemaan sopivaa ihanan Alexan Nuoren Naisen Opas -kirjaa, josta sain jo syksyllä oman kappaleeni luettavaksi. Niin upean visuaalisesti toteutettu, etten voi kuin nostaa hattua Alexalle huikeasta työstä!

* saatu blogin kautta / sponsored product

4 thoughts on “Pink Favorites

  1. Tyhmä kysymys, mutta miten toi huulikuorintavoide ‘toimii’ ? :D Se siis hoitaa huulia kuorimalla, mutta antaa kuitenkin väriä? Voiko sitä siis käyttää ihan sävyttävän huulivoiteen asemasta? Eihän kuori niin pahasti, että alkaisi huulet kuoriutua päivän aikana? :D

    Tosta Cliniquen yönaamiosta sainkin näytteen Sokokselta, ja oon ollut erittäin tyytyväinen kans! Kosteuttaa mukavasti tätä talven kuivattamaa ihoa. Pitää ehkä käydä ostamassa kunnon kokoinen puteli kans! :)

    1. Siinä on siis ihan kevyitä rakeita, jotka hellästi kuorii huulten ihoa mutta antaa tosiaan samalla hieman väriä. Vähän siis kuin säyttävä huulivoide mutta vielä kuorinnalla ;) Ja ei sentään niin tujua, hehe! Cliniquen yönaamio on tosi hyvä, suosittelen kyllä myös Lumenen kosteusnaamiota – reippaasti edullisempi mutta mielestäni ihan samat tehot :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *