Pink Beanie

Pinkki on yksi tämän kevään trendiväreistä, ja olen salakavalasti alkanut itsekin lämmetä sille. Garderobissani ei juuri ole näkynyt vaaleanpunaista sitten seiskaluokan, kun ensimmäisenä koulupäivänäni pukeuduin väriin päästä varpaisiin – kröhöm, kiitos äiti, kun olet päästänyt minut ovesta ulos siinä näyssä.. :D Aika kuitenkin kultaa muistot ja alan päästä irti traumoistani, jos ei nyt ihan kokopinkkiin palata niin pieninä ripauksina väri näyttää tällä hetkellä äärimmäisen herkulliselta!

Väriä kokeillakseen ei onneksi tarvitse maksaa maltaita, sillä myös ketjuliikkeet ovat pinkkiä sekä vaaleanpunaista pullollaan, ja esimerkiksi jostakin asusteesta on turvallista aloittaa. Törmäsin H&M:llä supersuloiseen mohairpipoon, jossa on täydellinen marjapuuron sävy. Tämän perään on jo useasti kyselty sen vilahdettua Instagram Storiessani, eikä ihme, sillä onhan tuo nyt söpö ja piristää kummasti neutraalia asua. Tällaisella varustuksella olin eilen liikenteessä tuolla lumituiskussa – eipä ole tosiaan enää kevätfiiliksestä tietoakaan, hrrh. Ihanaa alkavaa viikonloppua!

Pinkbeanie2 Pinkbeanie1 Pinkbeanie4 Pinkbeanie3 Pinkbeanie5

Beanie / H&M
scarf / Balmuir (sponsored)
coat / Zara
pants / Vero Moda
bag / Givenchy
boots / Depeche

22 thoughts on “Pink Beanie

  1. Kiitos paljon Mimmu! Vaikken muuten niin enää tässä vaiheessa talvea perusta näistä lumimyräköistä, niin ainakin ne tuovat kivaa fiilistä kuviin :)

 1. Siis aivan ihana toi pipo! Katsoin jo sun eilisesessä snäpissä, että onpa hurmaava – varsinkin noin harmaiden vaatteiden ja valkoisen taustan kanssa. Mutta sitten olin ihan varma että tääkin on joku 200 euron limited edition pipo, joita mun tän talven kaikki muut pipoihastukset on olleet :D

  1. Hahah! Ystävänikin ihasteli eilen tätä päässäni ja kysyi onko Samsoe&Samsoen pipo, mutta ihan vaan H&M ;) Eikun siis kurkkaamaan, josko tätä löytyisi Helsingistäkin valikoimasta!

 2. Apua miten ihana asu jälleen ja kuvat! Ja tuo pipo on supersöpö <3 Nyt tuli itsellekin kamala himo tuollaiseen pipoon.
  Vaaleanpunainen neule on ollu etsinnässä jo vähän aikaa, mutta pipoa en ole edes miettinyt. Täytyykin käydä katsomassa jos H&M:llä vielä olisi jäljellä. Olisi kiva edes sovittaa ja katsoa miltä näyttää omassa päässä. Ihana! :)
  Kivaa viikonloppua!

  1. Kiitos ihana! Minäkin sovitin tätä “ihan vaan vitsillä” H&M:ssä ja ensin nauroin näylle peilissä, mutta sitten se näyttikin oikeastaan aika söpöltä. Onneksi en jättänyt kauppaan, niin kiva väriläiskä :) Toivottavasti löytyy, netistä en tätä löytänyt, mutta liikkeissä luulisi olevan. Ihanaa viikonloppua sinne!

 3. Piti katsella kuvia useaan kertaan, voi miten kauniilta näissä näytätkään! Sävy on kuin tehty sinulle, sopii todella hyvin :) Joten nyt kipinkapin yläosaa etsimään tässä sävyssä.. Asukuvia odotellessa :))

  Piti heti käydä hennesin sivuilla kurkkaamassa löytyykö pipoa vielä, mutta on taidettu myydä jo loppuun..

  Onko tuo sinun huivi mikä, täydellisen sävyinen.

  -Kirsi

  1. Voi kiitos paljon Kirsi! Sävy on minustakin kyllä tosi kaunis, uskon että sopii myös aika monelle :) Voisin kyllä hyvin hankkia jonkin yläosan tällaisessa söötissä marjapuuron sävyssä! Netissä en nähnyt tätä aikaisemminkaan kun katsoin, mutta tosiaan ainakin täältä Vaasasta löytyi liikkeestä, joten kannattaa kurkata lähin H&M :)

   Huivi on Balmuirin Helsinki isoimmassa koossa ja Dark Melange Grey -värissä, https://www.balmuir.com/shop/fashion/scarves/cashmere/helsinki/helsinki-scarf-100-cashmere-dark-grey-melange.html. Yksi suosikeistani!

   1. Paria huivia Balmuirilta olen nyt katellut, tuo Helsinki huivi on kyllä todella kauniin harmaan sävyinen.
    Jotakin alekoodia vois odotella, ennen kun laittaa tilausta menemään.

    Onko sulla yhtään Mulberryn logo huiveja enään?
    Jokin huivipostaus olisi kiva :)

    1. Tässä on minustakin tosi ihana harmaan sävy ja Helsinki-huivi on siitä kiva, että se toimii loistavasti myös ympäri vuoden lämmikkeenä esimerkiksi lentomatkoilla ym. Minäpä tiedustelen alekoodia, kun sitä on moni muukin kaipaillut :)

     Ihan logollisia ei ole, mutta pari klassista ruutuhuivia löytyy, joskaan en ole hetkeen käyttänyt. Laitan huivipostauksen korvan taakse :) Ihanaa päivää!

  1. Eikö olekin söpö! Jännä miten rytinällä tässä onkin ihastunut kaikkeen vaaleanpunaiseen, itsellänikin heräsi himo hankkia jokin yläosa tämän pipon lisäksi :) Kivaa viikonloppua sinne!

 4. Hei, oon ihaillut tuota sun takkia jo pidempään, osaatko sanoa löytyykö tuota Zaran nettisivuilta? Toi olis just niin täydellinen että vois tilata testiin! :)

  1. Heippa! Ostin takin itse jo syksyllä ja tätä ei valitettavasti taida enää olla netissä, en ainakaan nähnyt kun äsken kurkkasin :/

 5. Piristävä tuo vaalenpunainen pipo mustaharmaassa asussa. :)

  Lumisade tuo kivaa tunnelmaa kuviin!

 6. Moikka, ei kuulu postauksen aiheeseen, mutta oletko tyytyväinen sinun Mulberry medium lily:n? Onko se näppärän kokoinen? Pystyykö kantamaan olanyli mallisesti?
  Kiitos jos jaksat vastata?
  Terv, Taru

  1. Moikka! Olen tykännyt siitä kyllä tosi paljon, koko on täydellinen arkikäyttöön kun sinne mahtuu kaikkea vesipullosta sateenvarjoon :) Yleensä en itse kanna sitä crossbodyna, laukku on kuitenkin sen verran “suuri” ainakin omalle pituudelleni, joten useimmiten tykkään kantaa sitä tuplahihnalla olalla. Toki ihan makuasia :) Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne!

 7. Kävin kurkkaamassa tänään Joensuun henkkamaukan ja pipo lähti mukaan. Ainoa huono puoli tuossa myssyssä on se, että kutittaa otsaa niin vietävästi.

  1. Jee kiva että löytyi! Täältä Helsingistä sitä ei ole kuulemma oikein ollut saatavilla, joten hyvä että sieltä tärppäsi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *