New Week

Maanantaihuomenet! Yritin kirjoittaa postausta jo eilen illalla ennen nukkumaanmenoa, mutta WordPress ei jostain syystä ottanut toimiakseen, joten painoin suosiolla pään tyynyyn. Unta tosin tarvitsinkin, olen nimittäin taas saanut ärsyttävän flunssapöpön riesakseni, eihän edellisestä ole vielä kuin vasta kuukauden päivät. Noh, täytyy nyt levätä kunnolla ja napata ekstra-annos vitamiineja, niin selätetään tämäkin tauti!

Hiukset3 Sun1

Eilen palasin taas Tampereen kautta Vaasaan vietettyäni Helsingissä lähes pari viikkoa. Alunperin suunnittelin menoni sinne poikaystävän työkeikan vuoksi, mutta sen peruunnuttua olin itse jo ehtinyt sopia sitä sun tätä Helsingin päähän, joten päädyin joka tapauksessa jäämään sinne. Yllättävän kiireiset viikot siis takana kaikenlaisten tapaamisten, töiden ja ystävien sekä perheen treffaamisten myötä, mutta mukavaa kiirettä vaan! Nyt on aika taas rauhottua täällä Vaasassa, niin ja kröhöm, vähän silmäillä paria käynnissä olevaa kurssiakin. Siinä hulinassa unohtui koulunkäynti kokonaan, joten tänään riittää puuhaa käydessäni läpi, mitä kuluneiden viikkojen aikana on tapahtunut luennoilla. Pehmeä lasku tähän maanantaihin.

Pidemmän Helsingissä vietetyn jakson jälkeen tänne palaaminen tuntuu aina jotenkin vaikealta totuttua rutiineihin taas toisaalla, mutta kyllä se arki lähtee täälläkin sitten rullaamaan omalla painollaan. Havahduin juuri, että lähden Vaasasta lopullisesti jo alle kahden kuukauden päästä, kääk! Täytyy siis ottaa kaikki ilo irti tästä opiskelukaupungistani – tehdä aurinkoisia kävelylenkkejä merenrantaan, viettää aikaa koulukavereiden kanssa meidän kaikkien ollessa vielä täällä, istuskella lempikahviloissani, treenata kotoisalla kivenheiton päässä löytyvällä salilla ja käydä lempiputiikeissani.

Hiukset2 Hiukset4

Shirt – Ginatricot*, watch – Daniel Wellington*

Sellaista höpinää tähän maanantaihin, niin ja fiilistelen yhä freesattuja hiuksiani. Sävyä on muuten vaikea saada näyttämään kuvissa oikealta sen vaihdellessa aina hieman valaistuksen mukaan, mutta eiköhän pian päästä kuvaamaan tuoreita asukuviakin, niin ehkä näkyy niissä paremmin. Ihanaa uuden viikon alkua kaikille!

*sponsored product

4 thoughts on “New Week

    1. Kiitos ihana! :) Keittiö kylpi niin nätisti auringonvalossa, että oli otettava se kuviin taustalle.

  1. Siis niin upeita kuvia ja upee sinä ♥ Nuo hiukset on ihan uskomattoman upeet ja ihan älyttömän kivan väriset! Nyt on pakko kysyä, että kuka yleensä ottaa sun kuvat? :) Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne ♥

    1. Aina yhtä ihana Emilia, kiitos! Yleensä kuvien takana on joku ystävistäni tai poikaystävä, mutta näiden kuvien kohdalla voin ylpeänä todeta, että ihan minä itse, hih ;) Otin pitkästä aikaa käyttöön jalustan ja kaukolaukaisijan, jotka helpottavat kyllä hurjasti kuvailuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *