New Stan Smiths

Hurahdin viime keväänä Adidaksen supermukaviin Stan Smitheihin (pikkuisen myöhäisherännäisenä taas) ja käytin vaaleita mokkapintaisia Stanejani koko kesän. Ne ovat kuitenkin sen verran arkaa matskua, etteivät sovi ihan joka keleille, joten olin päättänyt hankkia tänä vuonna nahkaiset niiden rinnalle. Perinteiset vihreäkantaiset eivät oikein nappaa, joten mietin tummansinisten sekä punaisten välillä, kunnes &Other Storiesin liikkeen avajaisissa iskin silmäni malliin, johon en ollut ennen törmännyt. Ensin vain vilkaisin tennareita ihastellen vedenvihreitä yksityiskohtia, kunnes myöhemmin avajaisillan alennuksen innoittamana palasin sovittelemaankin.

Stanit1 Stanit2

Tykkään siitä, ettei takaosan väri ole sieltä yleisimmästä päästä, mutta tennarit on kuitenkin helposti yhdisteltävissä kaikkeen. Väriä on vaikea kuvailla saati ikuistaa kuviin, mutta ehkä sellainen eukalyptyuksen vihreä olisi aika lähellä? Mietin hetken häiritseekö pohjan tummemman vaalea kontrastiväri, mutta eivätpähän mene ainakaan niin helposti suttuisen näköiseksi kuin ihan puhtaanvalkoiset. Ai että, saisipa nämä jo pian jalkaan! Väriin en ole tosiaan törmännyt ainakaan toistaiseksi missään muualla, joten mikäli samat popot kiinnostaa niin kipinkapin Other Storiesille :)

9 thoughts on “New Stan Smiths

 1. Kaunis tuo kannan väri! <3 Itse en ole syttynyt näihin malleihin, missä luonnonvalkoinen pohja, vaikka Stanit onkin nykyään lempilenkkarit.

  1. Eikö, kivan erilainen! Minua ei ehkä tuo pohja niin häiritse, kun mokkapintaisissanikin on tällainen luonnonvalkoinen, niin on tottunut :) Stanit on kyllä niin mukavat jalassa.

 2. Kivan erilaiset Stanit tosiaan! :) Tekisi mieli itsekin tilata, joten millaiset koot näissä on? Tai mitä kokoa käytät näissä vs. esimerkiksi Conversen tennareissa?

  1. Eikös, vähän vaihtelua :) Minulla on molemmissa Staneissa ihan normikoko eli 36. Converseissa taas muistaakseni olen käyttänyt jopa 35 -kokoa jossain malleissa, mutta tosiaan ainakin oman kokemukseni mukaan voi Staneissa luottaa normaaliin.

 3. Onpa kivat tennarit! Mä en ehkä itse ole vielä noita Adidaksen tennareita “löytänyt”, mutta nämä on kyllä tosi kivat! :-D Omat kestosuosikit on olleet jo parin vuoden ajan Niken Air Max Theat, niitä löytyy jo useammat eri väreissä. Malli istuu mun jalkaan niin hyvin, ja on niin älyttömän mukavat, että miksi sitä sitten vaihtaisikaan… ;-) Tosin ehkä näitä Adidaksiakin voisi käydä sovittamassa, jos vaikka ihan vahingossa tarttuisi mukaan. :-D Oon niin tennarifriikki…

  1. Ehkä säkin velä sytyt vähän jäljessä kuten allekirjoittanutkin, hehe! Mutta tosiaan, jos löytää hyvän mallin joka istuu jalkaan niin mitäpä sitä vaihtamaan. Odotan kyllä jo niin kovasti että saisi tennarit jalkaan, tosin meinasin ehkä ottaa pienen varaslähdön tänään jos laittaisi ihonväriset sukat.. ;)

   1. Joo samoin, ei malttaisi millään odottaa, että noi lumet nyt vaan sulaisi pois ja tulisi vähän kuivemmat kelit! :-D Toisaalta, kun asuu täällä Pohjois-Suomessa, niin sitä saa kyllä odotella vielä muutamia kuukausia… :-(

 4. Ompa kivat! Itsekin meinasin hankkia ekat Stanit, tosin mua houkuttaa tällä hetkellä myös jopa superstarit valkoisina mustilla ja kultaisilla yksityiskohdilla!! :o

  Muakin tosiaan häiritsee vähän tuo luonnonvalkoinenpohja, tai ei ole silmä tottunut siihen! Mietin itse tummansinisen ja vihreän kannan välillä, molemmat olisi musta niin kivat, vihreät ois kivan raikkaat mut tummansinisillä olis ehkä enemmän käyttöä! hmm…. :D

 5. Ihanan väriset! ♥ Iteltä löytyy edelleen kaapin perukoilta ne teininä ostetut Adidas Superstarit (kultaisina vielä), jotka nyt on, noh sanotaan näin, että elämää nähneet. :D Ovat superhyvät jalassa silti vieläkin! Mut pitäis varmaan päivittää näihin Stan Smitheihin, vitsit tää kyseinen väri alkoi houkuttelemaan erityisesti! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *