Many Ways to Wear A Faux Fur

Arvontakommenteissa annoitte ihanasti myös postaustoiveita ja kerroitte minkälaisia juttuja tykkäätte lukea. Muutamissakin kommenteissa tuli ilmi asukollaasit ja samojen vaatteiden yhdistely eri tavoin, joten tartuin tuumasta toimeen ja uppouduin arkistoihin. Tämän ja viime talven aikana kun on tullut käytettyä tekoturkkia runsaasti ja näin ollen myös postattua useampia asuja kyseisen takin kanssa. Tässä siis kuusi erilaista tekoturkki-asua!

Tekoturkki1
Tekoturkki2
Tekoturkki3

Useimmiten olen pelannut varman päälle ja parittanut takin tummaan alaosaan – revittyihin mustiin tai nahkahousuihin, mutta mahtuu sekaan yksi farkkuasukin. Haaveilen takin yhdistämisestä kulutettuihin boyfriendfarkkuihin, mutta takki itsessään ei ole kovin napakasti istuva vaan ennemmin hieman oversized, joten vierastan kahden väljemmän vaatekappaleen yhdistämistä toisiinsa. Katsotaan, josko tänne kuitenkin vielä saataisiin sellainenkin kokonaisuus talven aikana ikuistettua! Mikä on teidän suosikkiyhdistelmä?

10 thoughts on “Many Ways to Wear A Faux Fur

 1. Ah tuo Pariisin asu on ehdoton lemppari! Vielä metsästän itse sitä täydellistä tekoturkista, ja ai että miten se saisi jo löytyä?

  1. Pariisin asu selvästi siis iskee ;) Tykkäsin siitä kovasti kyllä itsekin, puin saman asun peräjälkeen kun oli hyväksi havaittu. Toivottavasti vielä tärppää tekoturkin kanssa, viimeistään sitten ensi talvena!

  1. Kiitos Tanya :) Tekoturkki on ollut kyllä hyvä ostos ja ihmeen lämminkin vielä!

 2. Pariisin hattu-asu iskee kyllä edelleen! Mutta lähtökohtaisesti tekoturkki näyttää kyllä hyvältä missä vaan miten vaan :)

 3. Tällaiset postaukset on huippuja! Olisi kiva kuulla myös keväämmällä miten yhdistät nahkatakin tai trenssin erilaisiin asuihin. :) Tuli muuten myös mieleen, että kuka sun asukuvat yleensä ottaa ja kuinka kauan yhden asun kuvaamiseen menee suunnilleen aikaa? :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Hei kiva kuulla, kiitos ihana Anne! Hyviä ideoita molemmat, varmasti tulen toteuttamaan ainakin toisen näistä keväämmällä kun saa uusiakin asuja kuvattua takkien kanssa :)

   Asukuvat ottaa useimmiten joko joku ystävistäni, bloggaajakollega tai poikaystävä, vähän siis sen mukaan kuka on saatavilla :) Hmm, itse kuvaamiseen menee useimmiten ehkä puoli tuntia, nopeamminkin selviää tarvittaessa, esimerkiksi tuo viimeinen turkkiasu kuvattiin ehkä viidessä minuutissa kauheassa kiireessä :D Yleensä joutuu kuitenkin myös miettimään asuympäristöä ja etsimään sopivaa taustaa, niin siihenkin menee oma aikansa.

 4. Tuo takki sopii sulle kyllä niin hyvin! :-) Aiotko/ haluatko hankkia muunkin sävyisiä karvatakkeja? :-)

  1. Voi kiitos! No toki ottaisin mieluusti karvatakkeja kaappiini vaikka jokaisessa sävyssä :D Usein koen kuitenkin itse vähän turhaksi omistaa samaa takkia useammassa värissä (paitsi villakangastakkeja joita tulee käytettyä eniten), niin en ole ainakaan toistaiseksi hankkinut muita :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *