Fresh Look

Kuten muutamia päiviä sitten jo kirjoitin olin varannut tälle viikolle ajan kampaajalle. Sain jo heti perään kyselyä, että no leikkasitko, mutta eheii, olin nössö enkä sittenkään uskaltanut! Kaipaamaani pientä uutta ilmettä kuitenkin sain, vaikka kutrit eivät pahemmin lyhentyneetkään ;)

Qhair5 Qhair3

Kampaajakäynti jännitti tällä kertaa tavallista enemmän, sillä olin menossa itselleni tyystin uuteen paikkaan – Kampin yläkertaan vastikään avattuun Q Hairin kampaamoon, jota olin aiemmin Korttelissa ohikulkiessa katsellutkin. Avara ja valoisa tila sekä trendikäs sisustus kivojen yksityiskohtien kera osuu silmään väkisinkin. Olin kuullut Q Hairista paljon kehuja ja moni ystävistänikin on käyttänyt kyseisen ketjun palveluja, mikä lievensi jännitystäni. Lisäksi tuleva uusi kampaajani oli nimeltä tuttu poikaystäväni kautta, Suvin aloitettua Korttelin Q Hairissa poikaystäväni usutti usein, että menisit nyt sille Suville.

Qhair7 Qhair4

Pistinkin lopulta hiusten freesauksen kaipuussa Suville viestiä, ja ilokseni hän lähti yhteistyöhön kanssani. Nähdessäni tiskillä Suvin hymyilevät kasvot (ja kuullessani tutun Tampereen murteen) oli jännitys uudesta kampaajasta tipotiessä, tiesin että meillä klikkaisi varmasti! Penkkiin istahdettuani ja toiveista kerrottuani hän myös ymmärsi heti, minkälaista lopputulosta olin visioinut. Päädyttiin raidoittamaan hiuksia hieman viileämmällä vaalealla, jotta päästäisiin eroon lämpimästä kellertävästä sävystä. Lisäksi Suvi ehdotti Olaplex-hoitoa, joka on hyvä etenkin vaalennuksen yhteydessä, sillä se korjaa hiusten vaurioituneita rikkisiltoja. Minulle tämä oli ensimmäinen Olaplex-kokeiluni, mutta tukka tuntui käsittelyn jälkeen niin pehmeältä ja vahvalta, että veikkaan ettei jää viimeiseksi! Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa – alla todisteena ennen ja jälkeen -kuvia, hrrh :D

Qhair2 Qhair1 Qhair6

Sävystä tuli mielestäni aivan ihana, juuri sellainen luonnollisen kylmä vaalea mitä kaipasinkin, ja sain samalla heittää hyvästit lähtötilanteen kuiville hamppulatvoille. Luottokampaajan löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty, ja voin vilpittömästi suositella Suvia – en muista koska olisi ollut näin erityisen hyvä fiilis kampaajan jäljiltä. Siihen saattoi myös vaikuttaa pesupaikan rentouttava hierontatuoli (!!) ja pesun yhteydessä tehty taivaallinen päähieronta. Kiitos vielä Suvi ja Korttelin Q Hair! :)

Q Hair sponsoroi kampaamokäynnin

2 thoughts on “Fresh Look

  1. ihanan pehmoisen näköinen tukka ja raikas sävy <3
    mistä tuo sinivalkoinen pusero mikä näkyy instagrammissa.. toisessa kuvassa :) ?

    1. Kiitos, sävystä tuli kyllä minustakin tosi kiva :) Pusero on Ginatricotilta ja tietääkseni kevään mallistosta, lisää kuvia tulossa itse asiassa juuri huomenna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *