Beauty Tip: Tinted Lip Balm

Kosmetiikkajuttujen ollessa niin toivottuja ajattelin, että voisin ryhtyä kirjoittamaan hyväksi havaituista tuotteita useamminkin, vaikka viikottain tällaisen Beauty Tip -postauksen muodossa. Saan blogin kautta aika paljon erinäisiä tuotteita testattavaksi, mutta niistä päätyy tänne esiteltäväksi vain pieni murto-osa. Tuntuu nimittäin jotenkin turhalta kirjoittaa yksittäisestä tuotteesta ja yleensä pyrinkin kokoamaan useampia suosikkeja yhteen postaukseen, mutta täten niitä tuleekin sitten tehtyä harvemmin. Ehkä tällaiset yksittäisetkin tuotevinkkaukset kuitenkin kiinnostavat :)

Instahuuli1

Tästä vinkkasin jo aikaisemmin Instagramissani, mutta se ansaitsee vielä oman postauksensa. Sain hetki sitten kokeiltavaksi Elizabeth Ardenin tuotteita (merkin meikit ovat muuten rantautuneet vastikään Stockalle!), joiden joukosta löytyy useita klassikkoja. Moni vannoo Elizabeth Ardenin kulttisuosioon nousseen Eight Hour Cream -huulirasvan nimeen, mutta itse ihastuin erityisesti tähän kevyesti sävyttävään Lip Protectant Stick Sheer Tint -voiteeseen. Rakastan sävyttäviä huulirasvoja ja ne ovat helppoja tuotteita myös niille, jotka vierastavat varsinaisia huulipunia. Lisäksi tässä on suojakerroin 15, joten loistotuote myös kesää kohden!

4 thoughts on “Beauty Tip: Tinted Lip Balm

  1. Kyllä kiinnostaa eli aloita ihmeessä Beauty tip-postaussarja! Ostin muuten juuri kehumaasi Moroccanoilin kuivashampoota ja voi pojat, kyllä siinä vaan oli eroa Batisten kuivashampooseen! Kiitos siis vinkistä, nyt tiedän, että kalliimmissa kuivashampoissa voi tosiaan olla eroa halvempiin verrattuna! :)

    1. Jes mahtavaa! Kuvasinkin jo parit odottelemaan seuraavia viikkoja varten :) Ja hei superkiva kuulla, että Moroccanoil toimi sinullakin, se on huippu! Ja myös niin paljon riittoisampaa kuin esimerkiksi juuri Batiste, joten vähän edes kompensoi kallista hintaa :)

  2. Jonna ihan parasta itse asiassa tällaiset yksittäiset vinkit! Itse arastelin samasta syystä mutta huomasin, että tykkään kuitenkin itse lukea hurjasti enemmän tällaisesta nopeasta postauksesta yhden hyvän kosmetiikkavinkin ennemmin kuin tarpoa ja selata isosta määrästä läpi sitä mikä itseä kiinnostaisi – joten kirjoittelin minäkin vain yhdestä jutusta kerrallaan viime aikoina :) Ja hei kiitos juuri TÄSTÄ vinkistä, testiin! Olen juuri hakenut vastaavaa :) Haleja keskiviikkoon!

    1. Kiva kuulla, samoilla linjoilla ollaan siis! Luinkin sun ripsivärivinkin, tosi kaunis lopputulos :) Miksikä sitä ei tosiaan tekisi näin yhdestä tai parista jutusta kerrallaan, niin tulee ainakin vinkkailtua hyvistä tuotteista useammin. Haleja sinnekin ja ihanaa päivää <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *