All About the Frills

Kuten postauksessani täällä jo totesin ovat röyhelöt tänä keväänä ovat kuumaa kamaa ja niitä näkyy kauppojen rekeillä runsaasti niin neulepuseroissa, klassisissa kauluspaidoissa kuin jopa housunlahkeissakin. Hetki piti antaa oman silmän totutella röyhelöihin sivuuttaakseni niiden aiheuttamat liian tyttömäiset vibat, mutta nyt olen tyystin hurahtanut. Oma ensimmäinen röyhelöunelmani on saatu Gina Tricotilta tämän kevään mallistosta – pusero on netistä jo loppuunmyyty, mutta kannattaa kokeilla onneaan liikkeissä. Halusin yhdistää neuleen johonkin hieman rosoisempaan ja kulutetut farkut ovatkin aina hyvä ratkaisu tuomaan kontrastia.

Kysellessäni mieluisimpia postausaiheitanne nousivat asut varmasti kaikkien kommenttien joukosta suurimmaksi suosikiksi. Asupostauksia haluaisinkin tehdä ehdottomasti enemmän, erityisesti kun tiedän niiden olevan näin toivottuja! Otetaan siis keväälle tavoitteeksi hieman aktiivisempaa otetta niiden suhteen, toiveenne on kuultu ;) Kivaa viikon alkua!

Frills5 Frills1 Frills7 Frills4 Frills6 Frills2

Knit / Gina Tricot (sponsored)
jeans / Zara
sunglasses / Ray-Ban
bag / Givenchy
boots / Depeche

This season it’s all about the frills! You can now see ruffles in all kinds of pieces – classic shirts, knits and even trousers. Not sure what I think about the frilled trousers though but I do love all shirts and knits with this little twist which makes them more interesting. I got mine from Gina Tricot a while ago – this knit is already sold out in the webshop but you may find it still in stores! How about you – are you into the frills or not?

12 thoughts on “All About the Frills

  1. Kiitos Alisa! Täytyypä tutustua mitä tarkoitat lifehackilla kun ei ole entuudestaan tuttu :)

 1. Superihana neule ja toimii tosi hyvin revittyjen farkkujen kanssa! <3 Tämä asu siis todellakin mun makuun :) Haaveilen itsekin nyt röyhelöistä (itse asiassa just postailin omaankin blogiin niistä) mutten vielä ole löytänyt kriteerejäni täyttävää neuletta, kun pitäisi olla niin malli, materiaali kuin hinta just eikä melkein.
  Kivaa viikkoa! :)

  1. Kiitos paljon Anne, ihana jos tykkäsit! <3 Toivottavasti sulla tärppää neuleen kanssa, nyt tuntuu ainakin olevan kaupat eri vaihtoehtoja pullollaan, joten eiköhän vielä nappaa :) Kuin myös kivaa viikkoa!

 2. Oi miten keväiset kuvat! Oot upee. :)
  Tää on kyllä sellanen trendi jolle en lämpene yhtään. Saa tosin nähä oonko vuoden päästä hurahtanu ja täyttäny kaapit röyhelöillä. ;)

  1. Voi kiitos paljon Emma! Nyt ei ole tosin keväästä enää tietoakaan, kun yön aikana oli satanut kunnon lumikerros.. :D Ymmärrän hyvin, mullakin tosiaan kesti hetki totutella, ja eihän sitä tarvitse kaikista trendeistä aina innostuakaan ;)

 3. Moikka! Olen harmillisesti missanut kaikki balmuir alekoodit mitä olet täällä julkaissut ja nyt kiinnostaisi koska sellainen taas tulisi ?

  1. Moikka Epa! Täällä ei olekaan hetkeen ollut alekoodia, mutta tiedustelen josko sellainen saataisiin taas pian :)

 4. Aivan ihana tuo röyhelöunelma! Silmäilinkin sitä jo Instastoriessasi ja himo röyhelöihin kasvoi välittömästi. Itse ostin aleista ihanan sinivalkoraidallisen cold shoulder röyhelöpaidan ja en malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä hieman keväisemmillä keleillä. Asut ovat ehdottomasti myös mun mieleen ja kiva kuulla, että aiot panostaa niihin vielä enemmän. Mukavaa kevään alkua Jonna! ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Kiitos Anne! Piti hetki kyllä totutella vetäessäni röyhelöt ensimmäistä kertaa päälle, mutta nyt ei ole enää paluuta ;) Oi kuulostaa ihanalta! Kiva kuulla että asut ovat mieleen, niissä on tosiaan aina vaan haasteena aikataulutus että saa jonkun kameran taakse, mutta koitetaan tosiaan petrata niiden suhteen :) Kuin myös kivaa kevään alkua sinne <3

 5. Moikka, hei pakko kysyä mistä se ihana vaaleanpunainen pipo oli joka näkyi instastoryssa ehkä pari päivää sitten? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *