6 x Inspiroiva Instagram-tili

Instagramin suosio ei ole vuosien saatossa ainakaan vähentynyt ja olen itse täysin koukussa sovellukseen. Huomaan kiinnittäväni feediä selatessani yhä enemmän huomiota kuvien laatuun ja vaikka muutamia vuosia sitten minua harmitti sovelluksen käytön muuttuminen harkitummaksi, nautin näin esteetikkona kauniista kuvista suunnattomasti. Ajattelinkin jakaa kuusi satunnaista suosikkitiliäni – inspiroivia tilejä on kyllä niin paljon, että ehkä teen joskus toisenkin osan tälle. Jakakaa myös ihmeessä omia Insta-lemppareitanne!

Instatili1

@saratickle

Saran Instatilistä on tullut lyhyessä ajassa suosikkini – nainen on ihan maaginen kameran takana. Tilistä huomaa, että sen suunnitteluun on käytetty aikaa ja kuvia yhdistää samanlainen sävymaailma, mutta kuvat eivät kuitenkaan ole pelkkiä liian harkittuja kliseitä. Tykkäänkin, että Instagramissa on visuaalisuuden lisäksi hieman sellaista rosoisuutta ja mielestäni Sara taitaa tämän yhdistelmän täydellisesti. Eikä tarvitse varmaan edes mainita törkeän upeita reissukuvia, huh!

Instatili2

@viena_k

Vienaan tutustuin pari vuotta sitten Asennemedian kautta, ja tänä aikana hän on mielestäni kehittynyt kuvaamisessa entisestään! Vienan visuaalinen silmä on ihan pettämätön – oli sitten kyse vaikka kuvien sommittelusta, sisustamisesta tai kukka-asetelmista, lopputulos on aina priimaa. Vienankin tilissä minua viehättää sellainen tietty seesteisyys ja kuvien värimaailma – hurmaavaa Telman sukulaista Milo-maltankoiraa unohtamatta.

Instatili7

@emmamelins

Ruotsalaista Emmaa olen seurannut jo tovin ja tykkään hänen valoisista ja raikkaista kuvistaan. Parhautta ovat sisustuskuvat ja Emma toimiikin myös stailaajana kiinteistönvälitysfirmassa, joten omien kotikuviensa lisäksi hän jakaa välillä myös stailaamiaan asuntoja.

Instatili3

@startlivingyourbestlife

Elisalla on tili täynnä niin ihania kuvia, tykkään hänen kuvaus- ja editointityylistään ihan hurjasti! Ensimmäisenä tulee mieleen feedin viileät toisiinsa sopivat sävyt sekä kuvissa vilahtelevat täydellinen rusketus ja upeat reissumaisemat.

Instatili4

@millakuoksa

Millan tililtä löytyy muun muassa kivoja tyylikuvia, arjen pieniä kauniita hetkiä ja paljon leveitä hymyjä. Hänelläkin on kuvissa oma selkeä tyyli sävyjen suhteen – tämä onkin nykyään ehkä se mihin kiinnitän Insta-tileissä ensimmäisenä huomiota.

Instatili8

@allaboutelisa

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä! Saksalaisen Elisan tilin löysin ihan vastikään – taisin kiinnittää feedissä huomiota johonkin hänein upeista laukuistaan ja sille tielleni jäin. Elisalta saakin rutkasti tyyli-inspiraatiota ja hänen mieletön asustekokoelmansa aiheutta ihastusta.

2 thoughts on “6 x Inspiroiva Instagram-tili

  1. Nää inspisvinkit on tosi kivoja! Hyvin samoja suosikkeja täälläkin :) Itsekin olen innostunut taas Instagrammista ihan uudella tavalla ja uusimpana Youtube-videoista :D Jotenkin näitä huomiosta kilpailevia kanavia vaan tuntuu olevan niin paljon, että välillä tulee pieni some-ähky, eikä esimerkiksi blogeihin ehdi paneutua yhtään niin usein kuin ennen :/

    1. Kiitos Emmi, kiva jos tykkäsit! Minä taas en vieläkään ole innostunut Youtuben maailmasta, blogit pitävät itselläni yhä pintansa :D Ehkä vielä joku päivä sytyn myöhäisherännäisenä, hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *