Winter Wear & Neutral Tones

Hurrr, kyllä pukkaa nyt pakkasia! Eilen tosin ei ollut kyse ainoastaan itse pakkaslukemasta vaan sitäkin hyisemmästä tuulesta, joka lisäsi ainakin kymmenen astetta. Olinkin eilisen aika pitkälti kotona, koiranulkoilutuksia ja tätä lyhyttä kuvaussessiota lukuunottamatta. Kylmyydestä huolimatta oli kiva käydä kuvaamassa, nyt kun kerrankin saa kunnon talvimaiseman taustalle – tätä nykyä kun ei ikinä tiedä kauanko se kestää. Asua olen käyttänyt viime viikkoina monet kerrat ja tykkään kovasti beigen sekä harmaan yhdistelmästä, joskin täytyy myöntää että ihan näin kylmään keliin ei villakangastakki enää oikein riitä, vaikka alla olikin monta kerrosta. Tänään siis lämpimämpää päälle keskustaan suunnatessani!

Sisällä eilen värjötellessäni ehdin myös katsoa loppuun syksyn suosikkisarjani – Gilmore girls. Taas on tyhjä fiilis ja jo ikävä sarjan tutuksi tullutta tunnaria, joka toi lohtua moniin pimeisiin syysiltoihin. Mitäs sitten seuraavaksi? Toki sitä voisi käyttää aikansa jotenkin kehittävämmin kuin Netflixiä tuijotellen, heh, mutta täytyyhän sitä nyt olla arjen piristyksenä joku kevyt sarja, johon koukuttua! Netflix-suosituksia otetaan siis enemmän kuin mielellään vastaan. Olen kirjannut potentiaalisten listalle aiemmin suositellut The Fall, Downtown Abbey, Scandal ja Lovesick – löytyykö muita vinkkejä?

Talvisasu2 Talvisasu1 Talviasu7 Talviasu5 Talviasu8 Talviasu6 Talvisasu3

Coat / Zara (similar here*)
beanie / Global
knit / Mango
scarf / Lexington (sponsored)
pants / Vero Moda (find here*)
bag / Givenchy
boots / Vagabond (similar here*)

Brrrh, it’s freezing here in Finland! We haven’t had an actual winter here yet so this -20 degrees is a bit of a shock after the warm period. I love the snow though and it’s unbelievably   beautiful outside so I won’t complain! At least you can wear all the cute winter accessories such as beanies and chunky scarves. This combination of grey and beige is something that I’ve worn many times during the past weeks – I really like how these two soft colors look together. How do you like this cozy winter outfit?

42 thoughts on “Winter Wear & Neutral Tones

 1. Netflixistä suosittelen The Crown sarjaa! Oon ollu siihen koukussa nyt Gilmore Girlsien jälkeen. ?

  1. Vitsit, tuo The Crown ei ole jotenkin ajatuksena napannut, mutta nyt sitä on tännekin suositellut niin moni, että pakko antaa mahdollisuus! Kiitos vinkistä Anne ;)

 2. Netflixistä sun mainitsemien lisäksi sanon myös the crown. Plussana siinä myös se, et sitä on tehty vasta 1 tuottis niin ei vie loputtomasti aikaa vapaa-ajalta :D

  1. Toisaalta on ihana aloittaa sarja jossa on monta tuottista, niin tietää ettei se lopu ihan heti kesken, toisaalta taas oman ajankäytön kannalta hyvä myös toisinpäin.. :D Täytyy antaa The Crownille mahdollisuus, kun sitä on täälläkin moni kehunut, kiitos Lucy vinkistä!

 3. Oon niin kateellinen kun sulla on Downton Abbey katsomatta :D Se sarja on vaan aivan ihana!

  1. Haha, no sitten sen on pakko olla hyvä! Olin jotenkin skeptinen alkuun, mutta kun niin moni sitä kehuu, niin täytyy antaa mahis ;)

  1. Just puhuttiin pari päivä sitten kaverin kanssa tuosta ja hän ylisti sarjaa! Täytyy siis ehdottomasti katsoa, kun olen aiemmin missannut sen jotenkin täysin :) Kiitos Satu!

 4. Suosittelen The Crownia. Tosin siitä on tullut vain 10 jaksoa, mutta viihdyttävää, koukuttavaa ja tositapahtumiin perustuvaa. Gilmorea itsekin katson, 6. kausi juuri menossa :) Apua, en tiedä mitä sitten kun se joskus loppuu?! :)

  1. The Crown on saanut täältä jo niin monta ääntä, että sille on kyllä annettava mahdollisuus! Kiitos siis sinullekin vinkistä :) No niinpä sanopa muuta, onneksi oli vielä muutama ekstrajakso niitä uusia, mutta äkkiä tuo koko sarja kyllä menee :D Nauti vikoista jaksoista, hehe!

 5. Ihana asu! Suosituksen täältä saa Netflixistä löytyvä sarja The Crown, joka kertoo Englannin kunningatar Elisabeth II:n valtaan astumisesta ja uran alkuvuosista. Todella hyvä sarja!

  1. Kiitos Iida! Ja sarjavinkistä myös, nyt on niin moni hehkuttanut täällä kommenteissakin tuota The Crownia että ehdottomasti katsottava itsekin :)

 6. Ihana asu jälleen! Just löysin kauan haaveilemani mustan pidemmän villakangastakin,nyt sait mut haluamaan myös tollasta harmaata!! :-D Sun vika!!
  Eilinen tuuli oli kyllä jotain aivan kamalaa, kasvot jäätyi eikä pystynyt melkein hengittämään :D Tänään en ole vielä uskaltanut mennä ulos, toivottavasti ei tuule yhtä paljoa ainakaan..

  1. Kiitos Jessika! Vitsit kun villakangastakit on niin ihania, ottaisin mieluusti kaappiini jokaisessa mahdollisessa värissä :D Tänäänkin oli kyllä aivan pirun kylmä, hrrh, vaikkei tuuli onneksi ihan eilisen kaltainen ollutkaan.

  1. Kiitos Anne! Ennen vierastin kahden murretun sävyn yhdistelmää mutta tätänykyä rakastan beigeä ja harmaata yhdessä :) Talvimaisemat on kyllä ihania taustalla, nyt on vaan kyllä vähän turhan paljon pakkasasteita kuvailuja ajatellen, hrrh :D

  1. Thanks Nicole! I’m in love with all kinds of beanies too :) That’s a good thing though since it’s -16 degrees here in Finland, haha!

  1. Thank you sweetie! I really like combining these two colours too :) Have a great day!

  1. Kiitos Jenni! Kaivoin vaihteeksi tämän tupsupipon kaapista kun nyt on tullut käytettyä paljon sellaisia ihan sileitä yksinkertaisia pipoja, kivaa vaihtelua :)

 7. Katso SKAM! Ihana norjalainen teinisarja, joka tuo ihanat teini-ajat mieleen ja on hyvin hypetetty mm. Ruotsissa. Löytyy YLE Areenasta :)

  1. Tämä olikin ihan tuntematon! Kiitos vinkistä, laitetaan ylös katsottavien listalle ;)

  1. Nimi kuulostaa tutulta mutten ole nähnyt! Kiitos vinkistä Mari, mahtavaa kun olette niin aktiivisesti laittaneet sarjavinkkejä jakoon :)

 8. Designated survivor, jos kaipaa jännitystä. Yhdysvaltain presidentti ja senaatti kuolevat, ja yhdestoista varmies joutuu presidentiksi. Eka kausi (10 jaksoa) tullut Netflixiin.
  Hyvää uutta vuotta, Jonna!

  1. Tuohon Designatediin en oikein päässyt, poikaystävä sen sijaan odotti aina uutta jaksoa kuin kuuta nousevaa :D Kuin myös ihanaa uutta vuotta, Marjukka!

 9. Niin kaunista! Kunpa itsekin tarkenisin kameran kanssa ulos :D Ja näitä Netflix-vinkkejä oli kiva lukea :) Gilmore on myös mun arkihömppäsarja, enkä tiedä, miten selviän, kun se loppuu! Crownia suosittelen, kuten moni muukin, mutta se on ihan eri genreä. Jos tykkäät The Fallista, niin samantyylistä rikossarjaa on Marcella (ja Sillat!!) :) The Fallin uusin kausi tosin on mulla vielä kesken, kun en oo päässyt siihen samalla tavoin sisään kuin edellisiin. Kesken on myös Homeland, House of Cards ja Downtown Abbeyt… Ja ainiin, Stranger Things on todella koukuttava, vaikka onkin vähän erilainen!

  1. Montaa minuuttia ei noilla pakkasilla kyllä tarjennut, hrrh :D Ihan mahtavaa kyllä kun on saanut paljon sarjavinkkejä tänne, kiitos sullekin Emmi :) Crownia yritänkin juuri alottaa, kun niin moni on sitä kehunut. Stranger things oli aivan loistava, ahmittiin se poikaystävän kanssa ihan hetkessä, oli niin koukuttava!

 10. Kaunis asu ja hyvä idea yhdistää sekä harmaata että beigeä! Ai että mikä kuvauspaikka; yksi omistakin lemppareistani! Ihanaa alkanutta viikonloppua! <3

  1. Kiitos paljon Jenna! Olen monesti halunnut kuvata tuolla esimerkiksi kesälläkin, mutta se on jotenkin vaan jäänyt, nyt talvella oli ihan täydellinen maisema :)

   Ihanaa alkavaa viikkoa <3

 11. Katso ehdottomasti Downtown Abbey! Olin aluksi myös itse skeptinen sen suhteen mutta se on oikeasti todella koukuttava ja hyvä. :) Vähän saman tyylinen kuin the Crown mutta the Crown on todella tylsä verrattuna Downtowniin sillä juonenkäänteitä on huomattavasti vähemmän, sillä se perustuu tositapahtumiin. :D

  1. Mäkin olen jotenkin skeptinen, mutta sitä on niin moni kehunut, että on pakko antaa mahdollisuus :D Kiitos sinullekin siis kehoituksesta ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *