When It Was Freezing Outside

Näistä pakkaspäivän kuvista tuntuu olevan jo ikuisuus, ainakin kun katsoo nyt ulos ikkunasta ja näkee loskaiset kadut. Tämä taisi olla viime viikon kylmin päivä ja alunperin olin suunnitellut viettäväni sen visusti sisätiloissa lämpimässä, mutta sovimmekin Mariannan kanssa aamupalatreffit. Smoothiet ja avokadotoastit mielessämme suuntasimme kahvila Kuuman luo vain löytääksemme “olemme lomalla” -lapun – ja niin oli muuten seuraavakin kahvila, johon yritimme mennä! Nälkäisinä ja kohmeessa pakkasesta  meinasi pinna jo kiristyä, mutta lopulta kolmannessa paikassa onnisti ja saimme vihdoin aamupalamme.

Onneksi oli edes hyvin päällä kun kävelimme ympäri keskustaa metsästäen auki olevaa kahvilaa. Eikun paksu takki niskaan ja runsaasti kerroksia alle – pitkistä kalsareista puhumattakaan! Muistan miten lapsena inhosin sitä kun äiti pakotti laittamaan sukkahousut alle, mutta kyllä ne mammat vaan on aina viisaampia, haha. Ainoastaan kenkäpuoli tuottaa ongelmaa, nilkkureissa jäätyy varpaat sekunnissa ja UGGeja taas käytän lähinnä koiranulkoilutuksessa. Ai että tähän olisi sopinut harmaat Timberlandit*, joita katsoin viime vuoden puolella, mutta koot olivat silloin jo menneet sen siliän tien. Nyt on näköjään tullut täydennystä, mutta mietin raaskinko tässä vaiheessa vuotta enää törsätä talvikenkiin, vai sinnitelläkö vielä ensi talveen..

Turkki2 Turkki5 Turkki1 Turkki4 Turkki3 Turkki6

Faux fur / Tiger of Sweden
beanie / Global
scarf / Balmuir (sponsored, find here*)
pants / Vero Moda
bag / Givenchy
boots / Vagabond

It seems like these pictures were taken ages ago, even though it’s only a week when we we’re strolling around in the freezing cold winter wonderland. We had a breakfast with Marianna last week and we we’re supposed to go for avocado toasts and smoothies but the place was closed then, and so was the next place we tried to go to. We were starting to feel desperate since we we’re hungry already and it was so freaking cold to be outside, but after all we managed to find a place that was open.

Luckily I was wearing this warm faux fur coat and a beanie, only thing missing in my outfit are proper winter boots. Just wondering whether it’s too late to buy a pair at this time of the year since I like to think that spring is close already… Not really in a couple of months – but anyway :D
Photos: Marianna / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

13 thoughts on “When It Was Freezing Outside

 1. Hei vähän hassu kysymys, mutta jos sulla on päivä jolloin päätät laittaa pipon päähän, niin otatko sitä missään vaiheessa pois? Itsellä tuntuu että hiukset menevät ihan huonoksi pipon alla ja jos sen laittaa päähän niin sitä ei voi ihmisten ilmoilla ottaa pois :)

  1. Yleensä otan pipon pois sisätiloissa kahvilla tms., jotenkin en enää osaa olla pipo päässä sisällä :D Eihän se kampaus nyt enää mikään kaikista freesein ole pipon jälkeen, mutta pikkuisen kun pöyhii niin sillä mennään ;)

 2. Ehdottomasti menet kenkäostoksille! Onhan tätä talvea (ainakin periaatteessa) vielä pari kuukautta jäljellä ;)

  1. No hitsi, kai se on mentävä! Menee muuten nuo kengät kuin kuumille kiville, ei siitä ole montaakaan päivää kun kirjoitin postauksen ja harmaita Timskuja oli kaikkia kokoja runsaasti, nyt enää omani jäljellä :D Täytyy harkita nopeasti!

 3. En tiiä mistä sun kahvi on ostettu, mutta propsit ko. paikalle noiden Huhtamäki-kuppien käyttämisestä, nehän voidaan täysin kierrättää toisin kun esim. Starbucks-mukit joiden koristeluissa on yleensä muovia eli ne päätyy normaaliroskiin. Mä oon iloinen siitä että Briteissä missä asun on nykyään muotia käyttää keep-a-cuppeja, eikä enää kertakäyttöisiä ollenkaan, kerrankin on trendikästä olla ympäristöystävällinen! Toi sun takki on muuten kyllä ihana :)

  1. Kahvi on SIS. Delistä, joten propsit siis sinne suunnalle! Huhtamäki on kyllä tuttu, mutta en tiennyt yksityiskohtia, joten mielenkiintoista kuulla. Hienoa että Briteissä ollaan jo noin edellä, täytyisi ottaa mallia muuallakin :) Kiitos, takki oli kieltämättä hyvä löytö!

 4. Ihana talviasu jälleen! Eipä löytynyt mulle karvatakkia, ehkä ensi talveksi sitten , ellei nyt satu löytymään joku superhyvä alelöyyö!
  Oon ,myös aiemman kommentoijan kanssa samoilla linjoilla, kyllä kannattaa hankkia ne talvikengät nyt vielä ;) Tosiaan tätä talvea on vielä jäljellä, ja eiköhän sieltä vielä valitettavasti tuu pakkaspäiviä! Ja sitten on ainakin ensi talveksi valmiina kun kylmät ilmat tulee :)

  1. Kiitos Jessika! No hitsi, ehkä ensi vuonna sitten onnistaa :) Ootko kurkannut Mangon ja Mango Outletin? Kai se on vielä harkittava talvikenkiin panostamista, tottahan se on että niillä pärjää sitten tulevatkin talvet :)

 5. Hankit vaan ne Timberlandit -paukkupakkasia ehtii tulla vaikka kuinka monta kertaa vielä tänkin talven aikana! :)

  Hehe, muistan itsekin äidin sukkahousumanian. :D Meidän äipän erikoisuutena oli lisäksi se, että välipaikka ylä- ja alaosan välissä oli pahinta ikinä, eli että jos vaikka oli sukkikset jalassa ja trikoopaita aluspaitana, se trikoopaita oli pakko änkeä niiden sukkahousujen vyötärön alle, ettei vain jäisi “paljasta paikkaa”. :D Mut täytyy sanoa, että hyvä ohje oli sekin: nyt jos joskus jättää tuon tekemättä talvella, on kyllä erittäin kylmää kyytiä, hrrrr!

  1. No niinhän se on. Viimeksi eilen harmittelin etten niitä omista, kun tarvoin kuvauksissa keskelle lumista metsää nilkkureissani :D

   Haha, onneksi äidit pitää huolta! Nyt vanhempana osaa arvostaa viisaiden mammojen ohjeita ;)

 6. Lämpöpohjalliset ovat pelastaneet mua monta kertaa pakkaskeleillä! Suosittelen jos kenkiin mahtuu! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *