Weekend Plans

Kiitos ihanat kommenteistanne eiliseen postaukseen! Postaus virui pitkään luonnoksissani, kun en ollut varma miten paljon haluan avata ajatuksiani aiheesta, mutta onneksi en jättänyt sitä julkaisematta. Oli niin helpottavaa kuulla muiden mietteitä ja samanlaisia kokemuksia – en siis ole ainoa jonka päässä pyörii tulevaisuuden kuviot, tai se ettei niitä vielä juuri ole. Monen kommentin ydinajatus taisi lopulta olla se, miten asiat kyllä aina järjestyvät ja tuo viisas lausahdus on aina ollut omakin mottoni. Elämä vie oikeaan suuntaan, kuten eräässä kommentissa luki ja siihen haluan itsekin uskoa!

Sohva2

Nyt kuitenkin takaisin keveämpiin juttuihin. Viikonloppu on taas edessä ja siitä onkin tulossa aivan erityisen kiva. Kaksi hyvää ystävääni nimittäin tulevat tänään opiskelupaikkakunniltaan tänne Vaasaan – tämä perinne jäi viime vuonna vaihtoni takia, joten ihana saada tytöt jälleen tänne viettämään viikonloppua. Tiedossa ainakin rentoa hengailua ja kuulumisten vaihtoa, kotibrunssia, suosikkikahviloissa käyntiä ja myös juhlimista, joten superkiva viikonloppu varmasti tulossa.

Sohva1

Tänään aamusta käyn vielä ranskan luennolla (jatkoin alkeita omaksi ilokseni ja hymy nousi heti huulille kieltä taas kuullessani) ja sitten kotiin laittamaan kämppää kuntoon tyttöjen tuloa varten. Toivottavasti teilläkin on edessä mukava viikonloppu – kivaa perjantaita kaikille!

6 thoughts on “Weekend Plans

    1. Thank you Antonia! Can’t look anything but happy when seeing that little fluffy puppy ;) Hope you have a lovely weekend too!

  1. Mistä sun kiva neule ja farkut ovat? Löytyisiköhän niitä vielä kaupoista? :)

    1. Vitsit molemmat on alelöytöjä, neule Samsoe&Samsoelta Vantaan Tammistosta löytyvästä Ohmygosh -outletista. Ostin tuossa ennen joulua, mutta saattaahan sitä tuurilla sieltä vielä löytyä! Farkut taas niinikään aleista Zarasta, kannattaa käydä kurkkaamassa olisiko vielä :)

  2. Ihania kuvia ja ihana asu sulla päällä :)
    Kuulostaa todella ihanalta teidän viikonlopun suunnitelmat, joten ei muuta kun rentouttavaa viikonloppua sinne!

    1. Kiitos Reetta! Oli kyllä ihana viikonloppu, ei voi muuta sanoa :) Toivottavasti sielläkin ollaan taas valmiita uuteen viikkoon <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *