Välietappi

Tampereella ollaan – tämä on hyvä välietappi ennen sunnuntaista Vaasaan ajoa. Kuvat tosin ovat Helsingistä eräältä laiskalta aamulta, mutta sama meininki on täälläkin. Olen ollut kipeänä useamman päivän flunssapöpön iskettyä, joten on tehnyt hyvää ottaa nyt ihan lungisti. Sairastupa oli muuten ihan rattoisa kiitos teidän sarjavinkkien – jäin heti koukkuun Areenasta löytyvään norjalaiseen Skamiin ja katsoin sen hetkessä! Viimeiset päivät Helsingissä menivät kyllä vähän pipariksi kun piti perua parit tapaamiset enkä ehtinyt nähdä kaikkia läheisiäkään tartuttamisen pelossa, mutta parempi olla rasittamatta ja tietysti sairastuttamatta muita.

Onneksi olo on hieman parantunut loppuviikkoa kohden ja eilen olikin yhdet sovitut kuvaukset ennen lähtöä, odotan jo että pääsen näkemään lopputuloksen ja näyttämään kuvia täälläkin! Nyt tosiaan viikonloppu Tampereella ennen kuin jatketaan Telman kanssa matkaa kohti Vaasaa.  Illalla ajateltiin poikaystävän kanssa mennä ehkä leffaan – voitteko kuvitella että kaksi ja puolivuotisen seurustelumme aikana emme ole käyneet kertaakaan leffassa yhdessä. Korkea aika siis korjata asia, haha.

Aamupala1 Aamupala2

Vaikka kamojen edestakaisin roudaaminen alkaa jo hieman turhauttaakin niin kiva päästä myös takaisin Vaasaan ja nähdä pitkästä aikaa opiskelukavereita. Ensi viikolla alkaa ranska, kun taas pääainekurssit starttaavat vasta loppukuusta, joten ehtii rauhassa asettua aloille ja saada arjen taas rullaamaan siellä päässä. Kevätlukukausi tulee olemaan kyllä hurjan lyhyt, kun kaikkien kurssien pitäisi näillä näkymin olla ohi jo huhtikuun alussa – täytyy nyt siis ottaa ilo irti Vaasassa nämä viimeiset kuukaudet. Voisin lähiaikoina kirjoitella opiskeluista ja maisterivaiheesta hieman enemmänkin, jos teitä kiinnostaa. Nyt jatkan vielä hetken hommia – rentoa viikonloppua!

8 thoughts on “Välietappi

 1. Hei olis mahtavaa kuulla maisteriopinnoista, tarkoitus olisi nyt itsekin hakea sinne Vaasaan henkilöstöjohtamiseen kevään maisterihaussa! :)

  1. Hei kiva kuulla! Täytyy siis kirjoitella aiheesta enemmän, palaan vaikka heti kun nämä kevään henkilöstöjohtamisen kurssit ovat alkaneet, niin osaa antaa vielä kattavamman kuvan :)

  1. Kiva kuulla, niitä siis tulossa! Kiitos Tuuli ja mukavaa sunnuntain jatkoa sinne :)

 2. Meille tulee maaliskuussa poikaystävän kanssa täyteen neljä yhteistä vuotta emmekä ole koskaan käyneet yhdessä leffassa. :D Tosin minä en muutenkaan juuri koskaan käy elokuvissa, viimeksi yli kolme vuotta sitten ja sitä ennen vuosia, vuosia sitten. :D Onhan se iso valkokangas tietysti kivempi kuin telkkari, mutta en jaksa oikein keskittyä, jo se sohvalla katselu menee pyörimiseksi.

  1. Leffassa tulee kyllä harvemmin nykyään käytyä, kun on Netflixit ja kaikki, mutta on se kyllä oikeasti aika virkistävää katsoa vaihteeksi leffaa muualta kuin kotisohvalta! Itse taas keskityn ehkä jopa paremmin leffateatterissa, eikä tule myöskään ummistettua silmiä ja uinahdettua, kuten usein kotona, hahah.

 3. Olisi mukavaa jos kirjoittaisi näin pääsykokeiden ja hakuajan lähestyessä omia fiiliksiä kauppiksesta ja Vaasasta. Ei siis tietopakettia, vaan juuri niitä omia ajatuksia ja tunteita koko opiskeluajasta, ehkä myös pääsykokeista.

  Itse olen opiskellut nyt vuoden unelmien alaa, mutta opiskelu aiheuttaa valtavaa ahdistusta niin kurssien suoritusten kuin ylipäänsä ylipistossa olemisen vuoksi. Meillä on hirveä kilpailu siitä kuka pääsee ulos nopeiten ja parhaimmilla papereilla, vaikka fuksisyksy on vasta takana. Olen muutaman vuoden vanhempi kuin suurin osa ystävistäni jotka vasta pääsivät lukiosta, ja itse suunnittelen jo häitä tälle vuodelle.

  Kiitos ihanasta blogista ♡

  1. Kiitos ajatuksista, yritän koota jotain yhteen postaukseen. Paljonhan olen kirjoittanut fiiliksistä jo ylipäätään tuonne Studies-kategorian alle, mutta ehkä yritän vielä jotenkin syventää :)

   Voi, kurja kuulla että teillä on noin kova kilpailuhenki. Yksi kivoimmista puolista Vaasassa on ollut juuri se, että meillä ei pahemmin ole kilpailua, vaan kaikki auttavat ja tsemppaavat toisiaan. On saanut siis keskittyä ihan täysillä omaan suoritukseen eikä tarvitse ottaa paineita siitä, mitä muut ajattelevat. Toivottavasti sinäkin pystyt nauttimaan unelmiesi alasta välittämättä muiden suorituksista – millään muulla ei ole väliä kuin omilla tekemisillä :)

   Kaunis kiitos itsellesi kun luet ja hurjasti tsemppiä opiskeluihin (ja hääsuunnitteluihin!) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *