Uusi tuoksu x 2

Minulla on tapana jämähtää tuttuun ja turvalliseen mitä tulee hajuvesiin. Sen oikean löydettyään on korkea kynnys vaihtaa tuoksua, ja toisaalta minusta on kiva, että sama tuoksu muistuttaa juuri minusta sen sijaan, että vaihtaisin sitä tiuhaan. Olen varmaan viimeiset pari vuotta käyttänyt Viktor & Rolfin Flowerbombia, jota rakastan yli kaiken – tällaiset hillityn makeat ja raikkaat hajuvedet ovat eniten makuuni. Nyt olen kuitenkin vaihteen vuoksi testannut jotain uutta, ja tässä kaksi tulokasta kylpyhuoneen kaapissani!

Hajuvedet1

Givenchyn Live Irresistible Eau De Perfume -tuoksuun ihastuin Ranskassa saatuani näytteen Sephorasta ja käytin pienen purtilon hetkessä loppuun. Nyt uutta hajuvettä kaivatessani muistin tämän olemassaolon ja päädyin tähän vakkarituoksuni sijaan. Tätä kuvaillaan makeaksi mutta mausteiseksi ja tuoksu muistuttaa tosi paljon Flowerbombia, joten ei yllätys että ihastuin. Omasta mielestäni tämä on myös ihanan raikas, eikä kuitenkaan liian kesäinen tähän vuodenaikaan. Ah, niin hyvä!

Juuri Givenchyn ostettuani sain Diorilta kokeiluun uuden helmikuussa kauppoihin saapuvan Poison Girl Eau de Toilette -tuoksun, joka tulee viime vuonna lanseeratun Poison Girl EdP:n rinnalle. Tämä on myös tosi paljon mieleeni, onhan tässäkin muun muassa ruusua ja appelsiinia, joten vähän samantyylisessä tuoksumaailmassa liikutaan. Poison Girl on Givenchyyn verrattuna hieman tummempi, joten miellänkin tämän enemmän iltakäyttöön sopivaksi tuoksuksi. Näiden kahden kombolla pärjään varmasti pitkälle!

When I find a perfume that I love I won’t change it easily. My favourite perfume for the past few years has been Flowerbomb from Viktor & Rolf and I absolutely love the sweet and fresh scent of it! Now that the bottle was empty again I thought about getting the same once more but ended up changing the perfume after all. I had received a tester of Givenchy’s Live Irresistible Eau De Perfume earlier and really liked it so it was my choice this time – the scent is quite the same as in Flowerbomb.

 Another new favourite comes from Dior – I got a chance to try the new Poison Girl Eau de Toilette which is coming to stores this February. It’s a bit darker than the other one so I like to use this as an evening scent. What’s your favourite perfume at the moment?

13 thoughts on “Uusi tuoksu x 2

 1. Kiitos tuoksuvinkeistä! Löysin sinun kauttasi aikanaan La Vie Est Bellen, jota olen käyttänyt ainoana hajuvetenä viime vuodet. Olen myös nuuhkaissut Flowerbombia ja kenties ostan senkin joskus. Täytyy myös näistä uusista testata ainakin ensiksi mainittu, koska meillä on selvästi samanlainen “tuoksumaku” :) .

  1. Hei ihana kuulla! La Vie Est Belleä käytinkin pitkään, tuppaan näköjään vaihtamaan hajuvettä näin parin vuoden sykleissä ;) Varmasti tykkäät sitten etenkin tuosta Givenchystä, jos La Vie Est Belle ja Flowerbombkin ovat makuusi :) Ihanaa päivää sinne!

 2. Oon käyttänyt vuosia Lancomen Miraclea, tuoksuu vaan hyvälle. Uutukaisena d&g numero 3. Ihme kyllä en haista näitä tuoksuja juuri kellään.. lucky me.

 3. Kannattaa myös tsekata Bossin The Scent for Her ja Guccin Gorgeous Gardenia, molemmat tosi ihania kukkaisia ja aika makeita tuoksuja, jos sen tyyppisistä tykkää. Itse pitää käydä tuoksuttelemassa tuota Givencyä :)

  1. Kiitos vinkeistä! Täytyy pitää nuo mielessä kun ensi kerralla kaipaa uutta :) Ja käy ihmeessä, minusta tuo Givenchy on ihana!

 4. Nice post, I use Donna from Trussardi at the moment but I also love very Hollywood from Michael Kors.

 5. Heippa!
  Mistäköhän tuo snäpissä näkyvä valkoinen neuleesi on peräisin?(kuvassa taidat olla telman kanssa brunssilla):-D

  1. Heippa Elina! Neule on Samsoe&Samsoen, ostin sen muutama viikko sitten OhMyGosh -outletista Vantaalta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *