Talvi-ihon suosikit

Olen monesti kertonut ihoni haastavuudesta tähän aikaan vuodesta eikä tämäkään talvi ole ollut poikkeus. Tai no, vuosi sitten nautin Etelä-Ranskan aurinkoisesta ja kuivasta kelistä, joten silloin ihoni eli kulta-aikaansa eikä ihottumista ollut tietoakaan, mutta täällä pakkasessa ja kylmyydessä tarvitaan kunnon hoitotuotteet. Tässä tämän hetkiset suosikkini, joiden joukosta löytyy niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia.

Kosmetiikka5

Kotimainen Lumene uudisti useita tuotteitaan ja Valo -sarjan Arctic Berry Cocktailkin* on saanut päivitetyn pullon. Sain tämän testiin, mutta öljy on löytynyt kylpyhuoneen kaapistani usean vuoden ajan, joten sisältö oli jo entuudestaan tuttua! Tämä Heleyttävä ja ravitseva tehohoito on täydellinen käytettäväksi niin päivä- kuin yövoiteenkin alla ja se kosteuttaa hyvin erittäinkin kuivaa ihoa.

Kosmetiikka4

Silmänympärysvoide on se ihonhoitotuote, jonka suhteen olen kaikki nämä vuodet aina luistanut. Olen kyllä omistanut useammankin putelin, mutta ollut maailman laiskin käyttämään sitä. Nyt olen yrittänyt tsempata ja korkkasin Originsin (joka rantautui syksyllä Suomeen Stockmanneille) GinZing -silmänympärysvoiteen*, jota on moni ehtinyt jo hehkuttaakin. Kuten todettua, harvoin yksikään silmänympärystuote herättää kiinnostustani, mutta tästä olen tykännyt kovasti! Voiteen koostumus on ihanan kevyt mutta kosteuttava ja hennon oranssi väri neutraloi kevyesti tummien silmänalusten sinisyyttä, lisäksi voiteessa on pieniä valoa heijastavia hiukkasia.

Kosmetiikka1

Käsirasvaa on oltava aina ulottuvilla ja nyt olen tykästynyt L’occitanen superkosteuttavaan Shea Butter Hand creamiin. Moni on vannonut tämän nimeen, mutta innostuin ostamaan tuubin bongattuani sen hetki sitten tarjouslaarista. Vähintään yhtä kriittinen on huulivoide, ja viime aikoina olen käyttänyt tämän GlamGlow’n huulirasvan lisäksi Mádaran uutta Hemp Lip Conditioning Balmia*. Tästä luonnonmukaisesta huulivoiteesta löytyy muun muassa sheavoita, oliiviöljyä sekä hamppuöljyä ja tuubi kulkee kätevästi myös laukussa mukana.

Kosmetiikka2 Kosmetiikka3

Viimeisenä vielä tällä hetkellä käyttämäni päivä- ja yövoiteet. Näitä vaihtelen vuodenajan mukaan ja nyt käytössäni on päivävoiteena Cliniquen ikisuosikkini Moisture Surge, jota olen ostanut vuosien saatossa jo monta purnukkaa. Kesällä käytän tätä yövoiteena, kun nyt talvella taas sen geelimäinen koostumus on täydellinen meikin alle. Yövoiteen virkaa taas toimittaa Lieracin apteekeissa myytävä Hydragenist -sarjan Extreme Nourishing Rescue Balm*, joka on sopivan tuhti taltuttamaan atooppisen ihoni kuivuuden. Kyllä näillä siis tehotuotteilla pärjätään taas nämäkin pakkaset!

* saatu kokeiluun 

4 thoughts on “Talvi-ihon suosikit

    1. Se on, ihan loistava! Taitaa olla kyseessä sama tuote kun kävin kurkkimassa postaustasi (mulla oli ensin voiteen nimi virheellisesti), on kyllä kehujen arvoiset :) Kyllä ranskalaiset osaa!

  1. Mä oon ite niin jämähtänyt näihin tuotteisiin, joita itse käytän että joskus olisi varmaan ihan hyvä vähän kokeilla uusia, jos löytyisi vielä parempia ja laadukkaampia. Niistä omista vakiotuotteista on vaan niin vaikea luopua :D Cliniquelta löytyy yksi päivävoide myös itseltä ja on se kyllä hyvä :)

    1. Tuttu juttu täälläkin, kuten sanottua näistäkin olen pari tuotetta ostanut ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten, mutta yhä löytyvät kaapista :D Toisaalta mitäpä sitä hyviä vaihtamaan, jos on löytänyt sellaiset jotka toimii itselle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *