Sunday Snaps

Viikonloppu oli ihanan rentouttava! Loppiaisen myötä poikaystäväni pääsi tulemaan Helsinkiin jo aikaisin perjantaina, joten oli kiva viettää vähän pidempi viikonloppu yhdessä. Hän sai tosiaan kevääksi harjoittelupaikan Tampereelta, siksi on ollut viime aikoina aina sumplimista näkemisien suhteen ja olen itsekin ravannut tiuhaan Tampereella. Vaasaankin palaamme siis Telman kanssa ihan kaksin, mutta onneksi pari hassua kuukautta menee varmasti nopeasti :) Niin ja eihän tämä kahden kaupungin välillä eläminen ole mitään verrattuna vuoden takaiseen Marseille-Shanghai -välimatkaan.

Mutta niin, perjantaina oltiin paukkupakkasia suojassa sisätiloissa katsoen Modernin perheen uusinta kautta (huikea!!) ja tehtiin pizzaa, lauantaina sen sijaan uhmattiin lumimyrskyä lähtemällä keskustaan alennusmyynteihin. Esittelen muuten pari omaa pientä alelöytöäni ihan lähipäivinä! Eilen taas aloitettiin päivä brunssilla Berggassa (Viides linja 14), joka oli kiva uusi kahvilatuttavuus itselleni – täytyy lisätä Kallion kahviloiden ja ravintoloiden listaani. Telma oli ensimmäistä kertaa mukana – emme ole juuri tulleet vielä ottaneeksi sitä mukaan minnekään julkisille paikoille, joten tekee hyvää sillekin totutella uusiin ympäristöihin ja hälinään. Taisi siellä vilahtaa muutama hymynhäivähdys muiden brunssilla olleiden kasvoillakin kun näkivät pienen valkoisen karvapalleron.

Bergga5 Bergga1 Bergga2 Bergga3 Bergga4 Bergga6

Nyt starttaa viimeinen lomaviikko Helsingissä ennen Vaasaan paluuta. En halua vielä suoda ajatusta edessä odottavalle pakkausrumballe, joten ei siitä sen enempää tässä vaiheessa, haha. Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa!

10 thoughts on “Sunday Snaps

    1. Useimmiten kuljetaan autolla kun se on ollut koiran kanssa helpoin tapa matkustaa, Vaasasta varmasti välillä sitten taas junallakin :)

  1. Voi miten upeita kuvia ja voi että miten ihana tuo kuva susta ja Telmasta ♥ ja miten hyvältä toi brunssi näyttää, täytyisi järjestää sellainen pitkästä aikaa itsekkin tai käydä nauttimassa se valmiina jossakin :p

    1. Kiitos ihana Emilia! Oli kyllä kiva käydä pitkästä aikaa brunssilla, lähdettiin vähän extempore mutta oli hyvä idea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *