Sale Finds

Insta2

Olen käynyt alennusmyynneissä vain pari hassua kertaa selaten myös läpi muutamia nettikauppoja. En ole erityisemmin tarvinnut mitään, joten siksi en koe suurta tarvetta pyöriäkään kaupoilla. Pari juttua minulla oli kuitenkin mielessä ja löysin Zarasta juuri etsimäni! Haikailin alunperin jotain rentoa sinivalkoraidallista hieman ylisuurta kauluspaitaa, mutta löysinkin alerekiltä tämän puseron. Ihanan kevyt päällä ja tulee toimimaan kivasti myös kesällä! Zarassa onnisti myös revittyjen farkkujen suhteen – nämä slimmit mutta kuitenkin vähän tavallista löysemmin istuvat olivat juuri sellaiset kuin etsinkin niin värin kuin kulutuksienkin puolesta. Ihan kireimpinä pakkaspäivinä ei kulutettuja farkkuja vielä pääse pitämään mutta lämpöisempiä kelejä odotellessa!

Ale2 Ale1

Kolmannen löytöni taas tein Boozt.comilta ja olin oman kollaasini uhri, heh. Löysin nämä* Billi Bin loaferit, enkä ole aikaisemmin niin innostunut loafereista, mutta nämä näyttivät silmääni erityisen hyviltä. Pohdin pitkään nahkaisten ja mokkanahkaisten välillä päätyen kuitenkin jälkimmäisiin. Paketti tuli parissa päivässä ja vitsit, nämä on niiin kivat – lisäksi supermukavat jalassa pehmeän pohjan ansiota. Hinta oli lopulta vielä silloisen lisäalen myötä alle puolet alkuperäisestä, joten loistolöytö. Nämäkin saavat tovin odotella kaapissa keväisempiä säitä!

*Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

8 thoughts on “Sale Finds

 1. Moi! Kivoja löytöjä! En tiedä ootko jo kerennyt pesemään tuota paitaa, mutta samanlaisen omistavana neuvoisin varovaisuuteen pesussa. Vaikka minä tein sen ohjeiden mukaan, kutistui paita jonkin verran ja juuri kuvailemasi vaikutelma rennon mallisesta paidasta on kyllä nyt melkolailla pilalla. :(

  1. Moikka! Vitsit hyvä kun muistutit, olen nimittäin itsekin onnistunut joskus kutistamaan tällaisen Zaran ohuen puseron. Tosi harmi että omasi kutistui :/ Täytyypä kysäistä siellä työskentelevältä kaveriltani miten näitä kannattikaan pestä – jotenkin muistelen sellaista neuvoa, että pitäisi silittää märkänä, mutta saatan sekoittaa johonkin muuhunkin.. Täytyy tarkistaa häneltä, kiitos tosiaan muistutuksesta :)

   1. Pakko kommentoida vielä – juuri niin kuin muistelinkin eli 30 asteessa pesu ja sitten kosteana silitys, niin huokoset aukeavat eikä paita kutistu. Kaverini neuvoi, että jo kutistunut pitäisi saada elvytettyä vielä pesemällä uudestaan kolmessakympissä ja sitten silittämällä, toivottavasti toimii jos satut vielä tämän näkemään :)

    1. Oo, en oo tämmöisestä koskaan kuullutkaan. Kiitos vinkistä, menee kyllä testiin!! Onneksi tuli kommentoitua :-)

  1. Voi kiitos, ihana kuulla! Käy ihmeessä katsomassa jos Zarassa vielä onnistaisi, myös Ginassa olen katsonut useita juuri sellaisia perinteisemmän kauluspaidan tyylisiä :)

 2. Vaikka ei tähän postaukseen liitykään, niin pakko kysyä, että mistä se tiistaina snäpissä ja instan storeissa vilahdellut ihana pooloneule on? Oon pitkään ettiny sellasta, ja se näytti niin täydelliseltä! Eihän se ole vanha, eihän? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *