Perinteinen tammikuun sisustusvimma

Näin tammikuussa alkaa tutun kaavan mukaan sisustuskärpänen taas jyllätä. Ilmiö on jokavuotinen saaden aina alkunsa siitä, kun heti vuodenvaihteen jälkeen hankkiutuu eroon kaikesta joulusisustustavarasta ja tilalle kaipaa jotain uutta ja raikasta. Ei punaista kiitos taas vuoteen, mutta jotain muuta väriä sen sijaan olen alkanut himoita – nimittäin sinistä!

Interior1

1.Kattovalaisin, 2. juliste, 3. pöytävalaisin, 4. samettityyny, 5. kynttilälyhty,
6. säilytyspenkki, 7. maljakko, 8. sohvapöytä, 9. lehtiteline, 10. matto

Ihastun siniseen aina aika ajoin ja juuri nyt se miellyttää silmää sisustuksessa enemmän kuin koskaan. Kotimme värimaailma on onneksi entuudestaan hyvin neutraali ja vaalea, joten siihen voi helposti ujuttaa ripauksen väriä ilman, että kokonaisuudesta tulee liian levoton. Kovin villiksi en ole tosin ainakaan toistaiseksi vielä heittäytynyt (vaikka tuo samettisenkki olisikin mieletön!), mutta pari pienempää tämän kollaasinkin juttua on jo löytänyt tiensä meille, kuten tuo samettityynynpäällinen sekä maljakko. Tähän harakkaan iskee lisäksi edelleen pieninä ripauksina kulta sekä marmori, esimerkiksi tuo kattovalaisin olisi u-pe-a.

It’s that time of the year again when I’m so inspired about all the interior stuff! This happens every year after getting rid of all the Christmas decorations and I’d love to get something new for our home. Not that I’d make any big renovations now but you can easily make a difference by adding some small pieces. Right now I have my eye on everything blue and I’d love to have a pop of that colour in our home. Actually I’ve already ordered myself a couple of things also seen in the picture above – I’ll show you them in action soon!

Linkit mainoslinkkejä / adlinks

1 thought on “Perinteinen tammikuun sisustusvimma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *