Love Tag

Yksi mieluisimmista joululahjoistani oli tämä poikaystävältäni saatu tanskalaisen Jane Koenigin Love Tag -kaulakoru, joka on koristanut usein kaulaani sen paljastuttua paketista. Olin katsellut korua jo pitkään – siinä on vaan jotain ihanan yksinkertaista ja tällaiset sirot kaulakorut nyt miellyttävät aina vuodesta toiseen. Niin kuin tuo toiseen laattaan painettu A:kin.

Koru1 Janekoenig2

Olemme asuneet poikaystäväni kanssa kohta kuukauden päivät eri kaupungeissa hänen töidensä takia. Toistaiseksi aikataulut ovat onneksi sallineet viikonloppuisin näkemisen, mutta viikot kuluvat pääsääntöisesti minulla Vaasassa ja hänellä Tampereella. On kieltämättä outoa, kun on tottunut nukahtamaan joka ilta toisen viereen ja keittämään aamuisin kahvit kahdelle yhden sijaan. Ehkä eniten onkin ikävä sellaisia pieniä arkipäivän hetkiä; yhdessä kaupassa käyntiä, iltapalahetkiä ja sitä että voi kotiin tullessa kertoa aina miten päivä on mennyt. Toisaalta näitä pieniä mutta merkityksellisiä hetkiä osaa taas arvostaa entistä enemmän. Juuri se arjen jakaminen maailman tärkeimmän ihmisen kanssa on kyllä ihan parasta!

25 thoughts on “Love Tag

 1. On kyllä todella kaunis kaulakoru! En ole yhtään koruihminen, mutta tuo kyllä miellyttää tosi paljon. Aivan ihanat myös nuo etukirjaimien kaiverrukset.

  Kävin tuola heidän nettisivuillaan, onko tuo sinun korusi tuo “LOVETAG ANCHOR CHAIN IN GOLD-PLATED SILVER.”?

  Ihanaa loppuviikkoa sinne! :)

  1. Kiva kuulla, että osui ei niin koruihmisen mieleenkin :) Minustakin tämä on super kaunis, tulee koristamaan kaulaani varmasti vielä pitkään! Omani on juurikin tuo Anchor Chain -malli. Kuin myös ihanaa viikkoa, Heidi!

 2. Toi on niin totta, että niitä pieniä arkisia asioita osaa arvostaa aina vain enemmän, mitä enemmän yhteinen aika on kortilla!
  Ihana koru ♥ :)

 3. Jane Koenigin korut on kyllä niin kauniita! Nimenomaan tällaiset sirot ja yksinkertaiset korut on ihan mun lemppareita, ja on ihanaa että niissä on usein juurikin joku erityisempi merkitys taustalla :) Vaikka nimenomaan tällaista Love Tagia oonkin vilkuillut ihan vaan itselleni omalla nimikirjaimellani varustettuna haha! :D

  1. Niin ovat, täytyy pysyä poissa nettisivuilta tai muuten tulee uusia houkutuksia.. :D Ja hei Love Tag ihan vaan omalla nimikirjaimella ei sekään olisi yhtään huono, hehe ;)

 4. Kuvasit juuri meidän pariskunnan arjen viimeisten 5 ja puolen vuoden ajalta. Kaikkeen tottuu, joskin tuntuu kivalta suunnitella (toivottavasti) jo tämän vuoden puolella alkavaa yhteistä arkea.

  1. Voi, tuntuupa hölmöltä marista tällaisesta lyhyestä ajanjaksosta kun toisille etäsuhde voi olla ihan arkipäivää. Juurikin näin, kaikkeen tottuu ajan kanssa ja eihän se ole kuin omasta asennoitumisesta kiinni. Ihanaa että teidänkin etäsuhteen taival kuitenkin päättyy pian ja yhteinen arki on edessä :)

 5. Tiedän niin tuon tunteen, kun kaipaa arjen pieniä juttuja. Itse oon asunut nyt melkein kolme vuotta eri kaupungissa kuin poikaystäväni, koska molemmat opiskelemme tahoillamme. Nähdään vaan viikonloppuisin ja tietysti lomilla, ja jotenkin tänä aikana yhdessäoloa on oppinut arvostamaan ihan eri tavalla. Onneksi ei ole enää kauaa edessä erillään asumista, koska pääsemme muuttamaan todennäköisesti loppusyksystä yhteen. <3 Tsemppiä sinulle ja poikaystävällesi!

  1. Oi miten ihana kuulla, että pääsette noin pitkän erossaolon jälkeen pian muuttamaan yhteen saman katon alle! On kyllä varmasti sitten kaiken sen odotuksen arvoista :) Kuin myös tsemppiä viimeisiin kuukausiin ennen muuttoa <3

 6. Itselläkin on sama tilanne kuin teillä. Olemme asuneet mieheni kanssa eri kaupungeissa kolme kuukautta, koska sain töitä toisesta kaupungista ja näemme sitten viikonloppuisin ja lomilla. Kyllähän sitä viikolla kaipaa ihan hirveästi toista ja viikonloput sujahtavatkin sitten aina todella nopeasti. Todella kaunis tuo kirje, pitäisiköhän itse hankkia samanlainen… :)

  1. Samassa veneessä ollaan siis! Yhteiset viikonloput menevät kyllä aina liian nopeasti, mutta ainakin niistä osaa ottaa kaiken ilon irti :) Koru on minustakin hurjan kaunis ja ihanan ajaton, suosittelen!

  1. Tietääkseni vain tilaamalla, en ole ainakaan ikinä törmännyt merkkiin Suomessa :)

 7. Onpa kaunis koru, ihanan lahjan olet saanut! :-) Minkä mittaisena sulla on tuo ketju?

  1. Kiitos Anna, oli kyllä ihana lahja :) Ketju on muistaakseni tuo lyhyin, 42cm. Näyttäisi myös kivalta kaulassa, kun yhdistäisi kaksi eri pituista ketjua keskenään!

   1. Okei, täytyypä vinkata omalle poikaystävälle, että tässä voisi olla hyvä synttärilahja… ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *