Favourite Outfits of 2016

Cape1

Tämä taitaa olla ensimmäisiä asukuvia Ranskasta. Oli niin helppoa, kun ei tarvinnut mennä omaa kotikatua pidemmälle kivoja kuvausmaisemia löytääkseen. Ruskean viitan ostin alkuvuoden aleista ja odotan, että sen saisi keväämmällä taas käyttöön!

Pariisiasu6

Marseillesta taas sitten Pariisiin, jossa käytiin parin päivän reissulla. Kaupungissa oli käynnissä muotiviikot, joten tekoturkin ja hatun yhdistelmä ei suinkaan ollut yhtään liikaa, vaan toimi mielestäni juuri hyvin! Tunsin oloni asussa niin kotoisaksi, että pukeutumiskriisin iskiessä valitsin saman kokonaisuuden ylleni seuraavanakin päivänä. Myös kuvien pariisilaistausta on kovasti mieleeni!

Tennaritasu1

Tigerin pooloneule on varmasti ollut yksi käytetyimmistä vaatteistani kuluneen vuoden aikana, mutta ei ihmekään, sillä onhan se ihana! Asussa ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta tykkään rennoista viboista tennareineen nutturoineen kaikkineen kovasti.

Pfw1

Toinenkin tekoturkkiasu päätyi suosikkeihini. Tämäkin asu on Pariisista muotiviikoilta Marimekon näytöksestä ja yllä puseron muodossa Marimekkoa tottakai! Tykkään kuvista ihan hurjasti, napsittiin nämä ennätyksellisesti ihan muutamassa minuutissa juuri ennen näytöstä Palais de Tokyon lähettyvillä ja saatiin purkkiin kivat kuvat.

Green2

Perus kevätasu Marseillesta ja mielestäni ihanan raikas sellainen rikottujen farkkujen ja nudejen yksityiskohtien myötä. Khakivihreän liehutrenssin ostin Marseillesta ja käytin sitä koko kevään ja kesän rutkasti! Saint Laurentin vaalea pikkulaukkukin on Ranskan hankintoja ja tulee aina muistuttamaan minua vaihtoajasta.

Lacetop4

Sinisten farkkujen näkeminen näin keskellä mustan ja harmaan aikakautta on kyllä piristävää, joten täytyisi kaivaa farkut pitkästä aikaa esiin kaapista! Tämäkin kokonaisuus on super yksinkertainen, mutta herkän pitsin ja revityn denimin yhdistäminen tekee siitä mieluisan.

Suurin osa blogiin kuvattavista asukokonaisuuksista on arkiasujani, joten tällaiset juhlavammat kokonaisuudet korkojen kera tuovat vähän vaihtelua. Valkoiset suorat housut eivät ehkä ole se useimmiten ylläni nähty vaatekappale, mutta tässä illallisasussa toimii minusta hyvin etenkin vihreään yhdistettynä! Taustan naapuristamme löytyvää oikeustaloa käytettiin muuten tosi usein kuvausmiljöönä Marseillessa, muistan miten kerran sisältä tuli vartija ja pelkäsimme saavamme häädön, mutta hän tulikin vaan juttelemaan niitä näitä.

Ranskasta takaisin koti-Suomen maisemiin. Pitsi ja farkku on tainnut kuulua lemppareihini kesällä, innostuin myös kovasti off-the-shoulder -trendistä.

Vekki4

Vekkihameet olivat viime kesänä pop! Tätä valkoista tuli käytettyä todella paljon ja se aiheutti asukuvissakin usein eniten ihastusta. Tämä kyseinen asu kuvattiin muuten ihan muutama päivä Suomeen paluuni jälkeen ja ehkä tuosta ilmeestäkin näkee, miten fiiliksissä olen kotikaupunkini tutuista kulmista. Nämä ovat kyllä yhdet vuoden suosikkikuvani!

Shortsit1kopio

Tämä oli valittava mukaan, sillä ylläni ei nähdä liian usein mitään printtiä – kirjava cold-shoulder pusero oli kevään ja kesän lempparini! Vitsit on muuten ikävä tuota rusketusta, Ranskan aurinko ja Suomen toukokuun helteet tekivät tehtävänsä, kunnes loppukesästä ei pahemmin päässytkään enää paistattelemaan :D

Culottesuusi4

Culottesille lämpeämisessä kesti itselläni tovi, mutta nämä tummansiniset halkiolliset pökät löydettyäni hurahdin tyystin! Nämä ovat täydellisen keveät kesähousut ja itse asu taas oli ylläni illallisella poikaystävän kanssa.

 

All Saints leather jacket5

Sitten syksyisempiin asuihin. Lontoosta alennusmyynneistä ostamani All Saintsin nahkatakki oli yksi vuoden parhaista hankinnoista – aitonahkaiselle ryhdikkäälle takille olikin ollut tarvetta. Näyttää mielestäni tosi hyvältä tässäkin ihan vaan harmaiden farkkujen kanssa – nahkatakkikelejä siis taas odotellessa!

Lombardiahat7

Tässä esimerkkiä siitä, miten liehutrenssi taipuu myös syysasuun, joskaan kovin pitkälle ei näin ohuen takin kanssa tietenkään pärjännyt. Tykkään tosi paljon asun neutraalista sävymaailmasta.

Blackwatch4

When you can’t pull off the all black – kuului tämän asupostauksen otsikko. Täysin kokomusta asu ei tosiaan ole oma juttuni, mutta lisäämällä ripauksen jotain muuta väriä tuntuu jo heti enemmän omalta!

Harmaa1

Vielä viimeisimpänä yksi tuoreimmista talviasuista uuden harmaan villakangastakin kanssa. Tykkään asusta ihan hulluna, joten pakkohan tämä oli valita mukaan vuoden suosikkeihin!

Mikä näistä oli teidän lemppari vai löytyykö muita mieleen jääneitä asusuosikkeja? :)

20 thoughts on “Favourite Outfits of 2016

 1. Ah, sun tyyli on kyllä just mun makuun! Super hyvännäköisiä asuja kaikki. Tästä sai inspiraatiota omiinkin asuihin :)

  1. Voi kiitos, tosi kiva kuulla että näistä voi saada inspistä! Toivottavasti pääsee pian kuvailemaan uusiakin asuja :)

 2. Suosikki loytyi Pariisista, kun olet Marimekon naytokseen menossa. Tosi style upea pariisitar. Ja koska kenka-friikki olen ni korot nayttaa upeilta. Viimeinen kuva on toinen suosikkini.

  1. Hauska kuulla että suosikki löytyi juuri näiden joukosta, kiitos paljon Sanna! Täytyisi kyllä käyttää useammin korkoja, olen vähän turhan mukavuudenhaluinen niiden suhteen, mutta tekevät kyllä ehdottomasti jokaisesta asusta skarpimman :)

 3. Ihania asuja jälleen ja moni onkin ollut myös omia suosikkejani pitkin vuotta! Paljon inspiraatiota on jälleen saatu ja asupostaukset ovatkin mieluisimpia postauksia, sillä aina löytyy uusia vinkkejä! Asukriisejä pohtiessani kurkkaankin aina ensimmäisenä sun kuvat, ja lähes aina löytyy apua! Kiitos siitä siis :)

  1. Voi kun ihana kuulla, kiitos kaunis Adeliina! Haluaisin niin pystyä kuvaamaan asuja useamminkin, tavoitteena siis tälle vuodelle olla vielä aktiivisempi niiden kanssa :)

 4. Moikka. Onko tuo sun musta Mulberryn Lily medium-kokoa? Mietin hankintaa ja tuo sulla oleva koko ois just passeli :)

  1. Moikka! Tämä musta on Regular, Deer Brown värissä taas mulla on Medium Lily :) Tuo on kyllä kooltaan hyvä ja tosi kaunis laukku, ainoana miinuksena että ketju painaa vähän ikävästi jos laukku on yhtään täydempi.

 5. Aivan äärettömän ihania asuja! Itselläni on vielä oma tyyli hiukan hakusessa, mutta näistä asuista saa paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseen.

  Hyvää uutta vuotta!

  1. Kiitos ihanasta kommentista Iida! Se omalta tuntuva tyyli löytyy varmasti ajan kanssa, tuntuu että itsekin olen löytänyt sen vasta parin vuoden sisään, joskin yhä tulee välillä tehtyä myös uusiakin kokeiluja :) Kuin myös hyvää uutta vuotta!

 6. Ihania asuja kyllä kaikki! Voisiko näitä saada pinterestin puolelle niin pääsee tallentamaan omiin kansioihin? :)

  1. Kiitos paljon Mari! Suurin osa näistä varmaan jo löytyy Pinterestistä kun olen itsekin yrittänyt pinnailla asujani sinne omaan kansioon, mutta varmistan ja lisäilen tänään ne joita ei löydy :)

 7. First of all I wish you a very happy new year!! May this year be filled with lots of love, health, happiness, luck and success! And not to forget, plenty of great new outfit and other blog posts. You always manage to look on point and I’m very much looking forward to another year of reading your blog! :) – xx Carian

  1. Happy New Year to you too, Carian! And thanks for all the comments you’ve left through the year – I really appreciate them <3 Always happy to see your name here!

 8. Aiai kaikki on niiin täydellisiä! Ompa hankalaa kun ei ole numeroituina :-DD Mutta kokeilempa….
  Noh, yllätysyllätys, en osaa valita lempparia :D Mutta toi kesän nahkatakki-valkoinen vekkihame on kyllä ihana!
  Sitten noi culottes housut… Pakko myöntää että alkuun enlämmennyt ollenkaan.. Olin vaan että EIEIEIEIEI! Mutta yhtäkkiä huomasin tossa joulukuun juhlinnoissa että halusin salaa tollaisia ja pidempiäkin mitkä olisi voinut pukea kivan topin ja krokkareitten kanssa baariin, perinteisten hameiden, mekkojen ja pillihousujen tilalle! Nyt en sitten saa niitä mielestäni, ehkä ensi kesäksi :)

  1. Haha ihana, kiitos! Hauska kuulla että lämpesit ajan myötä culotteseille, niinhän se kävi itsellänikin vähän hitaasti ;) Näitä omiani ei harmi kyllä voi käyttää kuin lämpimämmällä kelillä ohuen matskun ja halkioiden myötä, mutta ensi kesää taas odotellessa!

 9. Todella kivoja yhdistelmiä ja kampauskin sopii aina täydellisesti kokonaisuuteen, tykkään :)

  1. Voi kiitos kovasti! Täytyisi kyllä aktivoitua erilaisten kampausten suhteen, niilläkin saisi aina tuotua kokonaisuuteen vähän jotain lisämielenkiintoa :)

 10. Nyt on kyllä vaikea valita lempparia, kun kaikki niin ihania asukokonaisuuksia? Oot munkin suurin inspiraation lähde, kun asukriisi osuu kohdalle ja kyllä muulloinkin :) Kiitos siitä!

  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Tosi kiva kuulla, että saat täältä inspistä :) Kiitos kaunis siis itsellesi piristyksestä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *