Dry Shampoo Recommendation

Moroccanoil1

Nyt luvassa kuulkaa erinomaista kuivashampoovinkkiä! Itselläni on kuivashampoo ahkerassa käytössä pyrkiessäni harventamaan pesuväliä, joten kokeilen aina innolla uusia tuotteita tällä saralla. Sain hetki sitten kokeiltavakseni Moroccanoilin Dry Shampoo Light Tones -kuivashampoon, joka oli Trendi-lehdessäkin valittu vuoden parhaaksi. Odotukseni olivat siis korkealla tämän suhteen, eikä suotta!

Kuivashampoon koostumus sisältää öljyä imevän riisitärkkelyksen lisäksi UV-suojan, arganöljyä sekä violettia pigmenttiä tasapainottaen hiusten keltaisia sävyjä. Olin skeptinen jälkimmäisen suhteen, uskoin tämän kyllä tuovan puhtaan tunnun, mutta voisiko se tosiaan raikastaa hiusten ilmettä? Tämä kuitenkin ihan oikeasti toimii!

Moroccanoil3 Moroccanoil2

Suihkutin tätä jo puhtaisiin hiuksiin ennen muotoilua, ja sain tukan pysymään kuosissa jopa kolme päivää. Yleensä pystyn pitämään hiuksia auki hädintuskin edes toisena päivänä pesusta, mutta tämän avulla viiletin vielä kolmantenakin päivänä menemään hiukset kuohkeina. Kaiken lisäksi se todella kirkasti hiusten sävyä hieman – tukkani on näyttänyt omaan silmääni viime aikoina kovin elottomalta ja lämpimän sävyiseltä hopeashampoon käytöstä huolimatta, mutta kuivashampoo onnistui kuin onnistuikin tekemään jotain taikoja. Älkää tummaveriköt kuitenkaan huolestuko – tätä löytyy myös oma versionsa bruneteille. Onko joku muu ehtinyt jo kokeilemaan tätä? :)

There always has to be a bottle of dry shampoo in my bathroom. I use dry shampoo a lot when trying to avoid washing my hair too often so I’m excited about trying new products. I got a chance to test this Dry Shampoo Light Tones from Moroccanoil a while ago and I had really high expectations for this since I’ve heard many recommending it. Now I understand why! It really gives your hair a bit lighter look as it promises and with the help of this my hair looked fresh for three days – didn’t even have to rely on messy ponytails! Highly recommending this – have you already tried it?

18 thoughts on “Dry Shampoo Recommendation

 1. Nyt sait kiinnostumaan :) riittääkö, että tuotetta laittaa yhtenä päivänä ja sen seuraksena tukka pysyy kuohkeana 3 päivää, vai oletko lisäillyt tuotetta myös seuraavina päivinä? Itselläni on käytössä Batisten kuivashampoo, jonka voimalla tukka pysyy ok:na tuon 3 päivää, mutta edellyttää tuotteen lisäämistä joka aamu, jolloin tuotetta kuluu melkolailla.. onneksi kyseessä on niin edullinen tuote :) tuo suosittelemasi on yli 3 kertaa kalliimpaa kun Batiste, mutta ehdottomasti menee kokeiluun jos sinulla on riittänyt kolmeksi päiväksi yhden kerran laitto :)

  1. Nyt en kuollaksenikaan muista laitoinko tokana päivänä ollenkaan, kolmantena taisin freesata kevyesti Batistella kun olin edellisenä iltana käynyt treenaamassakin. Oli tarkoitus tuolloin aamulla pestä hiukset mutta torkutin ja ajattelin tukan näyttävän ihan karmealta, mutta yllätys oli suuri kun näyttikin vielä ihan puhtaalta. Luin jostain, että tämä Moroccanoil toimisi parhaiten juuri tällä lailla puhtaaseen tukkaan laitettuna.

   Batisteen verrattuna tämä on kuitenkin niin eri tavaraa, sillä en ole ikinä saanut tukkaa pysymään näin kuohkeana vaikka laittaisinki jo heti puhtaaseen. Moroccanoilissa on myös paljon kuivempi koostumus ja laitan tätä tosi paljon vähemmän kuin Batistea, joka mullakin kuluu tosi äkkiä. Suosittelen kyllä testaamaan, hinta on tyyris mutta alempana Jaanakin kehui olevan jokaisen euron arvoinen!

 2. Kuulostaapa houkuttelevalta, pakko kokeilla! Itse pyrin pesemään noin joka toinen päivä, mutta jo toisena päivänä tuntuu, että hiukset ovat tyvestä likaiset, vaikka eivät välttämättä siltä näyttäisikään – tekee se silti omasta olosta inhottavan.
  Tämä lähtee kyllä varmasti kokeiluun!
  Paljonko pullolla on hintaa?:)

  1. Tiedän tunteen, varsinkin alussa kun totuttelee hiuksia pidempään pesuväliin niin tuntuu että jo toisena päivänä tilanne on omaan silmään ihan mahdoton. Hinta on aika tyyris, vissiin noin 29e, mutta minusta ehdottomasti sen arvoinen! On myös riittoisampaa kuin esimerkiksi aikaisemmin käyttämäni Batisten kuivashampoo, jota tuntuu että saa suihkia oikein urakalla.

  1. Moikka! Kirjoitan wordpress.org -alustalla :) WordPressiä suosittelen kyllä Bloggeriin nähden!

 3. Sain tätä ystävältäni pullollisen testiin ja sen jälkeen ei ole paluuta ollut! Käytän pitkin hampain vajaat Batistet loppuun, mutta ne jää jatkossa kaupan hyllylle. Tyyriistä hinnastaan huolimatta tää Moroccanoilin versio on täyttä timanttia!

  1. Jes mahtava kuulla että löytyy toinenkin fani! Hinta on kieltämättä korkea, mutta sisältö on todellakin timanttia ;)

 4. Kiitos tästä suosituksesta. Kuivashampoiden kuluttajana kokeilen mielelläni uusia tuotteita, sillä täydellistä en ole vielä onnistunut löytämään. Batiste on toistaiseksi osoittautunut parhaaksi hinta-laatusuhteeltaan, mutta sekin jättää oman ohuen tukkani kuitenkin rasvaisen tuntuiseksi :S Ensi kerralla uskaltaudun kokeilemaan taas uutta tuotetta.

  1. Eipä kestä, toivottavasti toimii sinullakin! Batistea olen myös itse käyttänyt, mutta sekään ei minusta tee tarpeeksi kuohkeaa lopputulosta ja tavaraa kuluu myös aika kovaan tahtiin. Aurinkoista viikonloppua sinne!

  1. Hei kiitos, en ollut itse asiassa kuullutkaan! Täytyy testata tuokin josko olisi haastajaksi ;)

   1. Mulla tää värjäs sekä hiukset että kylppärin siniseks vaikken mikään ihan platinablondi edes ole :D joten kannattaa olla varovainen! Ite kotiutin eilen tän moroccanoilin ja innollan lähen testailemaan jos olis nyt se kauan havittelema kuivashampoo vihdoin löytyny! ;) isot kiitokset siis vinkistä!

    1. Eikä, ouch! Tämän Moroccanoilin en ole huomannut jättävän minkäänlaista pigementtiä pinnoille, joten voi huoletta käyttää ainakin oman kokemukseni mukaan :) Toivottavasti toimii sinulla yhtä hyvin kuin itselläni, eipä kestä!

 5. Moikka! Kuulostaa kyllä tosi hyvältä tämä :) Itsekin tulee kuivashampoota käytettyä juurikin pesuvälin pidentämiseksi, mutta vihaan “tunkkaisuuden” tunnetta mikä oikeastaan kaikista kokeilemistani kuivashampoista tulee :/ etsin hyvää ja toimivaa tuotetta joka tuntuisi kuitenkin kevyeltä ja saisi oikeasti raikkaan puhtaan tunteen aikaan! Osaatko sanoa, onko tämä tuote ominaisuuksiltaan tällainen? :) kiitos hurjasti avusta jo etukäteen!

  1. Moikka Ronja! Tiedän fiiliksen, juuri siksi harvemmin tykkään pitää “likaista” tukkaa auki, koska kuivashampookaan ei onnistu tekemään siitä tarpeeksi ilmavaa ja puhtaan tuntuista. En tosiaan tiedä mikä taika tässä oli, kun pystyin vielä kolmantenakin päivänä jopa edellisillan treenaamisenkin jälkeen viilettää menemään tukka nätisti auki! Ainakin omasta kokemuksestani voin siis suositella tätä :) Ihanaa lauantaita sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *