4 x sarjavinkki viikonlopulle

Kyselin teiltä tovi sitten sarjavinkkejä postauksessani täällä ja sain paljon hyviä ehdotuksia – kiitos vielä niistä! Suosittelitte muun muassa The Crownia, Sykettä, Downtown Abbeya ja The Fallia – kaikkia en toki ole ehtinyt vielä edes aloittamaan, mutta pari muuta sarjaa olen vinkistänne jo katsonut. Alla neljä sarjaa, joista kaikki keskenään tyystin erilaisia, joten löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Rentoa viikonloppua kaikille!

Talvi1

How to Get Away with Murder

Sekoitin tämän sarjan pitkään Making a Murderer -dokumenttisarjaan, enkä siksi erityisemmin kiinnostunut tästä sen vilahtaessa aina välillä Netflixin suositelluissa. Lopulta tajusin kyseessä olevansa ihan oma sarjansa ja annoin sille mahdollisuuden – onneksi! How to Get Away with Murder kertoo rikosoikeuden professorista ja tämän viidestä hänelle myös työskentelevästä opiskelijasta, jotka sotkeutuvat itsekin rikokseen. Niiin koukuttava, katsoin Netflixistä löytyvät kaksi kautta ihan hetkessä!

Stranger Things

Tästä unohdin ihan vinkata viimeksi kertoessani sarjasuosikeistani, mutta katsottiin poikaystävän kanssa Stranger Things jo syksyllä. En yleensä syty yhtään scifille, mutta tämä ei ollut kuitenkaan liian yliluonnollinen. Sarjassa on ihan huikeat lapsinäyttelijät ja juoni vie nopeasti mukanaan, äärimmäisen koukuttava ja jännä!

Skam

Tästä norjalaisesta Areenasta löytyvästä nuortensarjasta sain juuri eräältä lukijalta vinkin. Olin aluksi skeptinen, lukiolaisista kertova “teinisarja” ja vieläpä norjalainen sellainen, mutta kuultuani muiltakin kehuja laitoin ensimmäiset jaksot pyörimään. Jäin koukkuun heti, niin viihdyttävää katsottavaa ja osaan teinien kommelluksista voi itsekin samaistua omien muistojen myötä. Etenkin toinen kausi on ihana! Sain vihdoin ystävänikin katsomaan tätä ja nyt Whatsapp käy koko ajan kuumana tyttöjen puhuessa Skamista, haha.

Jane the Virgin

Tätäkin suosittelitte kommenteissa. Ei tosiaankaan mitään vakavaa katsottavaa, mutta sellaista kivaa hömppää, jonka voi laittaa pyörimään kun ei jaksa keskittyä ihan täysillä tai ajatella syntyjä syviä. Sarja seuraa 23-vuotiasta Janea, joka tulee raskaaksi lääkärin tekemän virheen myötä. Kevyttä komediaa, jota voi katsoa jakson silloin tällöin!

Talvi2

2 thoughts on “4 x sarjavinkki viikonlopulle

  1. Mä olen samoilla linjoilla tuon Skamin suhteen – lukiessani sarjasta ensimmäistä kertaa jostain lehdestä, olin vähän epäileväinen, mutta annoin kuitenkin sarjalle mahdollisuuden ja koukutuin täysin. Ja juuri tuo kakkoskausi oli huippu-symppis, kuten säkin kirjoitit! :)

    – Anna

    annallablogi.blogspot.fi

    1. Feel you! En tiedä mikä sarjassa on kun niin koukuttaa, mutta etenkin kyllä tuo kakkoskausi oli ihanaa katsottavaa :) Sitten vaan seuraavia kausia taas odotellessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *