Vuoden viimeiset

Nyt se on kuulkaa vuosi paketissa Vaasan osalta tällä erää! Aika pakata kassit ja lähteä joululoman viettoon Helsinkiin – ehkä viimeistä kertaa, kun jäljellä on näillä näkymin enää ensi kevät täällä, ihan hassu ajatus. Syyslukukausi hurahti kyllä ohi ihan hetkessä ja tuntui vielä jotenkin tavallista lyhyemmältä, mutta ei haittaa, sillä Helsinkiin on ollut jo kova kaipuu syksyn kiireiden keskellä. Pari pienempää kouluhommaa on kyllä tiedossa vielä seuraaville viikoille, mutta tentit ja luennot ovat Vaasan päässä jo ohitse.

Viimeisen illan kunniaksi käytiin eilen porukalla viinillä ja kakulla (mainio yhdistelmä) Sweet Vaasassa, joka oli muuten laitettu ihan joulukuntoon. Muistelen ihastelleeni aikaisempinakin jouluina täällä sisustusta, mutta tämä vuosi kyllä peittosi edelliset! Valtava pakettivuori koristi ikkunaa ja seinillekin oli tehty hauskat “taulut” voimapaperista, puhumattakaan tuosta katosta roikkuvasta ilmapallomerestä. Niin kivoja ja persoonallisia sisustusyksityiskohtia! Eikä varmaan tarvitse edes mainita, että tuo marjainen suklaa-pannacottakakku oli taivaallista, talon punaviini taas toimi hyvänä rohtona päälle iskeneeseen flunssaan.

Sweetvaasa5 Sweetvaasa1 Sweetvaasa4 Sweetvaasa3 Sweetvaasa2

Pakkailut ovat meikäläisellä yllättäen vielä varsin vaiheessa, vaikka ei nyt tarvitsekaan pakata pääasiassa kuin vaatteet mukaan. Enköhän siis saa kaiken kasaan vielä nyt aamulla ennen kuin iltapäivästä lähdetään ajamaan Tampereelle poikaystävän kotikotiin, jossa viihdyn itsenäisyyspäivään asti. Kivoja päiviä siis edessä – ihanaa viikonloppua kaikille!

It’s time to pack bags here in Vaasa and start Christmas holiday in Helsinki! Actually I still have a couple of assignments to do but I’m done with my classes and exams here, so I may leave to Helsinki now. I’m so happy about it, since I haven’t been able to visit there that much during this fall and I’m missing my friends and family so bad! First we’re going to spend a few days in Tampere with my boyfriend so there are good times ahead. Hope you have a lovely weekend as well!

1 thought on “Vuoden viimeiset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *