Vuoden luetuimmat postaukset

Vuoden lähestyessä loppuaan tutkailin blogin tilastoja haluten selvittää, mitkä postaukset ylsivät kuluneen vuoden aikana luetuimpien joukkoon. Jotain aavistusta minulla oli, mitä listalta löytyisi, mutta oli mukana myös yllättäviäkin postauksia! Kaiken kaikkiaan postauksia tuli rustattua noin 270 kappaletta, ja tässä alla seitsemän niiden joukosta suosituinta.

Syksy1

No niitä epäsuosittuja mielipiteitä

Mietin pitkään tämän julkaisemista, mutta loppujen lopuksi postauksesta, jossa kerroin mm. ihmetteleväni Kardashian -hypeä tai pitäväni Barcelonaa yliarvostettuna, tulikin vain parissa kuukaudessa koko vuoden katselluin. Olen huomannut, että monesti juuri tällaiset hieman tavanomaisesta poikkeavat postaukset ovat niitä luetuimpia! Postaus keräsi myös paljon kommentteja ja vastavuoroisesti naureskelin teidän epäsuosituille mielipiteillenne, joten kannatti tosiaan julkaista ;)

Winterboots1

Lämpimät talvikengät?

Jännä miten ikinä ei voi kuitenkaan tietää, mikä postaus saa suosion ja mikä ei. Pyysin teiltä vinkkejä lämpimiä talvikenkiä varten toivoen edes jonkun innostuvan jakamaan kokemuksiaan, mutta sainkin vastauksia enemmän kuin olisin ikinä osannut kuvitellakaan! Kiitos valtavasti siis niistä ja uskon tästä olevan hyötyä monelle muullekkin kenkäsuosituksia kaipaavalle, postaukseen nimittäin palataan Googlen kautta yhä lähes päivittäin.

Anton-Jonna-4

Happy

Vähänkään henkilökohtaiset postaukset ovat pääasiassa hyvin pintapuolisesti asioita käsittelevässä blogissani usein suosittuja. Kesäkuussa kirjoitin lyhyesti siitä, miten onnellinen olin saadessani poikaystäväni kotiin puolen vuoden erossaolon jälkeen. Huh, puoli vuotta näkemättä ja maapallon toisella puolella eläen tuntuu nyt ajatuksena hurjalta ja kerroinkin sen olleen välillä myös vaikeaa, mutta aika meni onneksi ihmeen nopeasti.

Hiukset2

Operaatio hiukset

Postaus hiustenkasvatusprojektistani yllätti suosiollaan. Siihen tuli paljon kommentteja (kiitos vielä niistä, kaikki vinkit tulivat tarpeeseen!), mutta yllätyin silti tilastoja katsellessani, miten paljon katseluita postaus on ehtinyt kerätä kirien viiden luetuimman postauksen joukkoon. Ehkäpä se tarjosi vertaistukea muille saman projektin parissa oleville ja myös kommenttiboksi oli täynnä loistavia käyttökokemuksia eri ravintolisistä.

Blog7

Norwegianmaista

Voi että tälle postaukselle on naurettu monet kerrat, ja se näytti aiheuttavan runsaasti hupia myös siellä ruudun toisella puolen :D Vaihdossa norjalaiset kaverini innostuivat tekemään useamman kuvasarjan parodian Instagram-kuvistani ja lopputulos on aivan hulvaton. Jos tämä on mennyt teiltä ohi, niin käykää ihmeessä katsomassa poikien kovan työn takana olleet aikaansaannokset!

Telma4

Telma tuli taloon

Suosituimpien postausten joukkoon päätyi myös postaus syyskuulta, jolloin kerroin meidän pienen karvaturrikan kotiutuneen. Voi juku mikä pieni marsu kuvassa onkaan! Tarina Telman hieman yhtäkkisestäkin päätymisestä meille tuli listalla heti tämän perään, joten jos se on jäänyt lukematta, niin löytyy täältä.

Bw2

Mitä seuraavaksi?

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä – elokuisessa postauksessani avasin syksyn suunnitelmia opintojen saralla ja toisaalta myös siitä, miten se että ei juuri ole suunnitelmia myös ahdistaa. Pohdin muun muassa valmistumisaikaani ja kiirehtiäkö vaiko eikö, ja päällimmäisenä mieleeni jäivätkin teidän rohkaisevat sanat siitä, miten mihinkään ei ole hoppu. “Töitä ehtii tehdä tulevaisuudessa ihan tarpeeksi, joten nauti opiskeluista” – loistava neuvo!

Tahdon jo nyt nöyrästi kiittää teitä mukanaolosta tänä vuonna! Niin monta kertaa jättämänne kommentit ovat saaneet hymyn nousemaan korviin asti tai minut nauraa räkättämään, joten olette kyllä epäilemättä tämän työn suola ja sokeri. Toivottavasti pysytte menossa mukana myös ensi vuonna <3

5 thoughts on “Vuoden luetuimmat postaukset

 1. Ihan älyttömän kiva postaus ja kyllä, tuo Norjalaisten tekemä tempaus oli ihan huippua katseltavaa ja luettavaa :D ihan uskomattomia tyyppejä! Sun blogi on niin ihana ja aina niin kiva tulla tänne lueskelemaan sun postauksia, tulee aina niin hyvälle mielelle ♥ Kiitos ihanasta blogista ja täällä jatketaan lukemista myös ensi vuonnakin :’)

  1. Haha, norjalaisten päähänpisto oli kyllä ihan loistava :D Kiitos Emilia ihanista sanoistasi ja aina niin aktiivisesta läsnäolostasi kuluneen vuodenkin aikana, arvostan niin paljon kaikkia jättämiäsi kommentteja <3

 2. Ai että muistan näitä, toi Norwegianmaista oli kyllä ihan huippu ja sai aikaan monet naurut täälläkin! :D

  1. Ainiin ja päädyitkö ostamaan jommatkummat talvikengät! Mä löysin kivat “feikki timberlandit”, saa kelvata kunnes on varaa oikeisiinkin, mutta nyt on käynyt houkuttamaan noi toisetkin! :D

   1. Norwegianmaista oli kyllä ihan huikea, kaikki pisteet pojille toteutuksesta :D

    Toistaiseksi olen mennyt vielä vanhoilla Uggeillani, kun pakkasetkin hellittivät loppuvuodeksi enkä osannut tehdä vielä päätöstä. Nyt kuitenkin ihastelin mökillä kaverin Soreleja ja luulen kallistuvani niihin vielä jossain vaiheessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *