Viime hetken joululahjavinkkejä naiselle

Juku mitä vauhtia joulukuu on mennyt! Vastahan jaoin vinkkejä miesten joululahjoihin marraskuun lopussa, ja nyt havahduin yhtäkkiä, että jouluaattoa vietetään jo ensi viikolla. Aika laittaa siis näin viime tingassa eetteriin vielä postaus naisten joululahjavinkeistä! Tässä siis muutamia ideoita vaikkapa siskon, äidin tai parhaan ystävän pakettiin.

Joululahjat11.Kylpytakki, 2. huivi, 3. pipo, 4. tyyny, 5. tohvelit, 6. tuoksukynttilä, 7. korvakorut, 8. riipus,
9. vartalovoide – Kiehls, 10. kello, 11. muistikirja – Net-A-Porter, 12. rannekoru, 13. iPhone-kuori – Nunuco, 14. pyjama

Ei ollut vaikeuksia keksiä kollaasiin sisältöä, koska noh, naisille nyt voi ostaa lähes mitä vaan. Esteetikolle antaisin esimerkiksi kauniin tuoksukynttilän, kotoilijalle kylpytakin tai tohvelit, vilukissaa taas lahjoisin laadukkaalla pipolla tai villahuivilla. Erityisen kivoina lahjaideoina pidän erilaisia nimikoituja juttuja, kuten Balmuirin tyynyliina, Syster P:n kirjainriipus tai Studiosarahin muistikirja omalla nimikirjaimella varustettuna. Helppoja lahjoja etenkin sellaisille, joilta löytyy jo kaikkea!

Tosiaan havahduin eilen jouluaaton lähestymiseen, joten kävin vihdoin hankkimassa lahjat sisarusteni lapsille, poikaystävän paketti kun on jo valmiina ja perheen kesken taas päätimme tänä vuonna jättää lahjat ostamatta. Eilen sain hankittua paketin Joulupuu -keräystäkin varten, muistuttaisin myös vielä käynnissä olevasta vanhusten kukkakampanjasta – lisätietoja molemmista postauksessani täällä :) Kivaa torstaita!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

4 thoughts on “Viime hetken joululahjavinkkejä naiselle

  1. Hei, ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta halusin kysyä että haaveiletko Chanelin laukuista? :) Niin, että haluaisit ja aikoisit todella joskus sellaisen hankkia.

    1. Ainakaan toistaiseksi en ole löytänyt itseäni haaveilemasta Chanelista, erikoinen nainen varmaan monen mielestä, hehe :D Tietenkään ikinä ei voi sanoa ei ikinä, mutta Chanel ei vaan jotenkin ole napannut, enkä tiedä pystyisinkö tai haluaisinko ikinä maksaa niin paljoa laukusta mitä Chanelista saa pulittaa.

  2. Musta on kiva että kirjoitit tästä kukkakampanjasta. Nykyään tuntuu monilla aikuisillakin joulu menevän vähän yli ja se tärkein unohtuvan. Musta on ihana saada lahjoja, mutta nykyään esim 4-5 lahjaa on ihan tarpeeks (plus suklaat tietenkin) enkä haluisi yhtään enempää. Tiedän että monesta on “ihana antaa” läheisille mutta kannattaa miettiä kanssa onko läheisistä “ihana saada”. Itsekin kyllä ilahtuisin varmasti ihanasta huivista, mutta sitten mietin että tarvitsenko ihan oikeasti sitä kun kaapista löytyy jo ainakin 5 muuta huivia. Meillä lähtee tänä jouluna vaan “tarpeellisia lahjoja”, äitille lahjakortteja hierontaan ja kasvohoitoon, iskälle kallista viskiä, ja samoin itselle vanhemmilta käyttötavaroita kuten astioita ja rahaa vähän kalliimpiin alusvaatteisiin, kenkiin yms.

    1. Samoilla linjoilla kanssasi! Esimerkiksi poikaystävän kanssa tosiaan vaihdetaan yhä lahjoja ja se on musta ihanaa, mutta perheen kanssa keskitytään tänä vuonna vaan lapsiin ja ollaan lopetettu aikuisten kesken lahjominen. Meistä ei kuitenkaan kukaan mitään erityisemmin tarvitse, joten turhaan menisi aikaa ja rahaa lahjojen pohtimiseen. Hyviä lahjoja sulla, juuri tuollaiset tarpeelliset ovat niitä parhaita :) Ja mitä kukkakampanjaan tulee, musta tuo on niin ihana idea, että mieluusti laitoin sitä eteenpäin. En olisi itsekään kuullut kampanjasta ilman kavereita, joten kiva nostaa tietoisuutta muillekin.

      Ihanaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *