Throwback – Paris During Christmas

Täällä kärsitään tällä hetkellä aivan järkyttävästä matkakuumeesta. Luulisi, että matkustustarpeet olisi saanut tyydytettyä jo kevään aikana vaihdossa ollessa, mutta ei kai sellaista käsitettä edes ole kuin täytetty reissukiintiö. Ei minulla ainakaan, voisin pakata matkalaukkuni vaikka heti ja suunnata Helsinki-Vantaalle tältä istumalta! Matkoja ei kuitenkaan ole lähitulevaisuudessa tiedossa, joten tämä krooninen matkakuume ei varmaan tule laantumaan vielä ihan hetkeen.

Aivan erityisesti haaveilen paitsi tottakai jonnekin lämpöön pääsystä myös jostain ihanasta kaupunkilomasta joulutunnelmissa. Innostuinkin fiilistelemään kuvia kahden vuoden takaisesta Pariisin matkasta, joka oli muuten poikaystäväni ja minun ensimmäinen yhteinen reissu, ja romanttisin mahdollinen kaupungin virittäydyttyä upeaan joulutunnelmaan. Olen nyt käynyt Pariisissa muutamana eri vuodenaikana ja tässä jouluisessa ajankohdassa oli kyllä ihan oma hohtonsa!

Pariisi3

En vaan saa Pariisista tarpeekseni, ja vaikka kävinkin siellä viimeksi vasta huhtikuussa muotiviikoilla, olisin valmis palaamaan näihin maisemiin välittömästi. Tuolloin joulukuussa kaupunki oli äärimmäisen tunnelmallinen kaikkine upeine valaistuksineen, näyteikkunoineen, joulutoreineen ja koristuksineen. Ehdottomasti kokemisen arvoista! Listallani on pari muutakin kaupunkia, kuten New York ja Lontoo, jotka haaveilen vielä joskus näkeväni joulun aikaan. Ehkä ensi jouluna toinen näistä?

Pariisi4

I’m suffering from the most terrible travel fever right know! I thought I’d be happy spending the rest of the year in Finland after all the traveling when I was in exchange this spring but how wrong I was. I could pack my bags right away, go to the airport and fly basically anywhere!

I’m dreaming of traveling somewhere warm but I’d also love to spend a couple of days on a Christmassy city holiday as we did two years ago with my boyfriend in Paris. It was the perfect time to enjoy the city – I simply love Paris during Christmas! All the beautiful lights, decorations, holiday windows in shops and Christmas markets… It’s definitely worth experiencing! There are a couple of other cities on my bucket list to see during Christmas, so maybe next year New York or London? ;)

8 thoughts on “Throwback – Paris During Christmas

  1. Oi, Pariisi oli varmasti ihana joulun aikaan <3 Millä ohjelmalla muuten teet kollaasit? Tosi kivat näissä kuvissa :-)

    1. No oli, niin tunnelmallinen! Teen kollaasitkin Photarilla, helppoa väkertää sillä :) Kiitos, kiva kuulla!

        1. Joo on! Lightroomia en ole ikinä itse asiassa edes kokeillut, joten Photaria olen käyttänyt jo vuosia :)

  2. Ihania kuvia. samoin täällä haluaiin nähdä ne kaupungit joulun aikaan. Laitaan tämään vestiin ennen joulua ja ihanaa joulua ja onnea vuodelle 2017. <3 ja hyvää uutta vuotta!

    1. Kiitos Katja, oli kyllä niin kaunista! Toivottavasti meidän molempien haave näiden ihanien kaupunkien näkemisestä joulun aikaan vielä toteutuu :) Kuin myös ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta jo näin etukäteen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *