Sparkling

Yhteistyössä Asennemedia & Social Wines

Tuntuu uskomattomalta, että tämä vuosi on jo ihan pian paketissa. Vuosi on mennyt niin hurjaa vauhtia, kevättä kelpasi viettää aurinkoisemmissa maisemissa Ranskassa ja syksy sen sijaan kului nopeasti kouluhommien parissa. Kohta onkin taas aika kohottaa malja kuluneen vuoden kunniaksi ja ottaa vastaan vuosi 2017!

Jaumeserra9 Jaumeserra4 Jaumeserra6 Jaumeserra2

Uudenvuoden aatto asettaa aina kauheat paineet, kuinka pitäisi keksiä jotain erityisen kivaa. Sarjassamme juhannus ja muut pakkojuhlat. Tosi asiassahan se on aivan sama, eroaako illanvietto jotenkin tavanomaisesta viikonlopusta vai ei, kunhan lähellä on hyviä tyyppejä! Niin ja ehkä vähän jotain kimaltelevaa yllä ja lasissa kuohuvaa – siinäpä ne tärkeimmät, hehe. Tänä vuonna suunnitelmat ovat onneksi selvät jo hyvissä ajoin eikä tarvitse sen koommin stressata, sillä tiedossa on viikonloppu kaveriporukalla Himoksella. Olen tästä tosi innoissani, kun viime vuosina on tullut vietettyä uudenvuoden aattoa kaupunkimaisemissa.

Otimme Tampereella ollessa jo pienen varaslähdön ja kilistelimme hieman etukäteen. Jaume Serran Cava Brut on kuulunut juhlahetkiimme jo pitkän aikaa, ja kehun tätä edullista mutta laadukasta kuohuvaa muillekin aina tilaisuuden tullen, mutta se on kehunsa ansainnutkin. Niin on tuo Katri Niskasen suunnittelema mustavalkoinen Oodi vapaudelle -pullokin, joka on tullut Alkoihin Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi.    Etiketissä kerrotaan vahva tarina suomalaisesta naisesta ja tiestä tasa-arvoon – Katri Niskasen muotipiirrokset taas ilmentävät tyylin, ajan hengen ja naisen aseman muutosta. Kaunis pullo koristaa siis täydellisesti uudenvuoden juhlapöytää! Tarjoiluina meillä oli ihan vaan tummaa suklaata ja juustoja – suosikkiyhdistelmäni brie ja viikunahillo on saanut uuden vastuksen persimonista. Suosittelen kokeilemaan!

Jaumeserra1 Jaumeuusi Jaumeserra3

Tavalleni kirjoittaa nimet laseihin (nämä Granitin vesiliukoiset tussit ovat mahtavan monikäyttöisiä!) naurahdettiin ensin, mutta niin vaan ei enää naurattanut myöhemmin illasta kun oma lasi olikin hukassa, pah. Kätevä vinkki aatolle!

Jaumeserra8 Jaumeserra10

Paljetit siis esiin kaapin perältä ja kuohuvat kylmään odottelemaan lauantaita! Minkälaisia uudenvuoden aaton suunnitelmia teillä on? Muistakaa juhlia turvallisesti! :)

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

6 thoughts on “Sparkling

 1. Tämä vuosi on todellakin mennyt hurjaa vauhtia! Ensimmäinen puolikas töissä ja toinen koulussa, niin varmaan siksi mennyt vielä nopeammin kuin vuodet, joista ainakin jonkun kuukauden vuodessa ollut työttömänä.

  Minä olen ulkoistanut itseni tästä uudenvuoden “pakko juhlia” -periaatteesta. Kolme vuotta sitten vietin viimeksi, olin poikaystäväni kanssa hänen kaverinsa ja tämän tyttöystävän luona. Kaksi edellistä olen ollut yksin kotona nauttimassa omasta rauhastani, kun poikaystävä on lähtenyt jonnekin. Olen herkutellut, kuunnellut hyvää musiikkia ja katsellut raketteja ikkunasta ja parvekkeelta. :D
  Tänäkään vuonna en juhli mitenkään erityisesti, ollaan poikaystävän kanssa kahdestaan ensin kotona ja myöhään illalla käydään ajelemassa ja katselemassa raketteja jossain. :) Toivottavasti olis vaan hyvä sää!

  Hyvää loppuvuotta Jonna!

  1. Tuntuu kyllä että mitä vanhemmaksi tulee sitä nopeampaa vuodet kuluvat! Varmasti juuri kun on koulua ja töitä molempia, niin on koko vuosi täynnä.

   Hauskalta kuulostaa tuokin! Sellaisina vuosina kun ei ole mitään erityisempää ohjelmaa tiedossa, niin voisi suosiolla pitää rennon illan menojen stressaamisen sijaan. Nyt on kyllä kivaa kun on jotain spessumpaa tuon mökkiviikonlopun myötä :) Oma jännitysmomenttinsa on tietysti että miten tuo koiranpentu reagoi raketteihin, mutta toivotaan että kaikki sujuu siltä osin hyvin.

   Rentouttavaa loppuvuotta sinne myös! <3 Ja kiitos ihana niin aktiivisesta läsnäolostasi ja kaikista jättämistäsi kommenteistasi täällä kuluneena vuona :)

 2. Mekin olemme lähdössä kavereiden kanssa Himokselle perjantaina. Niin mukavaa, kun on kerrankin jotai ohjelmaa jossain muualla kun vaan kotona :D Tuskin maltan odottaa! Uusi vuosi ainakin alkaa mitä parhaimmassa seurassa <3
  Ihania kuvia tässä postauksessa! :)

  1. Hei hauskaa! Itse en ole ikinä Himoksella uutta vuotta viettänyt, mutta mitä tutuilta nähnyt niin siellä tuntuu olevan paljon porukkaa aina :) Huippu uusi vuosi siis varmasti teilläkin tiedossa!

   Kiitos paljon Johanna :) Mukavaa viikonlopun odotusta!

 3. Siis jes, tää tussivinkki on ihan best! Miten ei oo ikinä tullut mieleen. Täytyy heti kaivaa toi tussi esiin jostain kaapin perältä pölyttymästä!
  Tää vuosi on tosiaan mennyt ihan kamalaa vauhtia. Ihan kreisiä, että aattona tulee jo tasan vuosi siitä, kun mäkin lähdin kevääksi vaihtoon ja syksy taas on ollut niin täynnä töitä ja koulua, että tuntuu kun vasta hetki sitten olis tullut takasin Suomeen :)
  Toi “pakkojuhla” -stressi on kyllä tuttua täälläkin, mut tänä vuonna parhaat koulukamut kerääntyy viettämään iltaa Helsinkiin, joten sen kummempia suunnitelmia ei ees tarvita kun, kuten sanoit, ne hyvät tyypit on lähellä :)
  Ihanaa uutta vuotta sulle!

  1. Hyvä että tuli tarpeeseen! Superkätevä silloin, kun illanvietossa on vähän enemmän jengiä niin ei mene lasit sekaisin :)

   Kevään vaihto teki kyllä varmasti oman osansa siihen, että vuosi kului niin nopeasti, joten tiedän mitä tarkoitat! Kiva kuulla että sielläkin on jo uudenvuoden suunnitelmat selvillä, kerrankin ei tarvitse stressata vaan voi keskittyä jo illan odottamiseen :) Kuin myös ihanaa uutta vuotta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *